vera_mk
Aktivan član
- Poruka
- 1.830
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hvala natasa , ne znam da li ima napisano na temi ali evo ukratko... testo se zamesi standardno kao za kiflice, pogace kad nadodje razvuce se i isece na kockice i nafiluje (fil je ono sto imas u frizideru ... sunka , panceta kackavalj i kecap u ovom slucaju) kada se kocke testa nafiluju , krajevi testa se spajaju tako da se zatvori fil, stisnes vrh tako da izgleda kao neki mali dzak odozgo premazem zumancem i pospem susam... ako nesto nije bas jasno slobodno pitaj pozzzz 

To mi je bilo super dok sam bila kod mame jer je kod sestre kontra situacija, i onda bilo dobro i meni i njoj
ona jede krajeve a ja sredinu
mada sad kad pravim krajeva skoro i da nema....a u piceriji kad mi donesu picu jezim se od debljine krajeva, bas nekad i preteruju.....Ma verujem Natasa ali moj problem je sto ja najvise volim sredinu pizze, krajeve bas i neTo mi je bilo super dok sam bila kod mame jer je kod sestre kontra situacija, i onda bilo dobro i meni i njoj
ona jede krajeve a ja sredinu
mada sad kad pravim krajeva skoro i da nema....a u piceriji kad mi donesu picu jezim se od debljine krajeva, bas nekad i preteruju.....
I ja najvise volim domaci kecap....i domace umeseno testo.....testo za pizzu sam kupila samo jednom i nikad vise.....

tako se i pravi pizza
pelat domaci, ukuvan sa bosiljkom i belim lukom
testo, mesavina brasna ili 000 /tri nule/
pizza pec na drva, kad so bacite na plocu, mora da pucketa a to znaci da je pec postigla temperaturu
tad se pizza pece izmedju 50 i 60 sekundi
p/s/ slike su sa moje terase
Pogledajte prilog 269684Pogledajte prilog 269685Pogledajte prilog 269686

izvolite kod mene na veceru
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
samo pozurite, nestaju brzinom svetlosti
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
![]()
Bilo koje testo za kiflice.
Slika iznad... i jedan post iznad. Imaš ilustracijuAko mozes da mi objasnis kako si ovo napravila?
Proko jesi bas siguran u tvoju racunicu? Mislim da nije malo 50-60 sekundi?

?Gde da nadavim brašno tip 000? Toje pravo brašno za pizzu ali....Trst više nije naš...
)Najbolje da nas Proka pozove na degustaciju i da se uverimo koliko se dugo peče pica, a bogami da vidimo gde da kupimo i to brašno. Ovako ostajemo u neznanju. Prokooo pozovi, pozovi, mljac, uh...![]()