ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*BILJA*:
Nije on moj prijatelj, ako sam lose kopirala (sad sam ispravila ali za svoj gros) i nemoj meni da poturas svoja prijateljstva.
Još mi čudno bilo, ali pomislih onda, kad može Toma da dozvoli onom da priča u skupštini na mađarskom i još stavio bedž onog Hrvata, zašto ne bi i ti...
Mislim, uočio sam izvesne promene.
*BILJA*:
Jesam patriota, a ti ako zelis ti me tuzi.
Taman posla, pa i ja sebe smatram patriotom. To je i tema ovde.

nesha taxista:
Pa vidi, više od dve godine u vojsci i rezervi sam bio, u ratu učestvovao, 2 meseca posle toga na bolovanju...šta ćeš više?
Žao mi je što si usamljen.
Daleko bilo, odakle ti dodjose takve halucinacije? Ili mi se izgleda nabacujes :shock:
Zaboravi, nisam od takvih (probaj da nadjes nekog u svojoj partiji, tamo kazu da ih ima mnogo)

A to za vojsku ti verujem....Samo ne rece da li si bio u bosanskoj ili hrvatskoj armiji :confused:
Ili mozda UCK :roll:

Salvantis:
Daleko bilo, odakle ti dodjose takve halucinacije? Ili mi se izgleda nabacujes :shock:
Zaboravi, nisam od takvih (probaj da nadjes nekog u svojoj partiji, tamo kazu da ih ima mnogo)
Ti si pominjao usamljenost, a ja sam zauzet. Koja sad partija, šta si opet izmislio? Ne verujem da si zaboravio šta sam ti povodom toga rekao.
Salvantis:
A to za vojsku ti verujem....Samo ne rece da li si bio u bosanskoj ili hrvatskoj armiji :confused:
Ili mozda UCK :roll:
U istoj kao i ti. Možda nije Bog zna kakva, ali drugu nemamo.

DOBROSTOJECI:
Zamislite čisto hipotetički da sad izbije neko sranje pa se mobilišu i veterani i klinci ,i radikali i demokrate.....Nebi nam trebao neprijatelj ! Podelili bi se na patriote i izdajnike , Srbe i Srbijance......
Pokrkali bi se ko svoji ! Podele su zaista žestoke a to može da bude kobno po sve....
i nas bi optuzile za svirepi masakar nad neduznim vojnicima koji nisu niti stigli do kosova a vec nahebali....

adem_ks:
i nas bi optuzile za svirepi masakar nad neduznim vojnicima koji nisu niti stigli do kosova a vec nahebali....

je l bi nahebali kao na onom snimku, gde UCK teroristi igraju fudbal sa srpskom odsečenom glavom ( to je jedan od dokumenata u Hagu ).
e ajdemi, nemoj da pretiš i da podsećaš jer mogu i ja tebe da podsetim kako su vas crvenkapice šetale na lancu i koliko ste tada bili lojalni :roll:

mali adađo:
je l bi nahebali kao na onom snimku, gde UCK teroristi igraju fudbal sa srpskom odsečenom glavom ( to je jedan od dokumenata u Hagu ).
e ajdemi, nemoj da pretiš i da podsećaš jer mogu i ja tebe da podsetim kako su vas crvenkapice šetale na lancu i koliko ste tada bili lojalni :roll:
podvuceno: pa gde bi ja pretio???
a za ono ostalo :confused: :confused: :confused:
i nemoj i ti ko salve da me "krstis" :lol: :grin:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back