Pa ovaj... jel' se tu deli nesto?!Nadya:Führer.:Da, a da li ja mogu da priustim sebi original!?pet-trepcem:
mene pitas?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovaj... jel' se tu deli nesto?!Nadya:Führer.:Da, a da li ja mogu da priustim sebi original!?pet-trepcem:
mene pitas?![]()
Nadya:Ko je Eddie VAdder?![]()
a inace, ja sam bila Eddie VEdder u proslom zivotu![]()
8)
Nadya:shi_tty and full of music!![]()
ctpax:Kad je Eddie umro?![]()
![]()
![]()
PJ je jedan od prvih bendova koje sam poceo da slusam, u svakom slucaju prvi grunge bend koji sam cuo...
ctpax:XEXE... PJ su mi treci na grun(d)ge listi... Ali svejedno ih volim, ponekad kada treba da se opustim pustim Ten... Ili Vs. koji mi je trenutno omiljenji PJ album...
Dont_Break_The_Oath:Nikada nisam mogao smatrati Perl Jam za band koji je nesto kao revolucionaran.Oni nisu uneli nista novo i originalno u muziku,previse se pretvaraju sa svojom obicnoscu i ozbiljnoscu,kao oni sada imaju nesto pametno da nam kazu,sto uopste nije istina.
Nervira me stil sviranja jer je pod zestokim uticajima Ace Frehley-a i njegovog unikatnog stila sviranja,e pa onda sve to odsviras na malo modifikovan nacin i eto vam te "komplikovane pesme".
Eddie Veder koji se najvise primecuje u bandu,na zalost,to je jos jedan band gde je pevac nezamenjiv,gnusno i odvratno,nema sta.
Dok peva on uopste ne koristi svoj pravi glas nego izmislja neke nove tonove,pokusava da peva kao da mu se ne znam ni ja sta desilo,uvijanje oko mikrofona i slicno.......izvinite ljudi,ali Eddie nema dobar glas pa mora improvizacijama da nadomesti sve svoje nedostatke,a uostalom ako se vec folira prilikom pevanja neka onda pogleda sve pevace Mayhema koji su pevali kao zaista opsednuti djavolom i delovali mnogo ubedljivije nego Eddie.
Sviraju klinacku muziku koja je navodno nesto posebno,totalni antipod za sve prave bandove iz osamdesetih godina.Pa poslusajte The Smiths samo pa cete videti da se ljudi nisu folirali nimalo.
I kao sto je rekao Glenn Danzig za njih "oni misle da su promenili svojom mekocom celokupnu muziku na totalno obican nacin nikoga ne stedeci.Prava muzika uvek mora da bude na samoj ivici izdrzljivosti,da sece,da kolje coveka,da ostavlja utisak."
infidel:ctpax:XEXE... PJ su mi treci na grun(d)ge listi... Ali svejedno ih volim, ponekad kada treba da se opustim pustim Ten... Ili Vs. koji mi je trenutno omiljenji PJ album...
Vitalogy, Vitalogy :wink: :wink: :wink:
Nadya:infidel:ctpax:XEXE... PJ su mi treci na grun(d)ge listi... Ali svejedno ih volim, ponekad kada treba da se opustim pustim Ten... Ili Vs. koji mi je trenutno omiljenji PJ album...
Vitalogy, Vitalogy :wink: :wink: :wink:
Aaaaaaaaaaaja ne mogu da izdvojim samo jedan album, ali hajde... recimo UVEK Yield preslusam u jednom dahu, pa neka to bude kao... ne znam ti ni ja sta
jos jedan dobar album!
![]()
Hebi ga, ne mogu to da izgovorim, pa to ti je :wink:![]()
Svaki album odredjuje deo mene, kao bice... i potpuno me iz srzhi pomera i nosi![]()
Oni umeju da ispricaju zivot na najsiroviji nacin, i da ga opisu neverovatnim bojama i prelepim melodijama... koje te jednostavno DODIRNU! :shock:
OBOZAVAM PEARL JAM!8)
Daj..............infidel:Nadya:Ko je Eddie VAdder?![]()
8)
pricaj kako je bilo?
Führer.:Daj..............infidel:Nadya:Ko je Eddie VAdder?![]()
8)
pricaj kako je bilo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa jese li vi normalni! Mislim, vi ste (sigurno) veci fanovi Perl-a, od mene, pa samim tim i Vaddera, i znate kakav mu je zivot bio (detinjstvo)! Pokazite malo postovanja! :x
Dont_Break_The_Oath:Nikada nisam mogao smatrati Perl Jam za band koji je nesto kao revolucionaran.Oni nisu uneli nista novo i originalno u muziku,previse se pretvaraju sa svojom obicnoscu i ozbiljnoscu,kao oni sada imaju nesto pametno da nam kazu,sto uopste nije istina.
revolucionaran? ... zar je uslov za dobar bend da bude revolucionaran? ... bezveze. svakako nisu uneli nishta novo i originalno, oni su samo ubacili svoju ciglu u zid rok-subkulture i to na svoj, poseban nachin, i to je to.
sto se 'pretvaranja' tiche, to bash i nije na mestu sto si rekao.
Nervira me stil sviranja jer je pod zestokim uticajima Ace Frehley-a i njegovog unikatnog stila sviranja,e pa onda sve to odsviras na malo modifikovan nacin i eto vam te "komplikovane pesme".
Eddie Veder koji se najvise primecuje u bandu,na zalost,to je jos jedan band gde je pevac nezamenjiv,gnusno i odvratno,nema sta.
onda su gnusni i Deep Purple i Queen i Led Zeppelin i Pink Floyd ........... i jos mnogi drugi naovamo zakljuchno sa recimo Nirvanom :wink:
Dok peva on uopste ne koristi svoj pravi glas nego izmislja neke nove tonove,pokusava da peva kao da mu se ne znam ni ja sta desilo,uvijanje oko mikrofona i slicno.......izvinite ljudi,ali Eddie nema dobar glas pa mora improvizacijama da nadomesti sve svoje nedostatke,a uostalom ako se vec folira prilikom pevanja neka onda pogleda sve pevace Mayhema koji su pevali kao zaista opsednuti djavolom i delovali mnogo ubedljivije nego Eddie.
pa sta ako ne koristi pravi glas? ... pravo da ti kazem, poprilicno ga koristi. inace ima dubok glas ... a sad da nije dobar ...znas, to mi je malo glupo. to sa 'dobrim glasovima' ... znas sta je rekao Leonard Cohen? ... da oni koji imaju dobre glasove pevaju u operi a ne u rok bendovima :wink: kritika uvijanja oko mikrofona opet nije na mestu. kakve to veze ima?
Sviraju klinacku muziku koja je navodno nesto posebno,totalni antipod za sve prave bandove iz osamdesetih godina.Pa poslusajte The Smiths samo pa cete videti da se ljudi nisu folirali nimalo.
I kao sto je rekao Glenn Danzig za njih "oni misle da su promenili svojom mekocom celokupnu muziku na totalno obican nacin nikoga ne stedeci.Prava muzika uvek mora da bude na samoj ivici izdrzljivosti,da sece,da kolje coveka,da ostavlja utisak."
klinacka muzika? huh .... ti si u ozbiljnim predrasudama. ako je PJ klinacki, sta je onda recimo eminem? bebasti? ... nadji mi jednog napaljenog klinca pozera a da se lozi na PJ i progutacu sve njihove CD-ove sto imam, necu stedeti ni originale.
uzgred, zaglibio si u predrasude, a ni materiju ne poznajes dovoljno. nadya je rekla da postuje tvoje misljenje, ali ja ga ne postujem jer to nije misljenje nego predrasuda. uzivaj u muzici, slusaj sta ti odgovara a pljuvanja se mani :wink:
POZ