Pentagon objavio snimak NLO !

Treba neko da javi Pentagonu, da je raja već rešila ceo problem.
Stavis aparat izvan fokusa i dobijes potpuno isti efekat do detalja.

Cak su i svetla indeticna u mili skundu kao kod putnickog aviona.

Naravno, ko jako veruje u sve to njemu nikakvo racionalno objasnjene nece biti dovoljno dobro.
Da li pokušavaš da kažeš da Pentagon laže? :think:
Ili pokušavaš da kažeš da Pentagon nema sredstva da utvrdi autentičnost snimka? :think:
A možda pokušavaš da kažeš, da je snimak autentičan, ali može se i lažirati?

Treba neko da javi Pentagonu, da je raja već rešila ceo problem.

Da li pokušavaš da kažeš da Pentagon laže? :think:
Ili pokušavaš da kažeš da Pentagon nema sredstva da utvrdi autentičnost snimka? :think:
A možda pokušavaš da kažeš, da je snimak autentičan, ali može se i lažirati?

Имамо сведочења пилота, имамо радарске снимке, снимке из војних авиона. Међутим, морамо признати да за сада немамо неки снимак који би јасно и недвосмислено презентовао јавности НЛО без да га неки Мик Вест са YouTube доводи у питање проглашавајући га балоном или птицом.

Овако нешто.

Несумњиво да Пентагон, уз сву данашњу технологију, има у поседу неки такав снимак, али се очито не усуђује да га објави. Жаба се мора кувати полако.
Зато треба сачекати крај јуна и видети шта ће се тада објавити.

Имамо сведочења пилота, имамо радарске снимке, снимке из војних авиона. Међутим, морамо признати да за сада немамо неки снимак који би јасно и недвосмислено презентовао јавности НЛО без да га неки Мик Вест са YouTube доводи у питање проглашавајући га балоном или птицом.

Овако нешто.

Несумњиво да Пентагон, уз сву данашњу технологију, има у поседу неки такав снимак, али се очито не усуђује да га објави. Жаба се мора кувати полако.
https://www.youtube.com/watch?v=oUH9n8dBJy8
jedva čekam da vidim koji je rezultat svega ovoga :) Nova (stara) tehnologija?

Neverovatno mi je da pojedini smatraju da ovi "vanzemaljci" poseduju tehnologiju koja krsi opste zakone fizike, mogucnost putovanja kroz vreme i dimenzije, ali eto nemaju tehologiju koju mi imamo u Srbiji, anti radarski premaz, ili ti "Stealth"

Samo kad bi znali da se delovi nevidljivog koji je pao kod Budjanovaca nalaze u nasem muzeju. :lol:

Neverovatno mi je da pojedini smatraju da ovi "vanzemaljci" poseduju tehnologiju koja krsi opste zakone fizike, mogucnost putovanja kroz vreme i dimenzije, ali eto nemaju tehologiju koju mi imamo u Srbiji, anti radarski premaz, ili ti "Stealth"

Samo kad bi znali da se delovi nevidljivog koji je pao kod Budjanovaca nalaze u nasem muzeju. :lol:
Verujem da misliš da ljudska rasa zna sve što se treba znati o fizici, pa si zato to rekao.

Наравно. Нико овде не каже да је ова летелица на снимку дефинитиван доказ ванземаљаца, али је итекако доказ нечега што званичним "истинама" препариране масе људи тешко могу да контемплирају.

Баш ме занима како ће скептици, према свему оном што није у складу са званичним догамама, реаговати на овако нешто?
mi smo vec reagovali odavno, sustinski, evo nase reakcije
  • Did Laurence Rockefeller or those on his payroll or those in the CIA actually care about the right of the people to know hidden truths, or is the plan just designed to mis-direct the minds of credulous and jaded citizens into an invisible cage?

mi, skeptici, koristimo nasu zdravu pamet, a vi, kojim organom vi razmisljate:
My question is: If transcendental alien races travelling at faster-than light speed, have been leaving encoded messages to U.S., then why would their artistic skills have improved so dramatically over a few years? Just a question.

MK Ultra & UFOs

preuzeto sa:
The Pentagon's New UFO Disclosures: 75 Years Of MK Ultra Psy Ops

pametnom jasno, samo vama koji nas nazivate skepticima jos uvek nista nije jasno.

tehnologija se zove: socijalni inzenjering

71z%2BVPTzSnL._AC_SL1500_.jpg

pa da, epoha pseudohriscanskih sekti je na izmaku, neki se vec busaju da smo u posthriscanskom dobu, ali avaj, sirotinja raja ima nasusnu potrebu da veruje - vanzemaljci su tu kao 1 na 11 - meni jos jedan dokaz koliko je ovaj svet postao
If transcendental alien races travelling at faster-than light speed, have been leaving encoded messages to U.S., then why would their artistic skills have improved so dramatically over a few years? Just a question.

sprdacina

pa da, epoha pseudohriscanskih sekti je na izmaku, neki se vec busaju da smo u posthriscanskom dobu, ali avaj, sirotinja raja ima nasusnu potrebu da veruje - vanzemaljci su tu kao 1 na 11 - meni jos jedan dokaz koliko je ovaj svet postao

sprdacina
evo ti jedna stara indijanska mudrost: "orao nije gubio vreme objasnjavajuci se sa vranom" ;)
na ovim sirokopojasnim stranicama mozes se edukovati u svemu sto si do sada propustio drzeci religioznu busiju na drugim pdf-ovima
ko su alijeni, koju tehnologiju koriste, koliko su dugo ovde, kako su uticali ili nisu na covecanstvo, pregrst sarolikog materijala...
sve sto bi te inace zanimalo, posto kreces kategoricki od negacije fenomena...nisi ni prvi ni poslednji, a `planeta nastavlja svoj carobni hod vaseljenom`. :cool:

sprdacina
Meni je zalosnije kada se neko sprda sa ljudima misle da su fotografije I snimci pravi a ovamo veruje u kosmickog zombija I celokupno zajebavanje naroda pod pokroviteljstvom religije.

na ovim sirokopojasnim stranicama mozes se edukovati u svemu sto si do sada propustio drzeci religioznu busiju na drugim pdf-ovima
u kosmickog zombija I celokupno zajebavanje naroda pod pokroviteljstvom religije.
a ko ce da mi drzi busiju na religiji dok ja ovde ucim? to vi samo mislite da se oni zayebavaju, dok se oni pozivaju na apokalipsu u depopulaciji trecine planete

i zasto vas ja provociram kada sam lepo odgovorio debelom savi? vi ste u stvar religiozni, I WANT TO BELIEVE, a debeli sava i ja nismo, ja sam bar VERO-NAUCNIK, uvek sreman da naucim jos, a ne da slepo verujem u neke kosmicke konzerve, plehane tanjire ili sesire djvo bi ih znao

drugo nas amere zabrinjava, a vanzemaljci su tu pokriju stetu, zato smo ih i izmislili, da svaljamo krivicu na vanzemaljska pleca - hitler i njegovi naucnici su nam dali ideju

Media Converges On The Narrative That UFOs May Be Russian/Chinese Threat

Poslednja izmena:
a ko ce da mi drzi busiju na religiji dok ja ovde ucim? to vi samo mislite da se oni zayebavaju, dok se oni pozivaju na apokalipsu u depopulaciji trecine planete

i zasto vas ja provociram kada sam lepo odgovorio debelom savi? vi ste u stvar religiozni, I WANT TO BELIEVE, a debeli sava i ja nismo, ja sam bar VERO-NAUCNIK, uvek sreman da naucim jos
ko to mi ko to oni. smiri se, covece, ovde je potpuno drugacija tematika, potpuno drugaciji fenomeni, u sta se mozes uveriti istrazivanjem raznovrsnih tema ovoga pdf-a. uzavrele strasti ostavite tamo gde su nastale, ovde bas malo do nimalo uticaja nit znacaja nemaju...Iako svasta govore za ovaj pdf, i na njemu se moze mnogo toga videti i procitati, a bogami i saznati sto se pre nije znalo...:) samo chill..;)

i zasto vas ja provociram kada sam lepo odgovorio debelom savi? vi ste u stvar religiozni, I WANT TO BELIEVE, a debeli sava i ja nismo, ja sam bar VERO-NAUCNIK, uvek sreman da naucim jos, a ne da slepo verujem u neke kosmicke konzerve, plehane tanjire ili sesire djvo bi ih znao

drugo nas amere zabrinjava, a vanzemaljci su tu pokriju stetu, zato smo ih i izmislili, da svaljamo krivicu na vanzemaljska pleca - hitler i njegovi naucnici su nam dali ideju

Media Converges On The Narrative That UFOs May Be Russian/Chinese Threat

O cemu ti lupetas? Ja sam napisao da nema razlike izmedju religioznog vernika I nekog ko veruje u NLO I sva sranja oko toga a ti mi pises referat kao odgovor.

a bogami i saznati sto se pre nije znalo...:) samo chill..;)
tek cemo videti koji je tvoj bog, a za chill-out zanr cemo se dogovoriti preko pp da razmenimo favorite
O cemu ti lupetas? Ja sam napisao da nema razlike izmedju religioznog vernika I nekog ko veruje u NLO I sva sranja oko toga a ti mi pises referat kao odgovor.
pa to si trebao da kazes ne meni, jer ja to znam, vec gospojici moderatorici koja ne zna
dakle
Authored by Caitlin Johnstone via Medium.com,

So in case you haven’t been keeping up it’s been pretty thoroughly confirmed that the US government’s highly anticipated UFO report due this month won’t contain any significant revelations and certainly won’t verify anyone’s ideas about these phenomena being extraterrestrial in origin, but it absolutely will contain fearmongering that UFOs could be evidence that the US has fallen dangerously behind Russian and Chinese technological development in the cold war arms race.

tek cemo videti koji je tvoj bog, a za chill-out zanr cemo se dogovoriti preko pp da razmenimo favorite

pa to si trebao da kazes ne meni, jer ja to znam, vec gospojici moderatorici koja ne zna
dakle
Authored by Caitlin Johnstone via Medium.com,

So in case you haven’t been keeping up it’s been pretty thoroughly confirmed that the US government’s highly anticipated UFO report due this month won’t contain any significant revelations and certainly won’t verify anyone’s ideas about these phenomena being extraterrestrial in origin, but it absolutely will contain fearmongering that UFOs could be evidence that the US has fallen dangerously behind Russian and Chinese technological development in the cold war arms race.
to je tvoje misljenje, i drugi imaju svoja misljenja, shodno tome-postuj to. tvoje misljenje ima limite, i druga misljenja takodje.
a istina je negde izmedju.;) ne znam na koju moderatoricu mislis, ti to sa njom gledaj pp, a meni nije problem ni ovde chill-out.:cool:
:)

Ако багра на власти, која влада светом, а у паузи својих оргија, курварења и дрогирања, не објави, сада крајем јуна, нешто овоме слично:

Значи да ни не намеравају да обелодане ишта.
Ако опет добијемо црно беле снимке, силуете, профиле бла бла. мораћемо и даље да гледамо ове твоје њушке на интернету и њихове "дебункове".

Molim te postavi kako ih objašnjava Pentagon, ovde sa linkom. Batali vanzemaljce.
Postavljeno vec prije 2 stranice:

"DOD is releasing the videos in order to clear up any misconceptions by the public on whether or not the footage that has been circulating was real, or whether or not there is more to the videos. The aerial phenomena observed in the videos remain characterized as "unidentified.""
https://www.defense.gov/Newsroom/Re...nse-on-the-release-of-historical-navy-videos/

Back