- Poruka
- 20.911
Da li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada nisam gledala..samo da voli raditi..pa sta god.Da li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
Profesija zavisi od izbora partnera?Da li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
Tvoj komentar me je zbunio?Profesija zavisi od izbora partnera?
Pda..![]()
I mene je tvoja tema!Tvoj komentar me je zbunio?
![]()
Preveo Bambula.Kakve veze ima profesija? To služi samo da zene uvale dupe! Pazi: udas se za političara? Bolje se roknes?
da li se ovde radi o prostituciji?Da li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
Sad, kada si se ti zapitala...da li se ovde radi o prostituciji?
To nije rekao HeraklitDok sam bio mlad nisam birao po profesiji (drzao sam se one stare narodne "od biracha nema y.e.bacha"), u nekoj starijoj dobi birao sam samo koleginice pa smo mogli diskutovati i o bernulijevoj diferencijalnoj jednacini i uzivo ispitivati postulate iz Statike konstrukcija. U zrelijoj dobi sam se ipak odlucio da izaberem partnerku sa kojom sam mogao diskutovati o likovnoj i uopstenoj umetnosti.
Sto bi stari a dobri Heraklit rekao "panta rei".
Dosta ljudi se smuva na poslu, ali moraju da kriju itdDa li izbor partnera zavisi od profesije ili profesija zavisi od izbora partnera?
Ovde je više pitanje vezano van posla. Odvojeni poslovi. Različitog staleža, plate, posla.Dosta ljudi se smuva na poslu, ali moraju da kriju itd
Razlike se možda privlače, ali sličnosti tvore veze i brakove. Otuda, smatram da će sirotinja skoro uvek da završi sa sirotinjom i vice versa.Ovde je više pitanje vezano van posla. Odvojeni poslovi. Različitog staleža, plate, posla.
Ovo nije tačno - bar u većini slučajeva koje ja poznajem.Razlike se možda privlače, ali sličnosti tvore veze i brakove. Otuda, smatram da će sirotinja skoro uvek da završi sa sirotinjom i vice versa.
Ti si uvijek mimo svijetaOvo nije tačno - bar u većini slučajeva koje ja poznajem.
Nekada je u selu bio običaj da se zbrače iz "iste klase", ali se to generalno sasvim promenilo.
Jesam OK,.. ali ne govorim o sebi,.. ni u svoje ime. Govorim o običajima u mom selu (ili o bivšim običajima).Ti si uvijek mimo svijeta
TO, BRE! TO!Nikada nisam gledala..samo da voli raditi..pa sta god.
Ti običaji su isti od kad je krme rep iskrivilo. Par Kasandri ne menja pravilo.Jesam OK,.. ali ne govorim o sebi,.. ni u svoje ime. Govorim o običajima u mom selu (ili o bivšim običajima).
Isto, pokusavam i dalje da nadjem neki rezon u pitanju, ali okej.Duboko sam se zamislio, ali ostajem zatečen?
Makar sam iskren?
Biće već pametnih odgovora?![]()