Petarde....

Hahaha, nisu nista delili.
To valjda znas, nema ovde nista za dzabaka.
Ljudi su kupovali pokloncice za Novu godinu, uhvatila ih novogodisnja kupoholicarska pomama.
Kupovalo se da je sve ``prastalo``.

Комшинице драга, за болдовано иде репутација, знаш да су Земун и Нбг традицијонално најгласнији. :lol: Баш је било добро. Бенг-бенг...feuer frei! :zskace:

pic_1192222890_6.jpg

Vidite samo ovu individuu, kako se samo opremio. Sta li misli u toj svojoj glavi, ako uopste nesto misli. Koju poruku hoce da prenese? Ne razumem.

Niko ti ne brani da senlucis, ali u svojoj kuci.

oko toga se nikada ne raspravljam, samo radim, kada radim. z:lol:

goxy:
Priča mi prijateljica iz Italije da su tamo nenormalno pucali za katolički božić,još se nismo čuli za Novu ali se to verovatno nastavilo.

oni su bese deo kulturne eu? :zper: ako moze tamo, moze i u srbiji. z:lol:

Izvestaj iz Subotice,kod mene u ulici su klinci poceli jos u cetiri popodne a kada sam se probudila u dva ujutru neka zena se drala na njih da prekinu.I jutros u devet su bacali petarde jer su vatromet hvala bogu istrosili..

Pa zalim slucaj, jos petnaestak dana pa cete prestati.
Onaj se poredi sa NATO snagama, ovaj kaze da se pripremaju... e jad i beda jedna.
Cemu se budala ponosi, tome se pametan stidi.
Ajde, pocnite... luzeri jedni, na taj nacin se praznite, ne mozete da kazete sefu sta vas kod njega nervira, male su vam plate, nervira vas zena, imate zahtevnu ljubavnicu, nemate para za nesto skuplje, pa hajde onda da to kompenzirate na ovaj nacin...
Zalim vas.

Hvala Petre na informaciji, nisam fan Ramstajna, ali kako sam kazes, to se odigravalo u Areni, u zatvorenom prostoru pred euforicnom publikom koja i ocekuje tako nesto od Ramstajna, to su specijalni efekti da bi se zabavila masa, nemojmo da mesamo jedan koncert i prangijanje sa terasa.
Moram na ovaj nacin da Ti odgovorim, jer ne mogu da Ti dam reputaciju kao Ti meni, nisam nasla tvoju stranu, a da Ti pisem na private, nema smisla.

Poslednja izmena:
Misliš?z;) Samo su spavali...i pripremali se za večeras. Evo kod nas počinje z:)

i kod mene sve prasti. z:lol:

arvena:
Onaj se poredi sa NATO snagama, ovaj kaze da se pripremaju... e jad i beda jedna.
Ajde, pocnite... luzeri jedni, na taj nacin se praznite, ne mozete da kazete sefu sta vas kod njega nervira, male su vam plate, nervira vas zena, imate zahtevnu ljubavnicu, nemate para za nesto skuplje, pa hajde onda da to kompenzirate na ovaj nacin...
Zalim vas.

jeste deca su besna na sefa i imaju male plate i nerviraju ih zene i zahtevne ljubavnice.... :zcepanje:

kako ne kapiras da neki ljudi, a i klinci, vole da se cuje, da sve prasti, grmi i seva.

ne pomislis da neki zale tebe, jer umesto da uzivas, ti histerises. z:lol:

danas sam dobila jednu finu (klinacku z:mrgreen:) poruku, ali vrlo istinitu....pa kaze:

ova poruka, nek ti bude pouka- zivi, vristi, razbijaj i plesi, covek je rodjen da gubi i gresi, prokockaj dane, prodivljaj noci, jer jednog dana to neces moci.

:pivce:

aj vozdrica i srecna ti 2011. z:lol:

Zalim vas.

Hvala Petre na informaciji, nisam fan Ramstajna, ali kako sam kazes, to se odigravalo u Areni, u zatvorenom prostoru pred euforicnom publikom koja i ocekuje tako nesto od Ramstajna, to su specijalni efekti da bi se zabavila masa, nemojmo da mesamo jedan koncert i prangijanje sa terasa.
Moram na ovaj nacin da Ti odgovorim, jer ne mogu da Ti dam reputaciju kao Ti meni, nisam nasla tvoju stranu, a da Ti pisem na private, nema smisla.

:lol: Добра си ко леба. Дал ми верујеш да на ову тему долазим само да бих читао твоје коментаре. Како се ти са невероватним жаром противиш бацању петарди. Зато сам и ставио ону фотку, и видиш то нису специјални ефекти. То је права ватра, бенд је на крају свирке ''гарав'' а у публици се осећа топлота. Светла и ласери су ''специјални ефекат''. Али видиш то је само један доказ да се може играти са ватром ако знаш да је користиш. И фигуративно и буквално. Ако се неко будалеса пући ће му петарда у руци и повредиће се. Просто ко пасуљ.
И немој више да се противиш, него се придружи неком свом ко баца, опусти се и уживај. :zimag:

To je ono što moj ćale kaže jedan je život...Uvek je bolje kvalitetno izbaciti stres nego nekog polomiti:lol:
Meni petarde nisu sredstvo izbacivanja stresa već 10-ak godina pre neki sport ili izlazak,ali ako se pazi sa petardama,da se ne ugroze drugi,prihvatljivo...

Петар Врангел:
Како се ти са невероватним жаром противиш бацању петарди.

sa kakvim bi ih tek zarom bacala. strastveni ljudi su uvek strastveni, sta god radili. z:lol:

И немој више да се противиш, него се придружи неком свом ко баца, опусти се и уживај.

:amen:

To je ono što moj ćale kaže jedan je život...Uvek je bolje kvalitetno izbaciti stres nego nekog polomiti:lol:
Meni petarde nisu sredstvo izbacivanja stresa već 10-ak godina pre neki sport ili izlazak,ali ako se pazi sa petardama,da se ne ugroze drugi,prihvatljivo...

da li pod ugrozavanjem podrazumevas samo fizicku torturu ili mislis da neko moze da bude ugrozen i emotivno,mentalno..?
da li je necije sebicno osecanje radosti toliko iznad osecaja ugozenosti onih za koje je takav zvuk vise nego neprijatan?
ovde se ne radi o tome da se ostavlja izbor onima kojima takav zvuk ne prija i koje plasi..ovde se radi o tome da se petarde bacaju tamo gde im nije masto - u naseljenim mestima, hodnicima stambenih zgrada..
volite petarde i svu ostalu pirotehniku - izvolite van naseljenih mesta, okupite se, bacajte i nadmecite se ciji je veci i glasniji..
a one koji petarde i agresivne detonacije ne vole, ostavite da mogu da uzivaju u miru svog doma..

ovde pricamo o direktnom ugrozavanju svih onih koji petarde ne vole i ne bacaju, od strane sacice onih koji svoju agresiju na takav nacin ispoljavaju.
ja ne znam sta je ugrozavanje drugih, ako to nije?

Poslednja izmena:
Samo cu pitati ove "veseljake" da li znaju koliko su petade opasne i koliko dece je izgubilo prst ili saku zbog njih i da li daju svojoj deci da to rade? :eek:
Koliko? Daj neki dokaz da petarda može da otkine prst. Da li si viđala klince koji drže petardu u ruci dok ne pukne? Kako nikome ne otkine prst? Kad sam bio klinac više puta su mi pukle u ruci i sem garavog džempera i zujanja u ušima nikakvih posledica nije bilo. I normalno da sam noćas palio petarde sa sinom...nisam sebičan da samo ja uživam z:)

Koliko? Daj neki dokaz da petarda može da otkine prst. Da li si viđala klince koji drže petardu u ruci dok ne pukne? Kako nikome ne otkine prst? Kad sam bio klinac više puta su mi pukle u ruci i sem garavog džempera i zujanja u ušima nikakvih posledica nije bilo. I normalno da sam noćas palio petarde sa sinom...nisam sebičan da samo ja uživam z:)

nije otkinulo prst ali je oslepelo dete..
blago tvom sinu na tako odgovornom ocu :roll:

Back