Patuljasti pinč

Evo slike sa izložbe Pinčer šnaučer kluba Hrvatske u Varaždinu 25.05.2008..
0000386543_m_0_xtxrkp.jpg

Sudija Eva Bruspersky (A), vlasnik Ljiljana Tripović i naravno klubski pobednik Sagittarius GDS:klap:

Imam pinca muzjaka koji je na ulici katastrofa,rezi na sve,hoce da ujede,mnogo je agresivan,u kuci je o.k.,sve dok neko sa strane ne dodje,onda opet laje i kidise,mnogo je naporan!Ponekad i mog supruga juri da ugrize za noge,a on ga i hrani i seta!Napominjem da je kod nas dosao sa punih godinu dana,znaci nismo ga mi tako vaspitali.Ako neko ima savet kako da ga pripitomim...inace ga obozavam,pravi mali divljak!

Imam pinca muzjaka koji je na ulici katastrofa,rezi na sve,hoce da ujede,mnogo je agresivan,u kuci je o.k.,sve dok neko sa strane ne dodje,onda opet laje i kidise,mnogo je naporan!Ponekad i mog supruga juri da ugrize za noge,a on ga i hrani i seta!Napominjem da je kod nas dosao sa punih godinu dana,znaci nismo ga mi tako vaspitali.Ako neko ima savet kako da ga pripitomim...inace ga obozavam,pravi mali divljak!
Čini mi se da sam ja već jednom dao moje mišljenje o vašem i sličnim psima.

Moj mali, jos malo pa svoju prvu godinu.:)
Znam sta cu da mu kupim, malu kucicu za pse, mnogo slatko. Taman kad mu moja mala sestra napravi nesto sa krovom, on se uvek skupi unutra i uziva... Mada to sto stalno to moram da mu pravim me izludjuje:otkacio:, pa cu da mu kupim ovo i onda me briga vise za sve...:D

maza je nevidjena! :D ume da bude pomalo naporan kada oseti da nije u centru paznje - legne preko udzbenika ili stavlja glavu na lap top, sve samo da bude primecen.
inache je dobrica... svi su nam govorili da pinchevi mogu da budu vrlo prgavi, ali on je potpuna suprotnost. nedavno je jedno vece kuche krenulo da ga ujede, sva sreca samo ga je okrznuo zubom po glavi. normalno kuche bi se sklanjalo ili uzvratio, a nasha blenta je trchao za njim da se igra i ljubio ga, eto kakav je... ljudi koji su bili tu nisu mogli da veruju... :)

Blago tebi!Moj pinc je mnogo nezgodan i ne znam sta da radim snjim.Kod nas je od zimus i tek pre neki dan ga pustam bez povodca(naravno,na nekoj poljani,gde nema saobracaja!),i sve je to lepo,on se lepo istrci,ali ako neko prodje nepoznat pored njega,on pocne da rezi i juri da ugrize za noge!!!I to ne svaki put,recimo prodje desetak ljudi i onda jedanaesti nadrlja!Ne znam sta mu to znaci i kako to njegovo ponasanje da iskorenim?Toliko me smori kad ga setam(cesto rezi i kad je na povodcu!!!),samo zveram okolo da neko ne naidje i da se ljudi ne istraumiraju.Ako neko ,kojim slucajem zna kako da resim problem,neka javi!!!:sad2:

Tata je pas od nasih prijatelja ima samo jedan PRM! Uparili smo je da proverimo da li moze da ostane skotna jer nam je prosli put ostala prazna, a tvrdili su da je ona u pitanju! Promenili smo muzjaka i uspelo je! :ok:

Bili smo 13.07.2008. na izložbi u Sremskim Karlovcima i bilo nam je lepo, pogotovo kad se pobeđuje i kad se nađe dobro društvo u debeloj hladovini koje nema tako često kod nas na izložbama. Bilo je prijavljeno 8 pat. pinčeva.
Evo naših rezultata:

160o0oh.jpg

Carmen GDS PRM

0000405264_m_0_0y58ta.jpg

Unco GDS PRM mladi pobednik i BOB

0000405335_m_0_39qt7f.jpg

Unco GDS i Carmen GDS najlepši par izložbe

Zenka Vam je prelepa, a za muzjaka nemamo reci!! Slobodno se moze reci da je perfektan. Kada postavite slike izgleda stvarno mocno a u prirodi je jos mnogo, mnogo lepsi... Videli smo ga u NS-u na salasu 137. Da li je to Misin sin?

Zenka Vam je prelepa, a za muzjaka nemamo reci!! Slobodno se moze reci da je perfektan. Kada postavite slike izgleda stvarno mocno a u prirodi je jos mnogo, mnogo lepsi... Videli smo ga u NS-u na salasu 137. Da li je to Misin sin?
Hvala, trudim se da izaberem najbolje slike. Mužjak je sin od Miše i moje kuje Ade, a ženka od moje kuje Goldy čija je Ada majka i mužjaka iz Italije Curacao vom Kösslbachtal

Back