tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
samo moj gaša nije mogao da udje u taj zatvreni wc : (
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj,samo nije bas ovako kartonska kesa,vec meksa
:
Moj izbor je Who Cares grudvajuci(ne obican) i zadovoljna sam sa 3 macke potrosim 2 kese mesecno.Znaci 500 dinara sto i nije mnogo![]()
ovaj,samo nije bas ovako kartonska kesa,vec meksa
sa prvom kesom i ja sam tako mislila i stavljala,ali sad ne.Ja sam ga danas prvi put probala i za pocetak sam odusevljena koliko se dobro grudva i sto je mnogo laksi od obicnog grudvajuceg posipaI nekako se grudva vise u dubinu nego u sirinu, grudve nisu kao loptice nego lice na Djavolju varos
Znaci definitivno ga treba puno staviti, mozda cak 11-12 cm dubine. Videcemo za par nedelja da li ga se potrosi isto ili vise, a za koji mesec videcu i efekat na astmu :/
sa prvom kesom i ja sam tako mislila i stavljala,ali sad ne.
kad se stavi vise,nekako nikad nisam uspevala lepo da iscistim i nekako mi se brzo ostatak kao `ukvasi`
stavljam samo minimalno,koliko da se pokrije povrsina,jako tanak sloj.vrlo lepo upije i zgrudva se,i na neki cudan nacin,`kadica` uopste ne izgleda prljava za razliku kad sam stavljala druge posipe.
a najbolje od svega je sto moze frk-pa u wc solju
iako ga imam malo u posudi,nikada se ne lepi za dno posude(nekim cudom).tako lepo upije,i ne menjam ceo posip,vec samo te `uprljane` deloveJa ga stavim vise da mi se ne bi lepio za dno posude, posto mi je ambicija da ne menjam ceo posip nego samo da izbacujem prljave grudvice i dodajem cistog posipa onoliko koliko izbacim prljavog da ostane uvek isti nivo... to mi je najekonomicnije resenje, videcemo hoce li upaliti![]()
vole da se igraju u kuci i da naprave lommacici
Za prvu pomoć može bilo šta sa uzdignutim ivicama. Znači bilo kakva plastična posuda (NE PLITKA kao tacna), ili neka stara tepsija, ili plastični četvrtasti balon presečen po dužini... sve u šta možeš sipati bar 5 cm paska a dovoljno niskih ivica da mače može da uđe.
Ali mislim da je mače isuviše malo da bi znalo samo da ode u WC.