mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Nemam lično ali komšinica se žalila jedino na baljenje, mada je ona malo preterano pedantna. Inače, dlaka je kratka, nema je puno, pa nema ni puno problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je neko imao iskustva sa drzanjem americkog staforda u stanu? I kakvi su utisci? Hvala unapred.
Vec duze vrijeme razmisljam o kupovini psa i izbor je (u konsultaciji s clanovima porodice) pao na dvije vrste - Kineski cubasti pas ili Civava. Oba psa imaju ono sto trazimo. Mali su kucni ljubimci, dobri s djecom, nisu previse zahtijevni s izlascima, ne linjaju se mnogo...
Kada biste vi birali izmedju ove dvije vrste, koju biste odabrali? Kineski cubasti ili Civava?
Jestecak i sa dizanjem legla u stanu
Ukratko, AST se lako prilagodi zivotu u stanu, to su porodicni psi i bitan im je kontakt sa vlasnikom. Nisu lajavi, dlaka je kratka, uz dovoljno dnevnih aktivnosti neprimetni su u stanu. Naravno uz pravilno vaspitanje.
![]()
Kupila sam civavu, treba uskoro da stigne, ako imas neka iskustva da razmenis, slobodnoJa ni jedno ni drugo
ukratko:
kineski cubasti pas- je jako bolesljiv pas zbog svoje koze...moras ga zimi puuuno utopljavati, a leti mu mazati zastitne faktore od sunca...takodje, znajui akne da im izadju po telu (puke)
civave- mali pas, svuda stane, vezuje se samo za jednu osobu, tvrdoglava, prgava, mazna, moras je cuvati zimi da se ne prehladiiii..
ako nekom nesto treba, tu sam, imala i imam pse....zzz
Latisa, ovo mozda nije tema...ali mi nije jasno, jesi li uzela civavu ili pekinezera??? Ovde pricas da si uzela jedno, a na drugoj temi drugo! Sta je u stvari istina?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/302701-Kog-Psa-Uzeti/page38
Tacno, i meni se ucinilo da se nesto ne uklapa ali sam mislila da sam ja "prezubila".
Uz napomenu da se većinom slažem sa prethodnim ogovorom, evoi ti moje viđenje.Поздрав за све чланове форума.
Желим да купим пса ког бих држао у стану од 54 м/2 (+ викендица коју бих што чешће посећивао преко пролећног и летњег периода, управо због пса највише), да је кратке длаке, да нема мирис и што ми је најбитније да је веома лојалан (да не кажем да би убио за газду). Што се величине тиче не бих баш ни превише малог, али ни превише великог, наравно. Пошто сам студент занима ме који пас не захтева јако пуно времена за шетњу и о којој временској дистанци говоримо. Нпр, да ли постоји раса којој више одговара да трчи/трчимо по пола сата - сат, него да шета 4 сата дневно? Будући да до сада нисам имао пса за кућног љубимца без обзира што сам баш доста читао о ономе што ме занима највише конкретних одговора сам добио односно прочитао управо на форумима. Још једна ствар ме занима - Да ли мењање места боравка стан-викендица смета псу и да ли би се можда тешко прилагодио томе? Сад сам поставио баш доста питања, али после дуго размишљања решио сам да узмем пса које једноставно обожавам од малих ногу и који би повећао моју одговорност генерално. Што се финансија тиче, мислим да не бих имао пара и да ми моји не би дали неку расу која пуно троши тако да кажем. Надам се да сте имали стрпљења да прочитате мој пост и унапред се захваљујем и извињавам, али много ми значи ово. Сигуран сам да као љубитељи животиња разумете сва моја (не)сувишна питања поготово што сматрам да не треба да купујем било ког љубимца уколико нисам спреман да му се посветим колико је то заиста потребно уз помоћ родитеља такође. Хвала још једном![]()