Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2 Keeper: pa i nije bas da ga postujem, to je bilo vise onako diplomatski izreceno... iskreno, bas me briga za bilo koga i sta god kaze kada je potpuno sludjen kao osoba. Nije mi jasna njegova poenta, odnosno onoga sto je napisao, jer nije njegovo misljenje,jer to NIJE misljenje, to je PLJUVANJE. I tako da, ne zeleci da ulazim u raspravu, ili da razbijam glavu razmisljajuci o njemu, lepo sam mu rekla da je sve to lepo i da me ne zanima uopste! :wink: :D :lol: 8)

pOz

Nadya:
2 Keeper: pa i nije bas da ga postujem, to je bilo vise onako diplomatski izreceno... iskreno, bas me briga za bilo koga i sta god kaze kada je potpuno sludjen kao osoba. Nije mi jasna njegova poenta, odnosno onoga sto je napisao, jer nije njegovo misljenje,jer to NIJE misljenje, to je PLJUVANJE. I tako da, ne zeleci da ulazim u raspravu, ili da razbijam glavu razmisljajuci o njemu, lepo sam mu rekla da je sve to lepo i da me ne zanima uopste! :wink: :D :lol: 8)

pOz

samo napred
sledi svoje instinkte

Nadya:

pOz

u pravu si. a ja debil se mucio da odgovorim. nema veze :)

Keeper:
Nadya:

pOz

u pravu si. a ja debil se mucio da odgovorim. nema veze :)

ma opusteno :wink: :D

infidel:
Nadya:
infidel:
ctpax:
XEXE... PJ su mi treci na grun(d)ge listi... Ali svejedno ih volim, ponekad kada treba da se opustim pustim Ten... Ili Vs. koji mi je trenutno omiljenji PJ album...

Vitalogy, Vitalogy :wink: :wink: :wink:

Aaaaaaaaaaa :) ja ne mogu da izdvojim samo jedan album, ali hajde... recimo UVEK Yield preslusam u jednom dahu, pa neka to bude kao... ne znam ti ni ja sta :) jos jedan dobar album! :D
Hebi ga, ne mogu to da izgovorim, pa to ti je :wink: :lol:

Svaki album odredjuje deo mene, kao bice... i potpuno me iz srzhi pomera i nosi :)
Oni umeju da ispricaju zivot na najsiroviji nacin, i da ga opisu neverovatnim bojama i prelepim melodijama... koje te jednostavno DODIRNU! :shock:

OBOZAVAM PEARL JAM! :D 8)

album nije nista u poredjenju sa pesmom
koja vam je omiljena pesma
ajd da vas sad vidim
meni je
...
joj...
hm...
Corduroy
Ubedljivo - elderly woman behind the counter in a small town , fenomenalna pesma sa Vs.-a

:lol: :lol: :lol:
XEXEXE, Mirrorball mi i nije jaca strana... Jednostavno ne svidja mi se taj album kao i No code, koji je usledio odmah posle njega... A jedva sam cekao da ga nabavim...

ne svidja ti se "No Code" ? :shock: hmh, oki.... :?

sramoto jedna! :P

A ni ja nesto ne volim Mirrorball... mislim, jako davno sam uzela tu kasetu... i moguce da sam je jednom preslusala... nisam neki fan Neil Younga... a steta, cujem da je dobar covek :wink:

ali, lepa pesma "i'm the ocean" ... mada , ja vise volim "oceans" sa Tena, kada je vec ta tematika u pitanju :wink: :lol:

Pearl Jam's Sept. 28 show at the FleetCenter has sold out via fan club presale, so a second show has been added for Sept. 29 at 7:30 p.m. Tickets, $35-$45, go on sale today at 10 a.m. at the FleetCenter box office and at Ticketmaster outlets.

a dge smo tu mi a? a ljubav? a osecanje? a?
eeeeeeeeeee posao je posao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back