msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Rustični francuski hleb - po receptu Goca cakes.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rustični francuski hleb - po receptu Goca cakes.
![]()
![]()

Malo i slatkog testa, isto testo ali različito punjenje:
Štrudlice sa makom
![]()
štrudlice sa brusnicama i cimetom
![]()

Ne brini ti za reputaciju, važno je da ti se svidja. Sad znam šta da ti napravim kad dodješ.Sneki, ne daju reputaciju, pa da te hvalim ovako. I za saltko i za slano. Znam za pravilo, moram i drugima da dam reputaciju. Nije da neću ili da mi se ništa drugo ne sviđa, ali me to nervira.E, baš da pravim kombinatoriku sa tim, nešto mi je bez veze.
Pinerli
![]()
![]()
.Gotova je za 20 minuta.Dzinovska palacinka Potrebno:2 kom. jaja,7 supeni kasika brasno,250 ml. hladno mleko,malo ulje.Napravi se smesa za palacinke. Pleh od sporeta dobro nauljimo cetkicom i stavimo u rernu da se ulje dobro zagreje.U zagreanom plehu stavimo prethodno pripremljenu smesu za palacinke.Pece se u rerni na 200 stepeni dok ne dobije blago rumenu boju.Dok je jos vruca stavimo dzem i premazamo po celoj povrsini.Uvije se u rolat,sece se dok je jos vruca na komade 5-6 sm.Posipa se prah secerom i vanilom.Ja sam koristila dzem od sipaka,a najlesa je sa domasnim dzemom od sljiva.Moze da se pripremi slana ili slatka,punjenje po zelji![]()
.Gotova je za 20 minuta.

Recept, naravno. Letos sam bar dve kile nabacila probajući različita punjenja. Moj favorit - sir+mirođija.
. p.s. pleh treba biti dobronauljen i ramnomerno premazan cetkicom,i dobro zagrean u rerni 
Nešto slano od mene
lisnato testo
![]()
pogačice sa čvarcima
![]()
pogačice sa lukom i slaninom, i pogačice sa ovčijim sirom
![]()
krompir pogačice
![]()
Nešto slano od mene
lisnato testo
![]()