- Poruka
- 12.317
To znaci da samo sa klosarkama se druzis?Meni se dize samo na prave *****. Klosarke i klosare moras zaobic.Sta ces.
Jer bi ti se digo iz mesta da je drugacije
Jao al se vi nalupetate u zelji da napravite neku sliku o sebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znaci da samo sa klosarkama se druzis?Meni se dize samo na prave *****. Klosarke i klosare moras zaobic.Sta ces.
Ne pravimo mi ni ja vec se ti nadovezujes..To znaci da samo sa klosarkama se druzis?
Jer bi ti se digo iz mesta da je drugacije
Jao al se vi nalupetate u zelji da napravite neku sliku o sebi
Nemamo sve interese. Ljudi pokusavaju pa ako ne idu ide dalje. Sta ce nekom druzenje,ako je zainteresiran za vezu ili jeb?Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže![]()
Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.
Mogao ti je to reci u lice, a ne preko poruke. Jadna ..čka od muškarcaJuče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe".![]()
Boldano skoro da ni ne razumijem. U slucaju da i razumijem veze se s onim sta sam na vrhu posta napisao.Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.
Koji je vaš savet?
E jbg. Bas sam se nedavno vratio iz Srbije i bas bi mi bilo do druzenja. Nije da se nisam druzio, ali malo popricat, popit kavu ili nesto drugo, pojest nesto zasto ne. Postoji samo u cijelom mom upisu jedan mali problem. Osim djelomicno planinarenja ne znam koje bi bile dodirne tocke za razgovor..Djelomicno o planinarenju sam napisao jer se ne sjecam (bilo je davno) kako je planinariti u drustvu.i to je skoro pa sasvim nesto drugo.Hajdete, javljajte se
Doduše, ne može u inbox, ali ko je hrabar može i na temu![]()
Mesari pogotovoKom to muškarcu je dovoljno sexa kojeg ima?Mnogi traže novo meso.
Ne znam te samo nekako mi se cini da saljes krive signale suprotnom spolu pa dolazi do krivog tumacenja. Mozda grijesim, a mozda i ne.Šalim se, danas mi tema nije aktuelna.
Što ne znači da mi ne možete slati razne savete![]()
Znaci i u BG je tako....ok, razumem to, poznato mi je.
Malo je danas ljudi koji umeju da uživaju u gledanju bez pipanja. Ako ih uopšte ima. Na kraju, svede se na mučenje ako ti se neko dopada. A ako ti se ne dopada, onda ti je dosadno i da izlaziš.
Tako da ne vidim rešenje za ovaj problem. Izgleda da mora sve da bude po starom. Izlazim samo sa prijateljicama.
Blago tebi....Ja sam imala tako jednog tipa al samo za docek Nove godine.......Neznam vise sta je s njim......Bio mi je drugar sa faksa.....Vjerovatno ste oboje mnogo produhovljeni i dobri ljudi.....Lijepo je to...Bas mi je drago......Zato ja odoh sutr na promociju knjige.....Mozda nabodem nekog finog da idem na koncert ili kafu s njim.....ne mora da bude tako, eto ja sam npr stekla super kul drugara pre 3-4 godine, zajedno idemo na žurke, koncerte, festivale
ali smo oboje u tom momentu bili zauzeti i mislim da je to bilo ključno da se ne razvije nešto više
upoznali smo se preko posla, a zbližili se zbog nekih zajedničkih interesovanja
ja nisam baš nešto produhovljena, ako ćemo iskrenoBlago tebi....Ja sam imala tako jednog tipa al samo za docek Nove godine.......Neznam vise sta je s njim......Bio mi je drugar sa faksa.....Vjerovatno ste oboje mnogo produhovljeni i dobri ljudi.....Lijepo je to...Bas mi je drago......Zato ja odoh sutr na promociju knjige.....Mozda nabodem nekog finog da idem na koncert ili kafu s njim.....
O politici,zivotu,knjizevnosti.....Modi......Ima mnogo tema.......Ako smo dobri i iskreni ljudi.......O kojim temama? O cemu bi se pricalo na takvom razgovoru?
Ima i toga.....Ili jos gore......U jednom momentu shvatis da on i nije los i za nesto vise......Jer ljudi su danas bas bas usamljeni i ako imaju nekog......To je cak prava pravcata epidemija samoce.......sta ako zaista hoce da ti bude prijatelj?
ni ja ne postujem zene koje ne shvataju ako im se obratis da to ne znaci da ih muvas, situacija, sretem drugaricu sa faxa, ucili zajedni, druzili se svaki dan 100 cuda, i kao ajd na pice, ona, kao ja se udala...pa rekao bleso zovem te da se ispricamo samo, i onda otisli, al e to je to zapravo, ja ponavljam ko papagaj kako poziv na kafu ne znaci poziv na sex, al izgleda da zene imaju losa iskustva
Dobro, politika = tjaci - zavrsili smo s politikom.O politici,zivotu,knjizevnosti.....Modi......Ima mnogo tema.......Ako smo dobri i iskreni ljudi.......
Kazi mu lepo necu da ti budem devojka i drug u isto vreme.Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže
Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.
Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe".
Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.
Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.
Koji je vaš savet?
Kazi mu lepo necu da ti budem devojka i drug u isto vreme.
Piće i muzika je šta drugo nego da nećeš vezu ili bar sess?3. put pišem: ne želim biti drug, već ponekad sa nekim izaći na piće ili neku muziku. Šta je to toliko teško da se shvati![]()
Pa on hoce nesto vise? Nisam skroz u toku situacije. I sad ti neces da ga izgubiš kao druga. Komplikovano.I sad ispada kao nemam sa kim da izađem, ma ima... ali mi je većina ljudi dosadna. A ovaj je barem duhoivit i lepo smo se zezali.
Pa on hoce nesto vise? Nisam skroz u toku situacije. I sad ti neces da ga izgubiš kao druga. Komplikovano.
Znači lock.nisi čitao, nema veze.
nije ni bitno prošlo me to.
super@Paula ako slušaš neku dobru muziku, evo ja ću s tobom na neku svirku
nisam muško, al sam dobro društvo
i nakon par pića uopšte nisam dosadna
i nema rizika da ću početi da te muvam
primetio sam to, kako mislis ovaj deo oznaceni?Ima i toga.....Ili jos gore......U jednom momentu shvatis da on i nije los i za nesto vise......Jer ljudi su danas bas bas usamljeni i ako imaju nekog......To je cak prava pravcata epidemija samoce.......
Да не дајеш лажне наде и да не пристајеш на виђања.Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže
Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe".
Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.
Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.
Koji je vaš savet?
Да не дајеш лажне наде и да не пристајеш на виђања.
Наравно да човек оће нешто од тебе.
То не можеш да урадиш. Ако се он заинтересовао за тебе, то ће тражити све време. Ти можеш само да се правиш луда, као да не знаш о чему се ради и да тераш даље, али ће ти он после тога поново тражити исто.Imaš li savet kako da ga oladim da će dobiti nešto, a da ga zadržim kao potencijalnog poznanika za izlaske, može i u društvu?