Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Who Cares extra grudvajuci,nista ne valja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Who Cares extra grudvajuci,nista ne valja![]()
pa tako i ovaj prethodni sto sam koristila.. imas li predlog za neki al da valja?
ja sam cula da onaj silikonski nije los..
Odličan je , ali je jako skup..ovde u NS je preko 600 din.. 5 kg.
kakav je to? sta je to?
jel to ono sto trixie ima ono kao neki beli kamencici...tvrdi....polu providni kao
ja sam to odavno probala i nista ne valja...ako je to to...
E to! Triksi se zove!
Ja nisam ni kupila kad sam saznala za cenu, a vet. tehničar tvrdi da je to najbolja stvar na svetu. Kaže, on ima nekastriranog mačora i miris urina se uopšte ne oseća!! I vet ga je pohvalio. Zato i rekoh da je odličan.
No ja radije kupujem pesak za 300, a za ostatak ću radije da im uzmem neku kvalitetniju klopu...
Znači, silikonski posipi dok mimi's dad ne pristane da kastriramo Bilija. Ionako mu je Natusan pri kraju, ima za još jedno menjanje, pa ćemo onda morati da dokupimo novi za dopunjavanje. Mada dasa radije izlazi napolje i zaliva pesak, onaj što smo kupili za malterisanje.![]()
U Idei je Natusan 500 a u Familiji 510 dinara i ima ga u obe radnje. Nisam skoro išla ni u Dak ni kod Kaleta, naročito ne u Žako, ništa nam nije trebalo.
imas u familiji ako nema u ideji ili u visnjici..Ja trazila u idei juce i nema![]()
Familija?
sta gde?
prvi put cujem