Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
@mezzano: Haha sto bih izmislila tako ludacki san? Da sam htela da izmislim, smislila bih neki san podlozniji trachu hah tipa, kako sam se muvala sa ne znam kim iz PJ-a itd...
A i ideja o izmisljanju sna da bih to ovde napisala mi je potpuno nejasna
Zatim, (ovo vise nije upuceno direktno clanu mezzano) naravno, opet me niste skapirali sta sam htela da kazem.
Poenta je bila da se ovde ubacuju neki ljudi i izjasnjavaju kao fanovi ne znam koliki, neki klinci i sta ti ja znam, ne znam ko je to tacno bio, ne pamtim toliko nebitne stvari, samo pamtim poentu. A ona je sledeca, da se ti isti ljudi hvale da su nabavili album, a zatim sve sto mogu o istom da kazu jeste JEDNA REC. "Album je fenomenalan!"....
Sto, po meni, govori o tome koliki su, hm "pozeri" (ne volim tu rec, ali je ovde adekvatna)... i u stvari ni ne kapiraju ono sto su culi, nego samo hoce da se uklope u temu i budu super prihvaceni.
To je bila poenta.
Ok ako ti se ne pise ne znam koliko stotina strana, Elvine, oprosteno ti je
A evo, da ispunim zelju i da kazem da Pearl Jam slusam vise od 10 godina...
Ne hvalim se koliki sam fan, niti je merilo koliko ih godina slusamo...
Moguce da sam sve rekla sto je trebalo i sto sam znala latinicom da napisem...
aj
A i ideja o izmisljanju sna da bih to ovde napisala mi je potpuno nejasna

Zatim, (ovo vise nije upuceno direktno clanu mezzano) naravno, opet me niste skapirali sta sam htela da kazem.
Poenta je bila da se ovde ubacuju neki ljudi i izjasnjavaju kao fanovi ne znam koliki, neki klinci i sta ti ja znam, ne znam ko je to tacno bio, ne pamtim toliko nebitne stvari, samo pamtim poentu. A ona je sledeca, da se ti isti ljudi hvale da su nabavili album, a zatim sve sto mogu o istom da kazu jeste JEDNA REC. "Album je fenomenalan!"....
Sto, po meni, govori o tome koliki su, hm "pozeri" (ne volim tu rec, ali je ovde adekvatna)... i u stvari ni ne kapiraju ono sto su culi, nego samo hoce da se uklope u temu i budu super prihvaceni.
To je bila poenta.
Ok ako ti se ne pise ne znam koliko stotina strana, Elvine, oprosteno ti je
A evo, da ispunim zelju i da kazem da Pearl Jam slusam vise od 10 godina...
Ne hvalim se koliki sam fan, niti je merilo koliko ih godina slusamo...
Moguce da sam sve rekla sto je trebalo i sto sam znala latinicom da napisem...
aj
nisam nesto ni svracao 'vamo...
kompletan lik i delo