_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su medeni![]()
Како може неко да спава поред животиње која може усред ноћи да се пробуди и поремети човеку сан?![]()
Како може неко да спава поред животиње која може усред ноћи да се пробуди и поремети човеку сан?![]()
Psa ne pustam ni u kucu,a kamoli u krevet,pa jeste li vi normalni ljudi sa dzukelom u krevet.Ako mislite da vise volite zivotinje zato sto im sve dozvoljavate varate se.
Evo moj dzukac cijelo vrijeme trcka po dvoristu,malo njuska,malo kopa,zivi svoj peci zivot.
Garant mu je bolje nego da je u kuci ili ne daj boze u krevetu.
Da, u sustini im je toliko lose u krevetu da zato kad ga jednom osete, iz njega ne mozes da ih izbacis
Tebi bih savetovala da se ne zavravas da je tvom psu mnogo dobro, on radi ono sto moze, sto mu je dozvoljeno a ne ono sto bi hteo. Probaj da ostavis otvorena vrata kuce, uci ce unutra gde ste vi (osim ako nije naucen da to ne sme). Isto tako kad bi imao priliku radje bi spavao u krevetu nego na podu. Ne kazem da je nesrecan, naprotiv, verovatno je srecan ima slobodu i hranu, ali srecan je u granicama koje ste mu vi odredili...
Jos pre nego nabavimo ljubimce, moramo znati kako s njima.
Kad je moja Tara, prelepi primerak dalmatinke, bila mala , penjala se u krevet.I onda ja, pod pritiskom okruzenja, zabranim to. Premestimo je u boks. Nije se vise igrala, nije bila vesela, verovatno uvredjena sto nije s nama.
I onda prokleta novogodisnja noc 2003.Nigde se valjda ne puca vise iz petardi kao u Nisu. Ujutro smo je nasli mrtvu, umrla je od straha.
Sebi nikad necu oporostiti sto sam popustila malogradjanstini.
Kucne ljubimce, ako odlucimo drzati u kuci, stanu svejedno, treba negovati. Jeste to obaveza ali to je cena za ljubav koju oni pruzaju nama.
Sto se zdravstvenog aspekta tice, citala sam da u pljuvacki zivotinja ima manje bakterija nego kod coveka!
Mozda sam samo pristrasna?