Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Führer.:
bleach:
Führer.:
Kakav im je zadnji album samo taj nisam cuo? Procitao sm u nekoj biografiji da imaju preko 50 live cd-a (64-74 ne znam tacno)jel' to tacno?
hm... :? meni se poslednji svidja 8)
ali, rekla bih da se bas razlikuje od ostalih :roll:
sto se live snimaka tice, nemam pojma :wink:
Kako se zove (album)? :? nemas ti pojma :x !!! (shala) :wink:
mrs bre tamo :x 8)
Riot Act :wink:
p.s. preporucujem You Are (odusevljena kako je otpevao, iako je pesma malo... :? :? ) i Arc (opet odusevljena kako je otpevao :lol: :oops:, a i ova pesma je hmhm :? :wink:)
8)

Führer.:
Kakav im je zadnji album samo taj nisam cuo? Procitao sm u nekoj biografiji da imaju preko 50 live cd-a (64-74 ne znam tacno)jel' to tacno?

Album je kao i svi ostali, jako tezak za shvatanje, a i varenje... meni je trebalo dosta vremena da ga skapiram, ali once you do understand it... nema povratka! :wink: Album je ODLICAN! :)
Kao sto je pomenuto, zove se Riot Act i mogu da preporucim pesmë:
Save You, koje ma iz srzi raspali
Can't keep, koja mi je taaaako poznata, u smislu potpuno me aaaaaa ne znam... i feel it!
You are, koja je potpuno...mmmm... LJUBAV!
Love boat captain, koja je takodje prelepa
I am mine
All or none

hmmm, pa znaci na vise od pola pesama sam totalno odlepila,a ostale nisam jos potpuno pohvatala :) jer ne mogu da se odvojim od ovih :lol: :lol: :lol: :D :wink: :shock: 8)

pOz i preporucujem album!

A, da...za live cd-e... sigurna sam da postoji toliko... mada, ja imama svega 10-20 live nastupa... heheh... ali, odlicni su! Nemam reci kude za njih, yebi ga, I'm a FAN! :lol:

Nadya:
Führer.:

Album je kao i svi ostali, jako tezak za shvatanje, a i varenje... meni je trebalo dosta vremena da ga skapiram, ali once you do understand it... nema povratka! :wink: Album je ODLICAN! :)
Kao sto je pomenuto, zove se Riot Act i mogu da preporucim pesmë:
Save You, koje ma iz srzi raspali
Can't keep, koja mi je taaaako poznata, u smislu potpuno me aaaaaa ne znam... i feel it!
You are, koja je potpuno...mmmm... LJUBAV!
Love boat captain, koja je takodje prelepa
I am mine
All or none

hmmm, pa znaci na vise od pola pesama sam totalno odlepila,a ostale nisam jos potpuno pohvatala :) jer ne mogu da se odvojim od ovih :lol: :lol: :lol: :D :wink: :shock: 8)

pOz i preporucujem album!

A, da...za live cd-e... sigurna sam da postoji toliko... mada, ja imama svega 10-20 live nastupa... heheh... ali, odlicni su! Nemam reci kude za njih, yebi ga, I'm a FAN! :lol:

I sve bi bilo super da sam ja sa bleach pricao o "Riot act".... ja sam mislio na "Lost dogs". A "Riot act" nemam, a ne zmam ni gde da ga nadjem? :( :( A nemam ni "Lost dogs".

Mozda neki nisu culi za ovoj album ali probrljajte po netu i nacicete. evo kako izgleda: dupli cd...

Lost Dogs

Release Date:
2003-11-11

01. All Night
02. Sad
03. Down
04. Hitchhiker
05. Don't Gimme No Lip
06. Alone
07. In The Moonlight
08. Education
09. Black Red Yellow
10. U
11. Leaving Here
12. Gremmie Out Of Control
13. Whale Song
14. Undone
15. Hold On
16. Yellow Ledbetter

01. Fatal
02. Other Side
03. Hard To Imagine
04. Footsteps
05. Wash
06. Dead Man
07. Strangest Tribe
08. Drifting
09. Let Me Sleep
10. Last Kiss
11. Sweet Lew
12. Dirty Frank
13. Brother
14. Bee Girl
15. 4/20/02
16. I'm Still Here [Promo]

P.S. Sto se onoih preporuka tice... mene je pre dan, dva drugarica pitala koje su najbolje pesme sa kojih albuma, da bi znala sta da slusa i tako sam ja poceo da joj nabrajam, i zakljucio da cu da joj preporuciti sve pesme sem dve - tri.... tako da vise ne preoprucujem peme odredjenih grupa.

infidel:
Führer.:
infidel:
chateau:
Da, evo sajta (obavezno ga posetite):

http://www.theskyiscrape.com/

imaju slike Edija
hvala za sajt
Odlican je sajt.

po meni najbolji
al ono najbolje
vracaju se u studio u oktobru :P
bice ludilo
Jesi li video shta-ga pesama, i obrada ima!!!Zlo, ULTIMATIVNO ZLO.

Ja nisam presluso ni ovo do sada sto su napravili, ali neka, "neka su oni meni, zivi i zdravi". :lol: :lol: :lol:

chateau:
I sve bi bilo super da sam ja sa bleach pricao o "Riot act".... ja sam mislio na "Lost dogs". A "Riot act" nemam, a ne zmam ni gde da ga nadjem? :( :( A nemam ni "Lost dogs".

Mozda neki nisu culi za ovoj album ali probrljajte po netu i nacicete. evo kako izgleda: dupli cd...

hehehhehe, ne moras da mi objashnjavas kako izgleda cd, kada samo mogu da ustanem sa stolice i pogledam ga! :D 8) :P
album mozes da nadjes u IPS-u verovatno, a ja sam ga pre 2 godine kupila na ulici negde, pre nego sto sam original nabavila... tako da, ne znam, potrudi se, mora da ima negde... :wink: :D

A za koncert sam u BUdimpesti sam svuda gledala, ali slabo su im apdejtovani sajtovi i ne postoji nigde ta informacija...

A YEEEEY! za oktobar... jedva cekamo da urade jos nesto :wink:

me loves Pearl Jam!!!!!

ma doci cu ja u BG u skorije
nego, nije to mala stvar, ipak je PJ u pitanju
obozavam ih, a imam samo jedan njihov koncert :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ocu da puknem od tuge
e da
krecem da pravim sajt o PJ

daj bre, nije toliki bedak, sta ti je??
sve to moze da se promeni, odnosno, ispravi :wink:

lighten up! :D

ono sto ja kazem, za sve postoji resenje! :wink: :D 8)

cimni me samo kad budes dolazio... :)

Nadya:
chateau:

hehehhehe, ne moras da mi objashnjavas kako izgleda cd, kada samo mogu da ustanem sa stolice i pogledam ga! :D 8) :P
album mozes da nadjes u IPS-u verovatno, a ja sam ga pre 2 godine kupila na ulici negde, pre nego sto sam original nabavila... tako da, ne znam, potrudi se, mora da ima negde... :wink: :D

A za koncert sam u BUdimpesti sam svuda gledala, ali slabo su im apdejtovani sajtovi i ne postoji nigde ta informacija...

A YEEEEY! za oktobar... jedva cekamo da urade jos nesto :wink:

me loves Pearl Jam!!!!!
Da, a da li ja mogu da priustim sebi original!? :opet-trepcem:

Corduroy

The waiting drove me mad. You're finally here and I'm a mess.
I take your entrance back. Can't let you roam inside my head.

I don't want to take what you can give.
I would rather starve than eat your bread.
I would rather run but I can't walk.
Guess I lie alone just like before.

I'll take the firmest path. Oh, and I must refuse your test.
A-push me and I will resist. This behavior's not unique.

I don't want to hear from those who know.
They can buy but can't put on my clothes.
I don't want to wait for them to walk.
Never would have known of me before.

I don't want to be held in your debt.
I'll pay it off in blood let I be wed.
I'm already cut up and half dead.
I'll end up alone like I began.

Everything has chains. Absolutely nothing's changed.
"Take my hand, not my picture." Spelled my T-shirt.

I don't want to take what you can give.
I would rather starve than eat your breast.
All the things that others want for me.
Can't buy what I want because it's free.
Can't be what you want because I...

Why ain't it susposed to be just fun?
To live and die let it be done.
I figure I'll be damned. All alone like I began.

It's your move now. I thought you were a friend but I guess, I... I guess I hate you.

Back