Pesak za macke

ovaj,samo nije bas ovako kartonska kesa,vec meksa
:

imamo ga jos mrvicu...definitivno ovaj posip macanu traje mesec i po dana.
idem danas opet da ga kupim,jer ima 8% (znaci dodje 883d) popusta subotom.jeste malo jaca cena,ali ja sam prezadovoljna jer nema prasnjavih tragova kao od peska,a naj mi se dopada sto `grudvice` bacam u wc solju

ja svima preporucujem silikonski pesak za mace, traje mesec dana, kada se maca popiski ili pokaki uopste ne smrdi, i kada se pokaki bacite u wc solju, i ako slucajno ubacite i kamencic neki nije strasno, jer se rastvaraju u vodi.

PURA-CLUMPING-MOONLIGHT-TRAD-MIRIS-SUME-5kg_slika_XL_371920.jpg

ja uzimam ovo...pakovanje 490 din. krupnozrno, ne ostaje na sapama.. lepo mirise, dugo traje.....zadovoljni smo svi..

Moj izbor je Who Cares grudvajuci(ne obican) i zadovoljna sam sa 3 macke potrosim 2 kese mesecno.Znaci 500 dinara sto i nije mnogo ;)

Ne znam kako to uspevas :O Moje trose duplo vise, a nikada ne menjam ceo posip, samo izbacujem grudvice, znaci najekonomicniji moguci nacin. Da ne izlaze tvoje mozda napolje pa piske i tamo?

ovaj,samo nije bas ovako kartonska kesa,vec meksa

Ja sam ga danas prvi put probala i za pocetak sam odusevljena koliko se dobro grudva i sto je mnogo laksi od obicnog grudvajuceg posipa :) I nekako se grudva vise u dubinu nego u sirinu, grudve nisu kao loptice nego lice na Djavolju varos :lol: Znaci definitivno ga treba puno staviti, mozda cak 11-12 cm dubine. Videcemo za par nedelja da li ga se potrosi isto ili vise, a za koji mesec videcu i efekat na astmu :/

Ja sam ga danas prvi put probala i za pocetak sam odusevljena koliko se dobro grudva i sto je mnogo laksi od obicnog grudvajuceg posipa :) I nekako se grudva vise u dubinu nego u sirinu, grudve nisu kao loptice nego lice na Djavolju varos :lol: Znaci definitivno ga treba puno staviti, mozda cak 11-12 cm dubine. Videcemo za par nedelja da li ga se potrosi isto ili vise, a za koji mesec videcu i efekat na astmu :/
sa prvom kesom i ja sam tako mislila i stavljala,ali sad ne.
kad se stavi vise,nekako nikad nisam uspevala lepo da iscistim i nekako mi se brzo ostatak kao `ukvasi`
stavljam samo minimalno,koliko da se pokrije povrsina,jako tanak sloj.vrlo lepo upije i zgrudva se,i na neki cudan nacin,`kadica` uopste ne izgleda prljava za razliku kad sam stavljala druge posipe.
a najbolje od svega je sto moze frk-pa u wc solju

sa prvom kesom i ja sam tako mislila i stavljala,ali sad ne.
kad se stavi vise,nekako nikad nisam uspevala lepo da iscistim i nekako mi se brzo ostatak kao `ukvasi`
stavljam samo minimalno,koliko da se pokrije povrsina,jako tanak sloj.vrlo lepo upije i zgrudva se,i na neki cudan nacin,`kadica` uopste ne izgleda prljava za razliku kad sam stavljala druge posipe.
a najbolje od svega je sto moze frk-pa u wc solju

ja sam prvi put istresla pola pakovanja....:lol:..
lakše je za čišćenje kada ga ima manje.
ja s posipom nemam nikakva iskustva,pošto moje mačke ono obavljaju u dvorištu, al mi dodje treci macan, maleni, pa sam zbog njega kupila posip, da preguramo nekako do proleca...

Ja ga stavim vise da mi se ne bi lepio za dno posude, posto mi je ambicija da ne menjam ceo posip nego samo da izbacujem prljave grudvice i dodajem cistog posipa onoliko koliko izbacim prljavog da ostane uvek isti nivo... to mi je najekonomicnije resenje, videcemo hoce li upaliti :)

Ja ga stavim vise da mi se ne bi lepio za dno posude, posto mi je ambicija da ne menjam ceo posip nego samo da izbacujem prljave grudvice i dodajem cistog posipa onoliko koliko izbacim prljavog da ostane uvek isti nivo... to mi je najekonomicnije resenje, videcemo hoce li upaliti :)
iako ga imam malo u posudi,nikada se ne lepi za dno posude(nekim cudom).tako lepo upije,i ne menjam ceo posip,vec samo te `uprljane` delove
ali,videces vec...i ja sam sa prvom kesom radila kao i ti

84fd5ba06f5029674b4c12aa-1.gif

Ja koristim ovaj posip
Nisip-Catsan-5l~large~3983_3603_572_1.jpg

Dobar je bas jer upija mokracu i ne postaje"zacementiran" kada je vlazan.
Ovo pakovanje traje 3 nedelje,sa pranjem wc-a i menjanjem kompletnog posipa 1 nedeljno.

ponekad uzmemo i Friskies(mislim da tako pise na kesi,to je bas kao pesak i ne svidja mi se bas)

Za prvu pomoć može bilo šta sa uzdignutim ivicama. Znači bilo kakva plastična posuda (NE PLITKA kao tacna), ili neka stara tepsija, ili plastični četvrtasti balon presečen po dužini... sve u šta možeš sipati bar 5 cm paska a dovoljno niskih ivica da mače može da uđe.
Ali mislim da je mače isuviše malo da bi znalo samo da ode u WC.

Za prvu pomoć može bilo šta sa uzdignutim ivicama. Znači bilo kakva plastična posuda (NE PLITKA kao tacna), ili neka stara tepsija, ili plastični četvrtasti balon presečen po dužini... sve u šta možeš sipati bar 5 cm paska a dovoljno niskih ivica da mače može da uđe.
Ali mislim da je mače isuviše malo da bi znalo samo da ode u WC.

Vide li ti u pet sopu kolko kosta ona kutijac za wc, malo veca, plasticna? 2000. Pa nisu normalni, zivota mi

Back