vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
mazaaki
smanji sliku da ne bih morala da je brisem
smanji sliku da ne bih morala da je brisem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini mi se da sam ja već jednom dao moje mišljenje o vašem i sličnim psima.Imam pinca muzjaka koji je na ulici katastrofa,rezi na sve,hoce da ujede,mnogo je agresivan,u kuci je o.k.,sve dok neko sa strane ne dodje,onda opet laje i kidise,mnogo je naporan!Ponekad i mog supruga juri da ugrize za noge,a on ga i hrani i seta!Napominjem da je kod nas dosao sa punih godinu dana,znaci nismo ga mi tako vaspitali.Ako neko ima savet kako da ga pripitomim...inace ga obozavam,pravi mali divljak!
preslatka je!!!
Tata je pas od nasih prijatelja ima samo jedan PRM! Uparili smo je da proverimo da li moze da ostane skotna jer nam je prosli put ostala prazna, a tvrdili su da je ona u pitanju! Promenili smo muzjaka i uspelo je!![]()
Hvala, trudim se da izaberem najbolje slike. Mužjak je sin od Miše i moje kuje Ade, a ženka od moje kuje Goldy čija je Ada majka i mužjaka iz Italije Curacao vom KösslbachtalZenka Vam je prelepa, a za muzjaka nemamo reci!! Slobodno se moze reci da je perfektan. Kada postavite slike izgleda stvarno mocno a u prirodi je jos mnogo, mnogo lepsi... Videli smo ga u NS-u na salasu 137. Da li je to Misin sin?