Ih, pa naravno da ne bi.

Evo, upravo se probudila i došla da vidi šta ja to kuckam. Naravno, ponela je lopticu. Vidim da je ljuta i povređena jer nije napolju, sama, bez ikoga ko bi se u dva noću igrao sa njom.
Jadna ona, stvarno zlostavljas psa
P.S. I moja se probudila, dosla s mojom carapom da se navlacimo
Gospodine Bagudina, ni moja Lisa nije salonski primerak, msds odavno zelim nesto takvo ...za sada nisam u mogucnosti.
Bez obzira, Lisa je moja ljubimica a tvoj Meda je na zadatku, cuva dvoriste....Lepo a i korisno! E, vidis ja Lisu ne cuvam zbog nikakve koristi.
Ne zameram ti, sigurno imas dobre namere ali kazi Medi bar jednom da ti je ljubimac, razumece te, veruj. I ja te razumem. I pozdravljam.
Cim zavrsim sa ljutenicom, pregledacu tvoje postove. Imas visoku reputacionu moc.
Drago mi je sto se druzimo!
Bas tu vecer kada ste se sprdali sa tim kako su vam ljuti kerovi sto nisu napolju u dva nocu,pa ne mogu da se igraju,ha,ha,ha,moj Medo se "igrao" sa jednom kerusom i prilicno sam siguran da mu nije bilo lose,a posto je sebi izgradio ugled ovdje po komsiluku ima on sa cime i sa kime da se igra svake noci,a vasi kerovi neka razvlace carape i neka budu sretni sa vama u vasem krevetu.
Ovdje postoji i neka morbidna tema in memoriam i Gospodjica ili Gospodja Look of....je tamo plakala za nekim macetom i bila neutjesna,da bi kasnije dosla ovdje i kidala se od smjeha svojim dosjetkama,i jos nekih ovdje.
A vi Gospodjo ili Gospodjice Mari47,sto pocinjete recenice persirajuci, a zatim brzo prelazite na ti,dajte slike od Lise,Medo je nestrpljiv da vidi
Medu nemam i nisam ga dobio da bih od njega imao koristi,vec sam ranije rekao da je vise clan porodice,a ne ljubimac,on sam od sebe zalaje kad neko prodje,nisam ga ja ucio tome vec se takav rodio sa tim,da nahvata kerusu,da se potuce sa drugim kerom za svoju teritoriju,to mu je u prirodi,kao i svakom drugom dzukcu pa i vasem htjeli vi to priznati ili ne.
vidim da su se javljali i drugi ljudi koji vole kerove,ali ih bas ne vole u krevetu,i to mi je drago.Razumijem ja i kada se zivi u stanu pa mora biti unutra,ali u krevetu!?
A mozda je umro covjek koji nije imao kuda,ali ga niko nije htio primiti u kucu i dati mu da jede !
Ovo kad sam napisao,kao da i nisam,jer se dio vas koji je skocio na moje stavove raspravljao samo o tome kako ja mogu da zovem psa dzukcom i sl.
Da li ste nekad pomogli covjeku u nesreci,bijedniku na ulici,jeste li nekad primili beskucnika na obrok? E ja jesam i ponosan sam na to i znam zasigurno da volim zivotinje puno vise od nekih ovdje,jer im ispunjavam maksimum od njihovih prirodnih potreba.
Gledacu da vam vise ne "smetam" ovdje i izvinjavam se svakom ovdje ako sam ga na neki nacin povredio.
Najvise se izvinjavam Larri,jer je ovo ipak njena tema i ne zelim vise da vas ometam.
Gospodju,Gospodjicu sa ljutenicom bih jos jednom molio da postavi Lisine slike,Medo izgori od zelje da ih vidi.
Larra izvini jos jednom,ako sam ja toliko uticao da tema ode u drugom smjeru!