Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hahaha kazes nazivi nemaju veze sa pesmom? ...hmmmm, ko zna sta ti slusas uopste heheh
ispravio sam, draga moja, ja to odavno!

evo sad bas ide Once

I seem to recognize your face
Haunting, familiar, yet I can’t seem to place it
Cannot find the candle of thought to light your name
Lifetimes are catching up with me
All these changes taking place,
I wish I’d seen the place....
:lol: ;)

jesam li ja spomenuo ovde vec da je Eddie Off he goes napisao o meni?
Pise na omotu cd-a ako ne verujete.....

A present tense je najaca kada krene u drugoj strofi onaj lagani ritam...seems that needlesly.....ahhh savrsenstvo...

Inace,slusam ovaj Pearl Jam Pearl Jam ...i cini mi se da je Eddie mnogo usporio album, mislim da se to najbolje vidi na Marker in the sand...riff je isti kao u Porch,cak je ritam brzi a pogledajte razliku u pevanju.......i nekako su mi majkove solaze nedovoljno istaknute......mnogo bolje zvuci kad se slusa glasno,na koncertu su pesme mnogo bolje..... ovaj album je u potpunosti okrenut ratu,a zatim i politici,bushu....cini mi se kao da su ga pravili samo zbog toga,da bi istakli svoje misljenje...koje je naravno vec svima poznato........ne znam...imam neki ludi osecaj da ce novi album izaci relativno brzo(kada je Pearl Jam u pitanju...) i da ce biti najbolji do sada :)

Nadya:
wow
off he goes mi je vec pola sata na repeatu 8o
zapanjeTa sam!
prvo sam videla elvinov post i shokirala se ovako :shocked: i onda se iskulirala kad sam videla o cemu se radi, ali opet, ni Skali ne bi mogla da predje preko ovakvih stvari!!!

be scared,be very scared... :shock: ovo iskustvo me je nateralo da promenim avatar,više nikada neću biti isti... :lol:

.pissbottleman:
mnogo bolje zvuci kad se slusa glasno,na koncertu su pesme mnogo bolje

videćemo,videćemo...

a ja kao se bila nalozila da idem u Atinu... i racunam ... pa 55 evra ni nije puno za kartu Pearl Jam-a.... i sve bi bilo u redu kad bi se prica tu zavrsila!
kad ne lezi vraze, kad sam ja slozila racunicu, znaci aviJonska karta od nekih 150-200 evra... klopa, sta ti ja znam... izadje me oko 200 evra MINIMUM sve to zadovoljstvo... a stekam kintace za more... tako da... ................ BUAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry:

.pissbottleman:
jesam li ja spomenuo ovde vec da je Eddie Off he goes napisao o meni?
Pise na omotu cd-a ako ne verujete.....

A present tense je najaca kada krene u drugoj strofi onaj lagani ritam...seems that needlesly.....ahhh savrsenstvo...
mislim da si pominjao za Off he goes, ali se toga niko ne seca hahha

pazi, taj deo Present Tensa jeste woooow... ALI, meni je nekako najbolji deo kad zavrsi sa pevanjem i samo ... muzika :D najbolje od svega je to sto tada reci ni NISU potrebne... to je najneverovatnija stvar!!! u stvari, sad slusam i Eddie nesto bulazni sa textom na kraju, ali nemam blage sta.... e, pa TAJ deo rula! i ceo kraj...... ahhhhhhh ceo vihor i vrhunac i smirivanje..... hebote!!!! hahah sad ce te svasta da pomislite :lol:

Terror Techa:
ispravio sam, draga moja, ja to odavno!

evo sad bas ide Once

I seem to recognize your face
Haunting, familiar, yet I can’t seem to place it
Cannot find the candle of thought to light your name
Lifetimes are catching up with me
All these changes taking place,
I wish I’d seen the place....
:lol: ;)
hahhahaha daj da ti skupimo pare da kupis bas JEDAN njihov album... ali da bas bude njihov, ja sumnjam da su ovo ostalo sto si preimenovao njihovo heheh

Elvin:
be scared,be very scared... :shock: ovo iskustvo me je nateralo da promenim avatar,više nikada neću biti isti... :lol:

ja ne mogu sebe da prepoznam od onda... gace i carape sam promenila ;) :lol: izgleda cudno ali mene noge vise ne bole... (se secate fore iz nadrealista?)heheh

.pissbottleman:
na koncertu su pesme mnogo bolje.....
a otkud bi ti to mogao da znas? :p

heheh ali najsmesnije sto sam cula jeste sto je rekao brat od mog decka... da je pesma "I'm open"... kad Eddie tripuje da je dragstor :D toga se svaki put setim kad je slusam i umrem od smeha :lol:
poslusajte je sad sa ovim :p

ima li neko neki koncert iz ovog perioda-1991-1993...ja imam Pinkpop samo..i mnooogo je d o b r o...bas bih voleo negde da nadjem jos neki stariji koncert...i tako...jos nesto...u vezi grcke ili hrvatske..kada i gde i da li jos uvek ili da li sada mogu da se nabave karte..ako zna neko nek podeli to znanje.

i shut and locked the front door
no way in or out
i turned and walked the hallway
and pulled the curtains down
i knelt and emptied the mouth
of every plug around
but nothing's sound
oh.. nothing's sound
i'd stay here where my last step left me
ignored all my rounds
soon i was seeing visions,
and cracks along the walls
they were upside down
i swallow my words to keep from lying
i swallow my fist just to keep from biting... biting, biting
i swallowed my breath and went deep, i was diving, diving
i surfaced when all of my being was enlightened
now...i'm
i'm in hiding, yeah
i'm in hiding, yeah yeah
i'm in hiding
it's been about three days now since i've been aground
no longer overwhelmed and it seems so simple now
it's funny when things change so much
it's all a state of mind
i swallowed my words to keep from lying
i swallowed my fist just to keep from biting... biting, biting
i swallowed my breath and went deep, i was diving, i was diving
i surfaced and all of my being was enlightened
now i'm
i'm in hiding, yeah
i'm in hiding, yeah yeah
i'm in hiding
i'm in hiding, yeah yeah
i'm in hiding, yeah
i'm in hiding...

naleteo sam na neki live snimak ove pesme i odlepio...obožavam je...

Bilis against ###:
ima li neko neki koncert iz ovog perioda-1991-1993...ja imam Pinkpop samo..i mnooogo je d o b r o...bas bih voleo negde da nadjem jos neki stariji koncert...i tako...jos nesto...u vezi grcke ili hrvatske..kada i gde i da li jos uvek ili da li sada mogu da se nabave karte..ako zna neko nek podeli to znanje.
Citaj unazad strane, vec sam napisala kada i gde i koliko, a da li jos ima to ne znadem.... 8-)
A jel neko znade koliko je karta vozna (povratna) za Zagreb (iz Bg-a naravno)?

e yeboga patak baba...ni manje ni vise nego avionom........ja sam racunao da do kraja juna zavrsim sa ispitima,napravim tri sendvica i krenem polako biciklom....a to sto se karata tice,drug mi je rekao da je citao u "nekim hrvatskim novinama" da su za sada a izrazeno u dinarima 3200,a uskoro ce dici na 3 600 i to je to...... uglavnom oko 40 jevreja ..... maad a meni se i ne ide u zagreb...a opet atina.... nesto racunam da ce u atini biti skandal dobar koncert,jer im je poslednji u evropi a imaju cetiri dana pauzu od zagreba do atine,a u zagrebu im je cetrvti ,peti zaredom...tako da kontam da ce eddie malo sa glsom ...a i samo mi treba da odem pa nas napljuje tamo pred hrvatima.... ne znam,malo mi je ta varijanta u zagreb....mada,ne nzam.......opet je mala mrsava polunada to sto ima ta cetiri dana pauze ....kad bi dosli kod ...ali ne ,ne smem ni da pomislim na to.....

.pissbottleman:
e yeboga patak baba...ni manje ni vise nego avionom........ja sam racunao da do kraja juna zavrsim sa ispitima,napravim tri sendvica i krenem polako biciklom....a to sto se karata tice,drug mi je rekao da je citao u "nekim hrvatskim novinama" da su za sada a izrazeno u dinarima 3200,a uskoro ce dici na 3 600 i to je to...... uglavnom oko 40 jevreja ..... maad a meni se i ne ide u zagreb...a opet atina.... nesto racunam da ce u atini biti skandal dobar koncert,jer im je poslednji u evropi a imaju cetiri dana pauzu od zagreba do atine,a u zagrebu im je cetrvti ,peti zaredom...tako da kontam da ce eddie malo sa glsom ...a i samo mi treba da odem pa nas napljuje tamo pred hrvatima.... ne znam,malo mi je ta varijanta u zagreb....mada,ne nzam.......opet je mala mrsava polunada to sto ima ta cetiri dana pauze ....kad bi dosli kod ...ali ne ,ne smem ni da pomislim na to.....

Elvin:
ja ću u zagreb,definitivno...računam da će me izaći oko 100 ojra...

ja nemam s kim da idem u Zagreb... u Atinu bi se i skontala sa nekim, ali niko nece u Zagreb....
aj se dogovorimo zajedno da idemo ako i vi idete.

Hehehe da prihrlimo ostaloj gomili PJ fanova!

znaci karta za Zagreb je 3600 dinara? pa to mi je ok... gde bismo mogli da je kupimo i to?
i kakav biciklO te spopao, piss? radi na cosku bar da krenemo busom :D

pa znas zasto aviJon?
sve nekako racunam da ce mi posle 20000 sati voznje smrdljivim zagusljivim busom do tamo trebati posle bar pola toliko sati da dodjem k sebi... a treba biti cio i svez za koncert... hahah e pa st acu kad sam baba :)

i kao mi hocemo da idemo a ne znamo ni gde startnu, koncertnu kartu da kupimo!

a inace, koliko treba sati vozom ili busom do Zagreba?

i, da li bi neko stvarno isao? Ja jos nisam sigurna, ali bih svakako volela... mislim, gluposti...
ali ono... da li neko stvarno hoce ili samo pricamo u prazno i u bezveze?

Back