ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misanthropos:
Sjajan je tekst. Na prvi pogled izgleda kao fashistichki pamflet (tako ga je i onaj ko-autor razumeo) ali je stvarno dobro za ismevanje retard-patriotsko-nacionalisticko-sovinistickih umova pod shajkachama.

Uf, pazi ti to, onaj lik (Eremita) josh uvek nije banovan. Opak forum. Medij srpskih patriota i narodnjaka. Sad svi imaju po jedan: B92 - korporativna levica, Srpski nacionalisti - ultra-desno; Krstarica - narodnjaci i uglavnom umereni shajkashi.

uuu,vidi ti ovog malog al se izbezobrazio... :o

je li cvikeraš reci mi hoće li oni sa čaira i dalje da te biju?
čuj ti njega korporativna levica,ultra-desno....ne lupetaj..............od silnog mršenja muda o postmodernoj formi pogubio si se u sadržaju.
zato ostaješ večiti kastrat i marginalac........pardon pozadinac!

koliko vas sada ima u revolucionarnom kružoku?

misoni:
'''Животињска фарма'' и није нешто!То је литература за конформистичке зомбије,који гутају све што им се сажваће.Могла би мало мање да се поистовећујеш са животињама,а више да размишљаш...Например...Како је Чеда стекао онолике некретнине,а ништа у животу није радио?Да ли су Чедини фанови животиње са ''Животињске фарме''?Ко кога...?Пардон!Ко с ким манипулише у ЉДП-у?:lol:

Za razliku od "Velike Srbije" gde svi imate PRAVO NA SHESSHELJEVO MISHLJENJE
Pochetkom osamdesetih godina, na sajmu knjiga u Moskvi, ENGLEZIMA JE ZATVOREN SHTAND ZBOG ORVELA
Prepoznali se, shto u 1984, sto u ZIVOTINJSKOJ FARMI, shto je sluchaj i ovde, na ovom podforumu.ZAO MI JE...............

П као ПЕДЕРИ- Прљаве педерчине које се јавно јебу једни с другима и изгледају и говоре као жене, не треба мешати са честитим патриотама, које се у случају заточеништва или боравка у касарни окрећу сексу с другим патриотама, али уз интензивно размишљање о сексу са женама.
Hi hi zamislimo godina osamdeset i neka ,zatvor u Zenici gde su najgori olos robijaski u BiH i sire ,i onda dodje mladi ,trbusati,cosavi dokor prava sa sve cvikerima i plavom kosicom mogu zamisliti kakva je radost bila pod tusem :mrgreen: a najbolje sto drugovi radikali najvise pljuju po "furundzijama"

Patriotizam je ono kad svom narodu zelis dobro.
Ako ja kazem da Kosovo treba da bude nezavisno svi ce ovde da skoce i da kazu ne patriota, izdajnik i sta sve ne.
Ok ali zasto vi koji tako kazete mislite da to nije u interesu srpskog naroda? Ko vama daje za pravo da vi odlucujete ko je patriota a ko izdajnik? Ko bilo kome daje za pravo da kaze ovaj je patriota a ovaj izdajnik?
O patriotama i izdajnicima presudjuje istorija a ne sadasnjost.

Inace o srbina imam sta da kazem.
Postoje srbi i srbijanci.
Srbijanci su srbi rodjeni u Srbiji sa korenima u Srbiji u zadnjih x generacija(ili bar 3-4). To su oni od kojih je oslobodjeno Dedinje, Senjak, Stari grad i ostale Beogradske opstine. To su oni koji su 1915. godine branili Beograd od Austro-ugarske monarhije i Nemacke. To su oni koji su na Ceru i Kolubari branili Srbiju. Isti oni koji su ostavljali kosti u Albaniji i na Solunskom frontu.
Srbi su oni koji su Srbiju prvi put videli 1915. godine kada su dosli sa svojom Austro-ugarskom vojskom, isti oni koji su pod turcima upadali u Srbiju i pljackali lokalno stanovnistvo. Isti oni koji danas srpstvom moraju da se udaraju u grudi jer ne umeju drugacije da dokazu da su srbi. Isti oni koji su posle oslobodjenja Beograda pobili vise beogradjana nego Nemci i svi ostali za 4 godine rata(sa sve logorasima). Isti oni koji su tako maestralno oslobodili kuce i vile po beogradu od izdajnika.
Kad bolje razmislim od 27 mojih predaka koji su krenuli u prvi svetski rat za kralja i otadzbinu. Koji su kosti ostavili braneci majku Srbiju sa sve onim svojim komsijama koji su ostali tamo negde daleko. Samo ih se troje vratilo u Beograd. Moj cukundeda, jedan njegov sin i njegov bratanac.

NE ZELIM DA BUDEM SRBIN.
Neka hvala ne treba mi da moram da dokazujem svoje srpstvo.
Moje srpstvo je ne meri u kilogramima i centimetrima.
Neka hvala vi budite srbi ja cu biti srbijanac.

v.

svetolik trpkovic:
В као ВИРОВИТИЦА - Уз Карловац, Карлобаг и Огулин, најзападнији град наше Отаџбине. Иако о Вировитици не знамо скоро ништа (колика је, колико има становника, па чак и где је тачно), заклаћемо сваког ко каже да није наша.
:lol: :lol: :lol:
ha ha ha..hi hi hi...ho ho ho... :D

svetolik trpkovic:
Г као ***** - Други назив за припадника друге вере, нације или невладине организације.
:lol:
naravno...nismo ni sumnjali...

svetolik trpkovic:
Д као ДОМАЋИ ИЗДЈНИК - ***** плаћеничка, која добија паре од смрдљивих Американаца и њихових подрепаша, да би блатила мајку Србију и тако покушала да спречи дефинитивну победу Небеског Народа над балијама, усташама и осталим шиптарима.
:lol:
nemože ni slovo proć a da se ne spomenu ustashe...opsesija ili privlačnost istih paćenika!?

svetolik trpkovic:
К као КОСОВО - Генетски мапирано у организму сваког патриоте. Рођени смо и умрећено са Косовом у глави, у срцу, на уснама и у гаћама. Ако немамо Косово, кој ће нам ***** и слово К.
:lol: :lol: :lol: :lol:
jao upšat ću se od smijanja....

svetolik trpkovic:
Н као НОВИНАР - Згодан за потплатити да пише патриотске чланке. Згодан и за убити (уколико постане усташа, јевреј или балија), пре свега јер су шансе да вас не ухвате изузетно велике.
:?
hm...

svetolik trpkovic:
П као ПЕДЕРИ- Прљаве педерчине које се јавно јебу једни с другима и изгледају и говоре као жене, не треба мешати са честитим патриотама, које се у случају заточеништва или боравка у касарни окрећу сексу с другим патриотама, али уз интензивно размишљање о сексу са женама.
:shock:
shock

svetolik trpkovic:
Р као РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА - Још једно срце наше вишесрчане отаџбине. Само формално нестала у вихору рата, РСК и даље тиња у нашим душама. Кроз неколико стотина година, кад декадентна Европска Унија и ђавоља Америка пропадну и кад Хрвате не буде имао ко да брани, завијориће се поново србска застава на Книнској тврђави. У то нема ама баш никакве сумње.
:shock:
ovo mi već prestaje bit smješno...nakon mnogo viceva...i to zna prisjest

svetolik trpkovic:
С, али као СРЕБРЕНИЦА - Велика победа патриотских снага у рату против турака, усташа и осталих јевреја. Побијена гомила балија, а жене и деца (женска) им остале уплакане. Све снимљено камером, да би се касније у снимцима уживало уз кулен и ракију.
:evil: :evil:
ovo je podlo i krajnje bezobrazno!!!

svetolik trpkovic:
У као УСТАША - Било који џрват, али и члан неке усташке организације у Отаџбини, у смислу организације која се према отаџбинским ратовима не односи са дужним поштовањем.
:roll: :roll: :roll:
naravno...nisam ni sumnjao da će pod tim slovom biti ovo...
samo nemojte vi radikali da mjenjate azbuku u uzbuka pa da vam dođe u na prvo mjesto...jer vam očito to nezaobilazno slovo kao i riječ ustasha...

svetolik trpkovic:
Х као ХАГ - Тврђава на крај света у којој су заточене све највеће српске патриоте. Ту су и неке усташе, али у договору с усташком владом, само да би се замаскирала права улога овог срамног места, а то је покушај спречавања дефинитивне победе Небеског Народа над балијама, шиптарима и осталим јеврејима.
:roll:
no comment

svetolik trpkovic:
Ш као ШИПТАР - Становник Албаније, али несрећним случајем становник и средишта наше душе, Косова. Шиптар је добар за убити, а шиптарка добра за силовати, само што прљаве јеврејске америчке педерчине имају неки проблем с тим.
:roll: :roll:
no comment

Misanthropos:
Sjajan je tekst. Na prvi pogled izgleda kao fashistichki pamflet (tako ga je i onaj ko-autor razumeo) ali je stvarno dobro za ismevanje retard-patriotsko-nacionalisticko-sovinistickih umova pod shajkachama.

Uf, pazi ti to, onaj lik (Eremita) josh uvek nije banovan. Opak forum. Medij srpskih patriota i narodnjaka. Sad svi imaju po jedan: B92 - korporativna levica, Srpski nacionalisti - ultra-desno; Krstarica - narodnjaci i uglavnom umereni shajkashi.

tokyo:
ovo mi već prestaje bit smješno...nakon mnogo viceva...i to zna prisjest
ovo je podlo i krajnje bezobrazno!!!
naravno...nisam ni sumnjao da će pod tim slovom biti ovo...
samo nemojte vi radikali da mjenjate azbuku u uzbuka pa da vam dođe u na prvo mjesto...jer vam očito to nezaobilazno slovo kao i riječ ustasha...

Pa to je sve zezanje na račun naših ''patriota'', nema veze s vama, što se primaš odmah?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back