ljubav ? sex? nema ljubavi bez sex ali dali je i perverzija ukljucena u to ! hajde da zapocnemo tu diskusiju pa da vidimo misljenje devojaka iskljucivo me interesuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmmmmmm ne znam ni ja ,stvarno!!! Nek' prosvetli neko i mene.....Incognito:hmmm... a da neko proba da definise perverziju?
Ja zaista ne znam sta je perverzija, pa me prosvetlite![]()
-pa otprilike "ono shto jedan nece a drugi hoce",kako se to razlikuje od silovanja?....naka bude moje pitanjetyphoon:Hmmmmmmmm ne znam ni ja ,stvarno!!! Nek' prosvetli neko i mene.....Incognito:hmmm... a da neko proba da definise perverziju?
Ihhhhh bre.... pa tek si me sad zbunio!!! Jos uvek cekam na tu svetlost...goodday:-pa otprilike "ono shto jedan nece a drugi hoce",kako se to razlikuje od silovanja?....naka bude moje pitanjetyphoon:Hmmmmmmmm ne znam ni ja ,stvarno!!! Nek' prosvetli neko i mene.....Incognito:hmmm... a da neko proba da definise perverziju?
![]()
goodday:*![]()
-istodobno i slika perverznog uma.....ali ne svakog![]()
Moj um je posvetljen...hvala momci,hvala! Sve pohvale za P.teoremu,stvari su mnogo jasnije...Steffan:Perverzija je kada se dvoje je*u, prvom lepo, drugome gadno... za drugog perverzan je onaj prvi...
Perverzna teorema:
P2=p2+d(bez kvadrata)
P=Perverzija
p=prvi
d=drugi
slazem se i dodajem...perverzija ide od malih pa do onih banalnih,naravno i to sta je za koga sta npr:ja lizem sladoled neko treci me posmatra za njega ja mogu da budem perverzna-tj. taj moj nacin radnje, na njega moze tako da deluje, a ko zna sta je tog trenutka u mojoj glavi,ja ne vidim sebe(meni je to normalno ali ne i za druge,svi smo razliciti i granice su drugacije..urgh:ne slazem se sa kraljicom po pitanju definicije perverzije.koliko znam zoofilija je tezi oblik seksualne perverzije ali ako neka kuca sexa zenu pa oboje uzivaju onda to nije perverzija????da ne spominjem nekrofiliju,jedna strana uziva a druga se ne moze izjasniti :shock: perverzija je jednostavno devijantni oblik seksualnog ponasanja koji izlazi van odredjenih normi koje su postavljene onog momenta kad je covek postao porodicno bice znaci izasao je iz sablona plemena,grupe...i grupnjaka.e sad,po misljenju nekih puritanaca cak i oralni sex i svaki drugi polozaj osim misionarskog spada u perverzije.ono,otpozadi da ne spominjem
.dalje ne bih razglabao posto nisam zensko,ovo naprosto da malo bude jasnije o cemu se prica.pozdrav
typhoon:Moj um je posvetljen...hvala momci,hvala! Sve pohvale za P.teoremu,stvari su mnogo jasnije...:wink: [/i][/b]
dulex:ljubav ? sex? nema ljubavi bez sex ali dali je i perverzija ukljucena u to ! hajde da zapocnemo tu diskusiju pa da vidimo misljenje devojaka iskljucivo me interesuje