Muvanje i druženje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je kao da pitaš zašto neće da bude frendzonaš - pa neće.
Ja ne bih poštovala muškarca koji sebe stavi u tu poziciju
sta ako zaista hoce da ti bude prijatelj?
ni ja ne postujem zene koje ne shvataju ako im se obratis da to ne znaci da ih muvas, situacija, sretem drugaricu sa faxa, ucili zajedni, druzili se svaki dan 100 cuda, i kao ajd na pice, ona, kao ja se udala...pa rekao bleso zovem te da se ispricamo samo, i onda otisli, al e to je to zapravo, ja ponavljam ko papagaj kako poziv na kafu ne znaci poziv na sex, al izgleda da zene imaju losa iskustva

Imam problem sa tim što neće sa mnom da se druže :(

Naime, čim dam do znanja da nisam zainteresovana za sex ili vezu, odmah prestanu da se javljaju. To razumem donekle, ali da li to znači da sam nezanimljiva kao osoba? Da se sa mnom ne može lepo popiti neko piće bez ikakvih očekivanja.

Juče me se setio jedan, upoznali se na nekim planinarenjima, lepo smo se družili u većem društvu, zezali, i kaže e davno se nismo videli jesi li za malo druženja, piće. Meni prija da izađem, da se odmorim posle rada, a bilo mi je zabavno sa njim, kažem ajmo volela bih ! I on napisa "tako te volim. Uvek sam se palio na tebe". :(

Znači, prvo što sam napisala jeste jaooooooo, nisam baš zainteresovana za to, on napisa "bićeš".
Šta mi sad preostaje? Ako odem misliće da sam pristala na muvanje, a meni nije do toga.

Kako žena da se druži sa nekim, ako kažeš da nisi zainetersovan prestane da se javlja, možda treba ćutati gde stojiš, pomalo flertovati, i ne izjašnjavati se? Mislim, jel to način da imaš muške poznanike, da bi se malo družili, zezali, svako ode svojoj kući, da ne kažeš na čemu stojiš, praviš se nemušt? I ovo je N-ti put ista situacija.

Koji je vaš savet?
Moras proceniti da se druzis sa zadovoljnim muskarcima kojima ne treba sex i nije im to sve u zivotu!

Nema ih mnogo ali nadje se.

Moras proceniti da se druzis sa zadovoljnim muskarcima kojima ne treba sex i nije im to sve u zivotu!

Nema ih mnogo ali nadje se.

Hajdete, javljajte se 😊
Doduše, ne može u inbox, ali ko je hrabar može i na temu 😂

Kom to muškarcu je dovoljno sexa kojeg ima? 😊 Mnogi traže novo meso.

Šalim se, danas mi tema nije aktuelna.
Što ne znači da mi ne možete slati razne savete 🌿😂

Hajdete, javljajte se 😊
Doduše, ne može u inbox, ali ko je hrabar može i na temu 😂

Kom to muškarcu je dovoljno sexa kojeg ima? 😊 Mnogi traže novo meso.

Šalim se, danas mi tema nije aktuelna.
Što ne znači da mi ne možete slati razne savete 🌿😂
Jeste mnogi traze ali evo npr ja ne trazim dosta mi brate tog mesa.Svaka zena se duri i misli da se svetovi vrte oko njih.
Ne naseda bas svatko ni na to.Jbg.
Ima lepih stvari i bez mesa.Popijes npr kafu u Dubrovniku,Rovinju,Mikosi,Zakintosi,itd itd.
Nije sve ni u sexu.Narocito ne,ako nije kvalitetan i obostran.
Lepo druzenje i putovanja imaju isto lepotu i bez sexa.

Jeste mnogi traze ali evo npr ja ne trazim dosta mi brate tog mesa.Svaka zena se duri i misli da se svetovi vrte oko njih.
Ne naseda bas svatko ni na to.Jbg.
Ima lepih stvari i bez mesa.Popijes npr kafu u Dubrovniku,Rovinju,Mikosi,Zakintosi,itd itd.
Nije sve ni u sexu.Narocito ne,ako nije kvalitetan i obostran.
Lepo druzenje i putovanja imaju isto lepotu i bez sexa.

Nije sve ni u sexu. Naročito ako ti se ne diže.

Nema tu spontanosti a ni prijateljstva. Ništa mi tu nije logično.
Za slučaj da si mu se dopala odmah - reagovao bi još tada , ovako zove jer te se setio. :eek:
Ja mu se ne bih ni javila. :lol:
S druge strane , ljudi sa kojima imaš zajednička interesovanja - priča ide lako i spontano i druženje se i ne prekida.
Odrasla sam sa dečacima i nikad mi nije bio problem da se samo družimo. Ako je njima kasnije i bio - žalim slučaj, ali nisu smeli da mi kažu. Uglavnom sam bila zauzeta.
E . ?

Back