Zdravo svima. Imam kunica starog sest meseci, kupljen je pre tri meseca...... jedno dva puta se popiskio van kaveza dok nije skontao sta mu je wc i od tada sa tim nije bilo problema....... kakio je na sve strane a onda je i to poceo da obavlja samo u wc-u..... i devojka i ja se obradovali i otvorili mu kavez da non-stop bude pusten (osim kad nismo tu ili nocu zbog kablova) i sve je bilo lepo nekoliko dana dok nije poceo da piski i kaki na sve strane, znaci cim ga pustimo odmah izbaci nekoliko govanaca, zapisao nam je krevet,kauc,tepih......sinoc sam ga mazio sat vremena dok sam gledao film, i spustim ga dole za svaki slucaj ako mora u wc i on se vrati do mene i ja uzmem da ga mazim i on se ispisa na mene.... ne znam sta da radim sa njim, ubedjen sam da namerno to radi jer je bio skontao gde mu je wc i onda tako odjednom podivljao...ne znam u cemu je problem......
to se desilo u periodu sad kada smo poceli da mu ubacujemo voce i povrce u ishranu i promenili smo mu granule ali mislim da nije do toga (svidja mu se to sto jede ne verujem da protestvuje) i dalje koristi wc ali sada to radi i sa strane ... mozda mu je sada taj wc mali jer je on bas porastao ali opet ne radi to kad mu je pun wc ili nesto, nego i kad je ociscen,sredjen.....
dajte neki savet.
Unapred zahvalan

Pozdrav