Paulo Kоeljo

TINA - BG:
obratila bih paznju ostalim clanovima foruma da se poruke
keeper-a i anaikin ne povecavaju.
dakle, eto razloga zasto MORAJU da pisu cak i uvrede.
to im je posao.
treba ostati na ovom forumu i biti isprovociran...o.k.
anaikin ima cifru 154 na vecini poruka a keeper 2036.
MORA DA SE SLJAKA, A?

obratio bih paznju ostalim clanovima foruma da bla bla bla bla ...... ja imam 2038 u trenutku pisanja ovog posta, a ne tricavih 2003 :lol:

ajde ti sad lepo pogledaj celu ovu stranu i pogledaj svoju cifru. i?
radim za sta? objasni! zaista mi nije jasno!
dakle, ti bi na bilo koji nacin da ukines ljude koji ti ne odgovaraju?
da li zaista mislis da mozes? da li ti shvatas sustinu foruma uopste?

cini mi se da smo ipak u manjini....
ma Koeljo je super legao ovim izdancima RTS-Pink kulture!
nikad necu razumeti tu kombinaciju krsta na sisama i lake literature! a sve vestacko i novokomponovano....i sise i vera i ta vrsta knjizevnosti.
meni kod Koelja najvise smeta to serviranje poruka bez dilema!
a i ako on tvrdi da se svi odgovori mogu naci u Bibliji, cemu onda njegove knjige? cemu onda bilo koja knjiga uopste pored Biblije?? eto tu se krije zlo i ono sto u celoj prici nije bezazleno kao sto deluje na prvi pogled. propagiranje jedne jedine knjige kao jedine istine (pa makar to bila i Biblija) je cisti fasizam!

anakin:
nikad necu razumeti tu kombinaciju krsta na sisama i lake literature! a sve vestacko i novokomponovano....i sise i vera i ta vrsta knjizevnosti.
a i ako on tvrdi da se svi odgovori mogu naci u Bibliji, cemu onda njegove knjige? cemu onda bilo koja knjiga uopste pored Biblije?? eto tu se krije zlo i ono sto u celoj prici nije bezazleno kao sto deluje na prvi pogled. propagiranje jedne jedine knjige kao jedine istine (pa makar to bila i Biblija) je cisti fasizam!

e, ovo zadnje bi trebalo objasniti onim pacovima sa Religije 8)

Ma,ne samo to sto je plagijator,meni najvise smeta sto ga ljudi zovu piscem,alo,bre,ja zelim jednog dana to da postanem,ali dokle god doticnog gospodina geja budu tako zvali,sigurno necu zeleti.....

anakin:
Slazem se! (Valjda cu sad da dobijem potvrdu da nisam ni bijesan ni lud! :D )
Koelja moze da cita i da se pri tom odusevi samo onaj koji nikad nista u zivotu nije procitao ili, ako je procitao, to da bi mogao da kaze kako cita.
Zasto ponavljati bilo sta, a jos manje Bibliju, koja je po broju prevoda ipak ispred Koelja. Sto se tice "dilema" u Bibliji se one srecu veoma cesto.
Posto tema vjerovatno nece izaci na "religiju" to da samo dodam da Biblija za mene nije jedini izvor vjere. Istina je u Licnosti Hrista! :wink:
(Hocu svoju potvrduuuuu!!!!!! :cry: )

Back