Pesak za macke

dobro se grudva onaj felina...
al meni je sada problem da idem prevozom do pet centra
ne isplati mi se da idem za 5 kila cak do tamo,a dzak od 10 kg ne smem da teglim

tako da kupujem djubre koje nadjem...dok ne uhvatim burazera da me odveze

Taj felina je sitan mnogo bio i bio je bele boje...odlicno se grudvao...i nije nista smrdelo

medjutim drugi put kad sam ga kupila,bio je krupniji i sive boje
sad meni nije jasno jel to ima vise vrsta ili su promenili....
dobar je i taj...al mi onaj prvi ipak malo bolji bio

kakav je to? sta je to?
jel to ono sto trixie ima ono kao neki beli kamencici...tvrdi....polu providni kao

ja sam to odavno probala i nista ne valja...ako je to to...

E to! Triksi se zove!
Ja nisam ni kupila kad sam saznala za cenu, a vet. tehničar tvrdi da je to najbolja stvar na svetu. Kaže, on ima nekastriranog mačora i miris urina se uopšte ne oseća!! I vet ga je pohvalio. Zato i rekoh da je odličan.
No ja radije kupujem pesak za 300, a za ostatak ću radije da im uzmem neku kvalitetniju klopu...

E to! Triksi se zove!
Ja nisam ni kupila kad sam saznala za cenu, a vet. tehničar tvrdi da je to najbolja stvar na svetu. Kaže, on ima nekastriranog mačora i miris urina se uopšte ne oseća!! I vet ga je pohvalio. Zato i rekoh da je odličan.
No ja radije kupujem pesak za 300, a za ostatak ću radije da im uzmem neku kvalitetniju klopu...

i to sto kazes...

Znači, silikonski posipi dok mimi's dad ne pristane da kastriramo Bilija. Ionako mu je Natusan pri kraju, ima za još jedno menjanje, pa ćemo onda morati da dokupimo novi za dopunjavanje. Mada dasa radije izlazi napolje i zaliva pesak, onaj što smo kupili za malterisanje. :besna:

Znači, silikonski posipi dok mimi's dad ne pristane da kastriramo Bilija. Ionako mu je Natusan pri kraju, ima za još jedno menjanje, pa ćemo onda morati da dokupimo novi za dopunjavanje. Mada dasa radije izlazi napolje i zaliva pesak, onaj što smo kupili za malterisanje. :besna:

Uh pa ništa slađe od toga :mrgreen: Ja čuvala dvogodišnjeg brata od tetke, i igramo se u pesku, i dolazi maca nonšalantno da kaki :roll: Da su videle mama i baba u top bi nas stavile :mrgreen:

Tako se dobija toksoplazmoza. :aha: Planiram u skorije vreme ozbiljnije da se pozabavim tim problemom-e može mačka da prođe a da je makar ne pogledam sa osmehom.

Ali šalu na stranu, sad, kad ga je bolela noga, površio mu je i Natusan posao, ali čim se oporavio, nastavio je da skita i da uveče i sam traži da izađe.

Posle ovih praznika u Kv je jako tesko doci do bilo kakvog peska za mace. Kupila sam neki grozni na meru koji se uopste ne grudva. Ali drugog izbora nije bilo. Uopste ne znam sta da radimz:poz:

Ja sam skoro uzela macku i kupila sam te neke kao kamencice, i stvarno je super. Stavila sam jo pre nedelju dana i jos ne smrdi ni malo. Kesa je od 2kg i na njoj pise da ako je za jednu macku moze da traje do mesec dana. Zove se Snnapy Tom Crystal Clean, jedino sto ne znam da li ima u Srbiji da se kupi. Pretpostavljam da su dobri i od drugih proizvodjaca ti kamencici. Ta kesa je ovde kostala oko 5e/ 2kg.

Back