- Poruka
- 21.428
Posle dužeg vremena tema od mene.
Svi.
Svi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je najbolji statusmalo je glupo,nit se počinje nit se završava
a nije ni status quo![]()
Nema veze jedno s drugim, po mom mišljenjuDa li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
isto kao kad ptice dođu,mogao bi da mislim al nisu insistiraleTo je najbolji status![]()
Da li je aligator duži ili je zeleniji?Da li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
Nekima nije važno čime se partner bavi, ali priznaćete da je malo bez veze kada te neko pita, a šta onaj tvoj radi, a ti snebivajući se kažeš ,,u kiosku,, ili prodaje veš mašine?! Možda je ipak malo važno.![]()
Gdje to?Bolje se zaradi na prodaji ves masina nego kao profesor u srednjoj skoli![]()
Zamisli da treba muskarac da te vodi kroz zivot.Gdje to?
Recimo da imaš kćerku i saopšti ti da ima dečka koji radi u kiosku ili prodaje veš mašinw?! I ti treba da je s osmjehom daš takvom čovjeku da je vodi kroz život? Neće je daleko odvesti, to je sigurno.
Naravno da treba. Nije u pitanju samo tradicija.Zamisli da treba muskarac da te vodi kroz zivot.
konkretan razlog?Naravno da treba. Nije u pitanju samo tradicija.
Konkretno: muškarci u svakoj zajednici sa ženom donose odluke, više zarađuju, trezvenije se brinu o finansijama, usmjeravaju djecu, stiču status u društvu itd.konkretan razlog?
ne sad ozbiljno,mozda je kod tebe ovakva situacija ali je daleko od pravila,zivotne odluke mogu biti samo zajednicke jer nikakvo vodanje kao da smo kerovi ne dolazi u obzir.Konkretno: muškarci u svakoj zajednici sa ženom donose odluke, više zarađuju, trezvenije se brinu o finansijama, usmjeravaju djecu, stiču status u društvu itd.
Nije pravilo, ali u većini veza je tako. Velikoj većini. Te zajedničke odluke su u manjini.ne sad ozbiljno,mozda je kod tebe ovakva situacija ali je daleko od pravila,zivotne odluke mogu biti samo zajednicke jer nikakvo vodanje kao da smo kerovi ne dolazi u obzir.
Oslonac je vid podrske od partnera kada ti sama odlucis da uradis nesto,pritom sebicno je da jedna osoba odlucuje o celoj porodici.Jel tebi u redu da cekas muza da dodje sa posla i donese ti pare da bi ti mogla da izadjes sa drugaricama na pice?Nije pravilo, ali u većini veza je tako. Velikoj većini. Te zajedničke odluke su u manjini.
Ne shvatam to kao vodanje na povodcu. Lijepo je imati oslonac.
Oslonac je i kada neko brine o tebi, u dobru i u zlu. Oslonac je kada te štiti od zlih ljudi.Oslonac je vid podrske od partnera kada ti sama odlucis da uradis nesto,pritom sebicno je da jedna osoba odlucuje o celoj porodici.Jel tebi u redu da cekas muza da dodje sa posla i donese ti pare da bi ti mogla da izadjes sa drugaricama na pice?
Tvoji komentari vise vuku na - materijalno me obezbedjuje pa samim tim je ok da on donosi i zivotne odluke za nasu porodicu (ili samo mene nije bitno).Oslonac je i kada neko brine o tebi, u dobru i u zlu. Oslonac je kada te štiti od zlih ljudi.