south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jes' pravi srpski patrioti kao ti :shock:nesha taxista:Meni se čini veoma dobrom idejom da se raskrinka lažni patriotizam, jer inače pravi patrioti ne mogu doći do izražaja.
Pa da. Najiskusniji je. :lol.south:mozda predsednik![]()
jomini:Vređanje? Podilaženje?
Šala? Dobro raspoloženje, zezanje?
Dobro... Ima i istine...![]()
a ti jos verujes u crven kapu a???mali adađo:nisi ti jom kriv, to su posledice od udaranja glavom o zid, a?
:-D :grin:Pa da. A uzrok mog udaranja?!? Treba da vas tužim za posledice BRE!mali adađo:nisi ti jom kriv, to su posledice od udaranja glavom o zid, a?
Znači, dodala si Adema na listu prijatelja. Čudni su putevi patriotski ...*BILJA*:Dobro je sto privirih pred spavanje: adem_ks
Registrovan korisnik
adem_ks-ov/in Avatar
Učlanjen:: 06.01.2007.
Lokacija: od srpskog patriJote ne mozes pobeci, njegova je "ljubav|' bezgranicna
Podrazumevano Re: ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш
ma tema je odlicna, doduse ja bi vam azbuku skratio za slovo-dva ali....
ps. sta ce radikalima 30 slova
adem_ks je sada na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom Brz odgovor na ovu poruku
adem_ks
Pogledajte javni profil
Pošaljite privatnu poruku korisniku adem_ks
Pošaljite poruku za adem_ks
Pronađi još poruka od adem_ks
Dodaj adem_ks na listu prijatelja
nesha taxista:Znači, dodala si Adema na listu prijatelja. Čudni su putevi patriotski ...

jomini:Pa da. A uzrok mog udaranja?!? Treba da vas tužim za posledice BRE!
ma to verovatno zarad dobrih snovanesha taxista:Znači, dodala si Adema na listu prijatelja. Čudni su putevi patriotski ...

adem_ks:ma to verovatno zarad dobrih snova![]()
![]()
Nije on moj prijatelj, ako sam lose kopirala (sad sam ispravila ali za svoj gros) i nemoj meni da poturas svoja prijateljstva.nesha taxista:Znači, dodala si Adema na listu prijatelja. Čudni su putevi patriotski ...
Sandrina, nemoj brinuti, Adem je medju poslednjima koji me interesuju.SANDRINAbg:Znala sam ja da ti vrdas...al' meni ispred nosa, ccccc :shock:![]()

bila ovde jedna tema pre neki danSANDRINAbg:Znala sam ja da ti vrdas...al' meni ispred nosa, ccccc :shock:![]()