pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.072
Ni da zucnu.Slozis nadrkanu facu i niko ti ne prilazi provereno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni da zucnu.Slozis nadrkanu facu i niko ti ne prilazi provereno![]()
pa ti si brat xDObožavam muško društvo.
Eto pre dve , tri nedelje sam se sjajno provela sa svojim kumom. On i ja, sami.
On viski , ja pivo.( Malo).
Živeli.![]()
Ne znam šta sam , ali družimo se lepopa ti si brat xD
Pa jbg ne radi se o tome, već o fino provedenom vremenu.Slozis nadrkanu facu i niko ti ne prilazi provereno![]()
sta ako zaista hoce da ti bude prijatelj?To je kao da pitaš zašto neće da bude frendzonaš - pa neće.
Ja ne bih poštovala muškarca koji sebe stavi u tu poziciju
Moras proceniti da se druzis sa zadovoljnim muskarcima kojima ne treba sex i nije im to sve u zivotu!Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže
Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.
Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe".
Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.
Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.
Koji je vaš savet?
Moras proceniti da se druzis sa zadovoljnim muskarcima kojima ne treba sex i nije im to sve u zivotu!
Nema ih mnogo ali nadje se.
Jeste mnogi traze ali evo npr ja ne trazim dosta mi brate tog mesa.Svaka zena se duri i misli da se svetovi vrte oko njih.Hajdete, javljajte se
Doduše, ne može u inbox, ali ko je hrabar može i na temu
Kom to muškarcu je dovoljno sexa kojeg ima?Mnogi traže novo meso.
Šalim se, danas mi tema nije aktuelna.
Što ne znači da mi ne možete slati razne savete![]()
Jeste mnogi traze ali evo npr ja ne trazim dosta mi brate tog mesa.Svaka zena se duri i misli da se svetovi vrte oko njih.
Ne naseda bas svatko ni na to.Jbg.
Ima lepih stvari i bez mesa.Popijes npr kafu u Dubrovniku,Rovinju,Mikosi,Zakintosi,itd itd.
Nije sve ni u sexu.Narocito ne,ako nije kvalitetan i obostran.
Lepo druzenje i putovanja imaju isto lepotu i bez sexa.
Nije sve ni u sexu. Naročito ako ti se ne diže.
E . ?Nema tu spontanosti a ni prijateljstva. Ništa mi tu nije logično.
Za slučaj da si mu se dopala odmah - reagovao bi još tada , ovako zove jer te se setio.
Ja mu se ne bih ni javila.
S druge strane , ljudi sa kojima imaš zajednička interesovanja - priča ide lako i spontano i druženje se i ne prekida.
Odrasla sam sa dečacima i nikad mi nije bio problem da se samo družimo. Ako je njima kasnije i bio - žalim slučaj, ali nisu smeli da mi kažu. Uglavnom sam bila zauzeta.
Pa kad tako musko napise da mu je dosta zena i da trazi zensko da piju kafe, meni zvuci kao red flagAl ste brezobrazne, nude se ljudi da se sa mnom druže, a vi nevaljale cccc![]()
Red fleg za muvanje, ali ne i za antimuvanjePa kad tako musko napise da mu je dosta zena i da trazi zensko da piju kafe, meni zvuci kao red flag![]()
Takav koji zvuci ocajno mi ne treba ni kao drugarRed fleg za muvanje, ali ne i za antimuvanje![]()
Meni se dize samo na prave *****. Klosarke i klosare moras zaobic.Sta ces.Nije sve ni u sexu. Naročito ako ti se ne diže.
Ne valja ni svasta kresat,ima svakakvih...Kako ste naivne dobri drugari,to sto ih vi ne gledate ko muskarce ne znaci da vas ne bi kresnuli
ahaha i sediš tako piješ kafu sa dignutim qujcem?Meni se dize samo na prave *****. Klosarke i klosare moras zaobic.Sta ces.
I ne druze se sa svakim,to je sve potajno lozenje i slepo za nekeNe valja ni svasta kresat,ima svakakvih...
Hahaha a i ti u kojoj ustanovi sedis i glumis da si zena?ahaha i sediš tako piješ kafu sa dignutim qujcem?
Ma tako je drug.Sve folirancija bez grama istine.Ovi neki se transformisu u zene pa dave po krstarici.I ne druze se sa svakim,to je sve potajno lozenje i slepo za neke