Pesak za macke

Ja koristim catsan ali posto zivim u podgorici ne znam da li ga ima u tvom gradu ako ga ima probaj ga
(ako ti njegova cijena nije prevelika) mom macoru odgovara.u prodavnicama za zivotinje10kg kosta 10.50eura,a u marketima (ista kolicina)6 eura.

Najbolji su Hills, RoyalCanin; koliko je kvalitetna hrana možeš videti i po sastavu, što više aditiva i dodataka - to lošije. Ali, kvalitetna hrana je i skupa. Wiskas sosići - za njih moj nekadašnji vet tvrdi da nemaju neku hranljivu vrednost, više im dođu kao slatkiš.

Dan posle gledala, nije imalo ni na jednom ni na drugom mestu. :rumenka:

A gde? Jel kod Kaleta?

Mimi, nije kod Kaleta. Otvoren je novi pet sop odmah blizu tebe. Iznad Kena kljucara na cosku gde je menjacnica ( ul.Hajduk Veljkova, tamo gde je pre bila ona plastika). Ima i nekih Italijanskih granula za macke koje moj Carli prosto obozava.

Aha, tu. Oni su pre bili preko puta Ibar bašte, nisu mi bili naročito interesantni, ako se mimi's dad složi, probaćemo i taj posip, mada sad ide lepo vreme a naš dasa ume itekako da se presamiti pored vrata i da mjauče.

ja nikako da probam natusan
navikla sam na friskis, koga više ne mogu nigde da nadjem, pa smo uzeli oskar od lavande i za sada ne deluje loše, ali sam ja po ceo dan kod kuće i čistim čim neko od njih ode do wc-a
probacu natusan cim potroše ovaj oskar, ali nekako mi se čini da je sitan mnogo

ja nikako da probam natusan
navikla sam na friskis, koga više ne mogu nigde da nadjem, pa smo uzeli oskar od lavande i za sada ne deluje loše, ali sam ja po ceo dan kod kuće i čistim čim neko od njih ode do wc-a
probacu natusan cim potroše ovaj oskar, ali nekako mi se čini da je sitan mnogo

Natusan imam vec 5 dana i ostalo mi je jos dosta,jeste sitan ali meni se dopada kako se grudva i nista se ne oseti...bas cu pokusati ovde u Nisu da nadjem friskis...

Ja sam mojoj maci stavljala u kutijicu pesak, u početku je tu vršila nuždu, onda je odjednom počela da odlazi na slivnik WC-a u prizemlju! Ne znam otkud to, niko je tome nije učio! Jednostavno, kada neko izlazi iz stana, i ona izjuri .... sada već grebe na vratima, kada joj treba izlaz. Mada ponekad umesto da ode u podrumski slivnik, za obavljanje nužde joj posluži jedna saksija na stepeništu....

Back