ПАТРИОТСКИ БУКВАР ...издајници марш

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alergicna:
Ta tvoja BOLESNA FANTAZIJA, samo odslikava tvoju prirodu, bolje recheno na osnovu tvojih komentara, lako je postaviti DIJAGNOZU
Poslushaj me, NE BLAMIRAJ SE VISHE!!!!!!!!!!!!
Ju, ju, pa nemojte molem vas, nasekiraste me sas vasi komentari :D

Nego POSLUSAJ ti mene aljergicna, kad vec neces da pijes lekove, nadji neki visooook most.
Pa buc' .

Ne vredi ti ovo vise, cak su te i sipci odyebali. A kad te oni nisu hteli, da im radjas malju dec, onda ko bi te ovde :confused:

mali adađo:
nema veze ademe ne ljutim se što ti srpski ne ide...
"manš but" ili "mut" a može i oba navedena, eto vidiš da je i meni loš šiptarski ali me opet razumeš :wink:
drago mi je sto se ne ljutis, a oko onog razumes, pa ne bih rekao, podvuceni deo da [g**no] ali onaj prvi zaista ne. sta si htela da kazes, iliti sta je pisac ...

adem_ks:
ok.mozda sada povezem ono "but" sa "both" ali onu prvu rec i dalje ne mogu... izvini ako te to nervira ali zaista ti je "maternji" katastrofalan

pa nisam ti ja kriva što vi šiptari ne čitate kako piše, eto mi Srbi imamo tu sreću da pišemo kao što govorimo.
A za ovo drugo, čitaj kako piše :"nuk te duo šiptare, Zoti trof "
srpski rečeno, maternji mi je koliko je i tebi srpski.............

mali adađo:
pa nisam ti ja kriva što vi šiptari ne čitate kako piše, eto mi Srbi imamo tu sreću da pišemo kao što govorimo.
A za ovo drugo, čitaj kako piše :"nuk te duo šiptare, Zoti trof "
srpski rečeno, maternji mi je koliko je i tebi srpski.............

sada si mi rekla da me ne volis, bas sam iznenadjen, nisam to ocekivao od tebe, a ja npr. tebe volim, ili cenim, ili postujem, kako hoces, a drugi deo, mislim da si htela da mi kazes "bog te sacuvao" hvala, ovo je bilo lepo sa tvoje strane

Salvantis:
Nemoj da je mnogo nerviras, podivljace joj zaraza, ovaj aljergija.

A znas i da aljergicna ne zna da ispravi svoj post :D
Ozbiljno, znam da je za neverovati da neko to ne ume, ali istina!

Aljergicna ajde pokazi da li si KONACNO naucila da ispravis svoj post :confused:

au, znači aljergična....a zato je ona poželela ademu onakvu dobrodošlicu,
da bi se osećao kao svoj među svojima.
nisam znala da joj je alergije u fazi aljergije, da sam znala ne bih.........

mali adađo:
au, znači aljergična....a zato je ona poželela ademu onakvu dobrodošlicu,
da bi se osećao kao svoj među svojima.
Pa da, ona se stalno brine da adem bude svoj na svome....

A ode i adem, magare je vec otislo da pase, jedino aljergicna ostade, a njoj ce trebati do podneva da smisli jos dve recenice, koje posle ne ume da ispravi.

Nista, vreme da se razilazimo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back