Pas u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne ljuti se, smedjooka, znam da volis zivotinje cim pratis temu, samo me redovno razbesni sto ljudi cesto napadaju zivotinje za stosta. One su u stvari onakve kakvim ih mi oblikujemo.. Zelim ti zdravlje i da promenis tog zubara.
P.S. Puno me ljudi, prijatelja do sada izneverilo ili napustilo. Zivotinja nikad.
Nije li dovoljno razloga da ih branim na ulici, u dvoristu, na forumu....

Volim životinje, u pravu si. I dobro se ponašam prema njima. I ja ih i branim od nestašne djece, hranim i pomognem im koliko mogu.
Ipak, malo više volim ljude. I zato one kod mene ne mogu u kuću.

Rex i Tina su svojevremeno dremkali na krevetu u poslijepodnevnim satima, cjelonocno spavanje jako rijetko, vjerovatno im smeta nacin na koji spavaju gazde... a mozda su i dobli petu u rebra kojom prilikom :mrgreen:
Vragana u zadnje vrijeme voli da skita okolo tokom noci, ni nju krevet ne zanima previse... ali kada je u krevetu, za razliku od psecih kolega, penje se po ljudima i spava tako. Nista neobicno probuditi se sa mackom za vrat :lol: Mada, ima taj obicaj i inace, ako neko sjedi negdje, prije ce se popeti na njega/njemu u krilo nego otici na praznu stolicu/dio kreveta
...osim ako je ljeto, onda na svako malo mjenja lokaciju
Sto se tice cistoce, kupa se redovno, sto se tice dlaka - ima ih svuda bez obzira na sve napore tako da... pojava ne uzbudjuje previse
racoon.gif

Imam shar pei-a i nekoliko puta je spavao samnom u krevetu.A verovatno znate da shar pei kao rasa mnogo hrče.Ne ja da ne mogu spavati već i ostali ukućani koji su par soba dalje.To ovako zvuči samo je još glasnije kada je potpuna tišina i zatvorena prostorija. :D
:D :D :D :D

Gospodine Bagudina, ni moja Lisa nije salonski primerak, msds odavno zelim nesto takvo ...za sada nisam u mogucnosti.
Bez obzira, Lisa je moja ljubimica a tvoj Meda je na zadatku, cuva dvoriste....Lepo a i korisno! E, vidis ja Lisu ne cuvam zbog nikakve koristi.
Ne zameram ti, sigurno imas dobre namere ali kazi Medi bar jednom da ti je ljubimac, razumece te, veruj. I ja te razumem. I pozdravljam.
Cim zavrsim sa ljutenicom, pregledacu tvoje postove. Imas visoku reputacionu moc.
Drago mi je sto se druzimo!

Evo, moja krznena loptica upravo spava u mom krevetu. :heart:

Moj mali sin spava sa svojim psom.
To jest, kad pas to zeli (sin nocu "dzogira" po krevetu).
Izabrao ga je sam. Zapravo je prvo smislio ime (Mudrica, kakav smeh), a onda je trazio psa koji ce se u to ime uklopiti. Kad smo ga pronasli, bio je izdvojen od ostalih u kartonskoj kutiji, cak su se i ostali kucici od njega odmakli. I to je bio Mudrica, bez daljnjeg. Kaze, prepoznao ga je.

Ovo je tako slatko. :heart: Veliki poljubac i za sinčića i za Mudricu.

Evo mog psa koji pati ko patika sto nema kucicu i box:mrgreen:

:mrgreen:

E tako i ova moja pati. :mrgreen: Pudla je preslatka :heart:, a slika je prosto genijalna. :zcepanje:

Imam shar pei-a i nekoliko puta je spavao samnom u krevetu.A verovatno znate da shar pei kao rasa mnogo hrče.Ne ja da ne mogu spavati već i ostali ukućani koji su par soba dalje.To ovako zvuči samo je još glasnije kada je potpuna tišina i zatvorena prostorija.
https://www.youtube.com/watch?v=xowS-...e=channel_page

:hahaha: Gledam treci put i ne mogu da se nagledam koliko je sladak:heart: A nogice sto vise:heart::heart::heart:

Pudla je preslatka , a slika je prosto genijalna.

Hvala na komplimentu:)

E tako i ova moja pati.

Sve se nesto razmisljam... Da mogu da biraju, sigurna sam da ne bi izabrali zivot pun takve patnje:zcepanje:

Gospodine Bagudina, ni moja Lisa nije salonski primerak, msds odavno zelim nesto takvo ...za sada nisam u mogucnosti.
Bez obzira, Lisa je moja ljubimica a tvoj Meda je na zadatku, cuva dvoriste....Lepo a i korisno! E, vidis ja Lisu ne cuvam zbog nikakve koristi.
Ne zameram ti, sigurno imas dobre namere ali kazi Medi bar jednom da ti je ljubimac, razumece te, veruj. I ja te razumem. I pozdravljam.
Cim zavrsim sa ljutenicom, pregledacu tvoje postove. Imas visoku reputacionu moc.

Evo sad sam mu rekao i odusevio se.
Ne moze doci sebi od radosti,prenosim i njegove pozdrave ovdje na temi..sta kazes Medo...aaa,pitacu. Evo pita za Lisu,ima li slika!
Unapred hvala u Medino ime,ako ima slika!

У принципу нисам дозвољавала свом псу да спава у мом кревету. Имао је своју корпу и углавном је тамо спавао, али волео је понекад тајно да се увуче...;)
Дешавало се да осетим како ме је неко одгурао скроз на ивицу кревета....погледам, кад видим господина Бруна (средња пудла:heart:), како лепо лежи леђа у леђа са мном, и ногама се одупире о зид и тако ме одгурује на ивицу кревета....:mrgreen::zcepanje:

e to gurkanje im je neverovatan fazon :lol: gile ima isti rad (na tosedu, krevet je zabranjena teritorija) samo sto on stavi noge ka meni i onda me bukvalno izgura suptilno se ritajuci... a kako "prevrce ocima" kad mu se ja uvalim na njegov krevet-jastuk...

sram te bilo Look,da tako maltretiras kuche

elem....Una ne spava na nasem krevetu....mnogo se linja....ali zato umesto da spava u svojoj fotelji nocu,ona spava na garnituri
ima periode kada se ne linja,ali ako je tada pustim u krevet....kako posle da joj objasnim da ne moze u krevet zato sto je opet pocela da se linja....
Prosla kuja je nekad(kada ona zeli) spavala sa mnom u krevetu,ali ona se nije nikad linjala
mislim,meni se ne gade dlake i znam da mi nista nece biti od njih,ali ipak,ne zelim dlake u krevetu....po jastuku i slicno...

Ih, pa naravno da ne bi. :zcepanje:
Evo, upravo se probudila i došla da vidi šta ja to kuckam. Naravno, ponela je lopticu. Vidim da je ljuta i povređena jer nije napolju, sama, bez ikoga ko bi se u dva noću igrao sa njom.

Jadna ona, stvarno zlostavljas psa :aha:

P.S. I moja se probudila, dosla s mojom carapom da se navlacimo:lol:

Bas tu vecer kada ste se sprdali sa tim kako su vam ljuti kerovi sto nisu napolju u dva nocu,pa ne mogu da se igraju,ha,ha,ha,moj Medo se "igrao" sa jednom kerusom i prilicno sam siguran da mu nije bilo lose,a posto je sebi izgradio ugled ovdje po komsiluku ima on sa cime i sa kime da se igra svake noci,a vasi kerovi neka razvlace carape i neka budu sretni sa vama u vasem krevetu.
Ovdje postoji i neka morbidna tema in memoriam i Gospodjica ili Gospodja Look of....je tamo plakala za nekim macetom i bila neutjesna,da bi kasnije dosla ovdje i kidala se od smjeha svojim dosjetkama,i jos nekih ovdje.
A vi Gospodjo ili Gospodjice Mari47,sto pocinjete recenice persirajuci, a zatim brzo prelazite na ti,dajte slike od Lise,Medo je nestrpljiv da vidi
Medu nemam i nisam ga dobio da bih od njega imao koristi,vec sam ranije rekao da je vise clan porodice,a ne ljubimac,on sam od sebe zalaje kad neko prodje,nisam ga ja ucio tome vec se takav rodio sa tim,da nahvata kerusu,da se potuce sa drugim kerom za svoju teritoriju,to mu je u prirodi,kao i svakom drugom dzukcu pa i vasem htjeli vi to priznati ili ne.
vidim da su se javljali i drugi ljudi koji vole kerove,ali ih bas ne vole u krevetu,i to mi je drago.Razumijem ja i kada se zivi u stanu pa mora biti unutra,ali u krevetu!?:dontunderstand:

A mozda je umro covjek koji nije imao kuda,ali ga niko nije htio primiti u kucu i dati mu da jede !
Ovo kad sam napisao,kao da i nisam,jer se dio vas koji je skocio na moje stavove raspravljao samo o tome kako ja mogu da zovem psa dzukcom i sl.
Da li ste nekad pomogli covjeku u nesreci,bijedniku na ulici,jeste li nekad primili beskucnika na obrok? E ja jesam i ponosan sam na to i znam zasigurno da volim zivotinje puno vise od nekih ovdje,jer im ispunjavam maksimum od njihovih prirodnih potreba.
Gledacu da vam vise ne "smetam" ovdje i izvinjavam se svakom ovdje ako sam ga na neki nacin povredio.
Najvise se izvinjavam Larri,jer je ovo ipak njena tema i ne zelim vise da vas ometam.
Gospodju,Gospodjicu sa ljutenicom bih jos jednom molio da postavi Lisine slike,Medo izgori od zelje da ih vidi.

Larra izvini jos jednom,ako sam ja toliko uticao da tema ode u drugom smjeru!:bye:

Poslednja izmena:
sram te bilo Look,da tako maltretiras kuche

Pa jest...:rumenko: Al sreca moja da jos nisu uveli Animal caps kod nas pa mogu da se izivljavam nad psom:manikir:

elem....Una ne spava na nasem krevetu....mnogo se linja....ali zato umesto da spava u svojoj fotelji nocu,ona spava na garnituri
ima periode kada se ne linja,ali ako je tada pustim u krevet....kako posle da joj objasnim da ne moze u krevet zato sto je opet pocela da se linja....
Prosla kuja je nekad(kada ona zeli) spavala sa mnom u krevetu,ali ona se nije nikad linjala
mislim,meni se ne gade dlake i znam da mi nista nece biti od njih,ali ipak,ne zelim dlake u krevetu....po jastuku i slicno...

Pas koji je takodje kod mene sa ulice ne spava u krevetu upravo iz razloga sto se uzasno linja, bilo je problema malo da shvati zasto pudla sme a ona ne al ne buni se. Ponekad kad se igramo skoci al tad je prekriven... verujem da ni ja ne bih bila odusevljena sarenom posteljinom:D

Bas tu vecer kada ste se sprdali sa tim kako su vam ljuti kerovi sto nisu napolju u dva nocu,pa ne mogu da se igraju,ha,ha,ha,moj Medo se "igrao" sa jednom kerusom i prilicno sam siguran da mu nije bilo lose,a posto je sebi izgradio ugled ovdje po komsiluku ima on sa cime i sa kime da se igra svake noci,a vasi kerovi neka razvlace carape i neka budu sretni sa vama u vasem krevetu.

Bas mi je drago zbog Mede. Jel se ti kasnije pobrines za njegovo potpomstvo?

on sam od sebe zalaje kad neko prodje,nisam ga ja ucio tome

A ti mislis da mi ucimo pse da laju?:think: Stvarno smo genijalni:super:

Razumijem ja i kada se zivi u stanu pa mora biti unutra,ali u krevetu!?:dontunderstand:

Niti ces. I ne trudi se;)

A mozda je umro covjek koji nije imao kuda,ali ga niko nije htio primiti u kucu i dati mu da jede !

E jesmo...dzukci:lol: Tu pustamo pse u krevet umesto coveka s ulice, treba nas:mafijas: I svakako se podrazumeva posto smo vec toliko zastranili da pustano pse u krevet, da nikada nismo pomogli sirotinji... E kuda ides, svete:aha:

Ovdje postoji i neka morbidna tema in memoriam i Gospodjica ili Gospodja Look of....je tamo plakala za nekim macetom i bila neutjesna,da bi kasnije dosla ovdje i kidala se od smjeha svojim dosjetkama,i jos nekih ovdje.

Ako je neko morbidan ovde, to si ti. Morbidan, sirov, nevaspitan i neotesan...sto je veoma karakteristicno za tipove koji se u nedostatku validnih argumenata spustaju na najnizi moguci nivo i ismevaju neciju tugu. Ti nisi dostojan svog psa i ne zasluzujes ga jer je on, za razliku od tebe, krotak i plemenit stvor, ono sto ti nikada neces biti.

Na pocetku ga nisam pustao..
E onda je pocelo polako sve vise i vise, a meni da smeta sve manje i manje, pa sad spava :D..
Uvece se smota na dno kreveta, preko nogu, izgleda da mu je tu najzanimljivije..

U odgovor na Larrino pitanje, mada nemamo psa, imamo mace - moja jaca polovina ne voli da se penju na krevet pa ih je shodno tome i vaspitao; ja se nisam mesala, ali sada imamo sledecu situaciju - kada je on tu, njih dvoje leze u svojim jastucicima ili na fotelji, ali cim se desi situacija da njega nema, ima radnu subotu ili iz bilo kog razloga nije kod kuce, a ja jesam i leskarim u krevetu, eto njih :) Bude uzasno smesno, npr. on se covek spremi i krene, i jos vrata nije posteno zatvorio, a oni su se vec uvalili kod mene sve preduci ko traktori :D
Meni ne smeta, naprotiv, cesto mi bas prija jer nekako se uvale tacno gde treba, kod nogu ili u dnu ledja, bas me lepo greju a i uspavljuje me predenje :)

Dragi Bagudina,
ja sam nova, da ne kazem mlada na forumu.
U pocetku nisam znala da je obicaj ne persirati i da to nije nevaspitanje.
Slike moje Lise i ostalih mojih ljubimaca postavicu sigurno. Sin mi je obecao da ce me nauciti kad dodje iz BGD.
Pitala ja po komsiluku mladje ljude koji to znaju a oni kazu sta se zamlacujem s tim. Eto, komsiluk me ne razume ali me TI razumi.
Inace, u Nisu se ljutenica podrazumeva.
Podrazumeva se i pozdrav tebi i TVOM ljubimcu Medi!

Dragi Bagudina,
ja sam nova, da ne kazem mlada na forumu.
U pocetku nisam znala da je obicaj ne persirati i da to nije nevaspitanje.
Slike moje Lise i ostalih mojih ljubimaca postavicu sigurno. Sin mi je obecao da ce me nauciti kad dodje iz BGD.
Pitala ja po komsiluku mladje ljude koji to znaju a oni kazu sta se zamlacujem s tim. Eto, komsiluk me ne razume ali me TI razumi.
Inace, u Nisu se ljutenica podrazumeva.
Podrazumeva se i pozdrav tebi i TVOM ljubimcu Medi!

Hvala!:bye:

Back