A
anakin
Gost
ja bih jos jedan cekic....
odakle ti ideja da cenim tvoje misljenje? mislim da sam bas rekla da je obrnuto.
odakle ti ideja da cenim tvoje misljenje? mislim da sam bas rekla da je obrnuto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TINA - BG:obratila bih paznju ostalim clanovima foruma da se poruke
keeper-a i anaikin ne povecavaju.
dakle, eto razloga zasto MORAJU da pisu cak i uvrede.
to im je posao.
treba ostati na ovom forumu i biti isprovociran...o.k.
anaikin ima cifru 154 na vecini poruka a keeper 2036.
MORA DA SE SLJAKA, A?
budala:vidim i dalje se raspravlja o (ne)cuvenom ... hm, gadno mi je da napisemm njegovo ime, ali vidim da ima ljudi koji ipak znaju sta je literatura.
pozdrav
anakin:cini mi se da smo ipak u manjini....
ma Koeljo je super legao ovim izdancima RTS-Pink kulture!
nikad necu razumeti tu kombinaciju krsta na sisama i lake literature! a sve vestacko i novokomponovano....i sise i vera i ta vrsta knjizevnosti.
meni kod Koelja najvise smeta to serviranje poruka bez dilema!
a i ako on tvrdi da se svi odgovori mogu naci u Bibliji, cemu onda njegove knjige? cemu onda bilo koja knjiga uopste pored Biblije?? eto tu se krije zlo i ono sto u celoj prici nije bezazleno kao sto deluje na prvi pogled. propagiranje jedne jedine knjige kao jedine istine (pa makar to bila i Biblija) je cisti fasizam!
Slazem se! (Valjda cu sad da dobijem potvrdu da nisam ni bijesan ni lud!anakin:cini mi se da smo ipak u manjini....
ma Koeljo je super legao ovim izdancima RTS-Pink kulture!
nikad necu razumeti tu kombinaciju krsta na sisama i lake literature! a sve vestacko i novokomponovano....i sise i vera i ta vrsta knjizevnosti.
meni kod Koelja najvise smeta to serviranje poruka bez dilema!
a i ako on tvrdi da se svi odgovori mogu naci u Bibliji, cemu onda njegove knjige? cemu onda bilo koja knjiga uopste pored Biblije?? eto tu se krije zlo i ono sto u celoj prici nije bezazleno kao sto deluje na prvi pogled. propagiranje jedne jedine knjige kao jedine istine (pa makar to bila i Biblija) je cisti fasizam!
Milena_9:Metap.
A ti si iscitao Kuelja?
Mislim, onako, bas bas? :wink: