Pas u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti ocigledno imas odbojnost prema ljudima,jer si od njih nadobijala raznih bolestina.E pa to je zato sto smo ljudi,i to je normalno.
Meni je sasvim normalno da volis psa,kera,dzukca,kako god vec,ali da te ******e,ljube i da zivis u njihovim dlakama,e to ne smatram normalnim.
Ako volis kerove,onda znas sta mozes od njih dobiti,a sta ne.
Ker je ker,a covjek je covjek i to treba razdvojiti,ne mozemo imati isti status.

A mozda psece bakterije nisu dobre za covjeka?
A mozda je umro covjek koji nije imao kuda,ali ga niko nije htio primiti u kucu i dati mu da jede ,ajde molim te!

Raspitaj se šta je opasnije: da te ujede čovek ili da te ujede pas, sa aspekta infekcije. ;)

Nisam pisao o ujedanju.
Mislim da to nije u prirodi covjecijoj,da ujeda.....samo kad mora...a to su ekstremne situacije

A ti se dobro klanjas! Koliko li ti vremena treba da smislis ovo?
Ako imas sta pametno da pises,pisi,ne mora biti ni pametno,ali da je koliko toliko vezano za ovo o cem` se pise!

A ti si pametan, pa ti pamet sve iz usiju curi :roll:
Pod jedan, sta te bole ona stvar sto ljudi pustaju svoje ljubimce na krevet? Ko si bre ti da nekome drzis slovo, jel si mozda s Nebesa sisao pa mislis da imas pravo da ljudima ovde odredjujes sta je "normalno" a sta nije "normalno"?! Ja volim da mi zivotinja lezi kod nogu, greje me i prija mi, i sad ces ti da mi tu zvaces kako to nije "po propisu" i sta si se vec sve nalupao u prethodnim postovima, s kojim pravom alo?! Znaci ne podnosim ljude kao sto si ti, koji smatraju da celom svetu imaju pravo da odredjuju kako ce da zive i po kojim vrednosnim sistemima i merilima da se vode, fuj, fuj, fuj :bljak: Da ti iskreno kazem, pre bi pustila 50 kerova u krevet nego jednog lika kao sto si ti, kerovi bi me makar pustili da zivim kako ja otju.

A ti si pametan, pa ti pamet sve iz usiju curi :roll:
Pod jedan, sta te bole ona stvar sto ljudi pustaju svoje ljubimce na krevet? Ko si bre ti da nekome drzis slovo, jel si mozda s Nebesa sisao pa mislis da imas pravo da ljudima ovde odredjujes sta je "normalno" a sta nije "normalno"?! Ja volim da mi zivotinja lezi kod nogu, greje me i prija mi, i sad ces ti da mi tu zvaces kako to nije "po propisu" i sta si se vec sve nalupao u prethodnim postovima, s kojim pravom alo?! Znaci ne podnosim ljude kao sto si ti, koji smatraju da celom svetu imaju pravo da odredjuju kako ce da zive i po kojim vrednosnim sistemima i merilima da se vode, fuj, fuj, fuj :bljak: Da ti iskreno kazem, pre bi pustila 50 kerova u krevet nego jednog lika kao sto si ti, kerovi bi me makar pustili da zivim kako ja otju.

Ja sam samo dao svoje misljenje o temi koja je ovdje postavljena.Ti ga mozes procitati,uvaziti ili ne.Valjda smo tu da razgovaramo,to sto ti smatras da ti zivotinja treba lezati kraj tebe je tvoj stav i ja ga ne mogu razumijeti,i nisam pricao o nikakvim "propisima" .
Ako me ne podnosis,ne citaj sta pisem,nikome nista ne odredjujem.
A ti ako bi legla sa 50 kerova u krevet,to govori vise o tebi.Moje stavove o tome znas,vidim da si citala,pa necu vise.
Mada ne razumijem,ja te kao ne pustam da zivis kako hoces,sta li?

Psa ne pustam ni u kucu,a kamoli u krevet,pa jeste li vi normalni ljudi sa dzukelom u krevet.Ako mislite da vise volite zivotinje zato sto im sve dozvoljavate varate se.
Evo moj dzukac cijelo vrijeme trcka po dvoristu,malo njuska,malo kopa,zivi svoj peci zivot.
Garant mu je bolje nego da je u kuci ili ne daj boze u krevetu.

Ja se sigurno ne zavaravam i sigurno svog psa volim i postujem vise nego sto to mislis.
U kucu ne smije uci ni pod razno,u pravu si tako je naucen,jer je to ipak pas a ne celjade.
Ima svoju kucu u kojoj spava i leskari i ne spava bilo gdje.
Moj dzukac,Medo mu je ime,vjerovatno je srecan ,zna sta smije sta ne smije,ima ogromnu slobodu,ima ogromno dvoriste,svoju teritoriju,od kada je rodjen nikad nije vezan,a kada mu se prohtije da ide za kerusama on ode pa kad se vrati.Kad mu se juri macka on je pojuri,a nekada spavaju zajedno.
Moj Medo je gospodin pas za sve te vase dzukce!

A mozda psece bakterije nisu dobre za covjeka?
A mozda je umro covjek koji nije imao kuda,ali ga niko nije htio primiti u kucu i dati mu da jede ,ajde molim te!

Ti ocigledno imas odbojnost prema ljudima,jer si od njih nadobijala raznih bolestina.E pa to je zato sto smo ljudi,i to je normalno.
Meni je sasvim normalno da volis psa,kera,dzukca,kako god vec,ali da te ******e,ljube i da zivis u njihovim dlakama,e to ne smatram normalnim.
Ako volis kerove,onda znas sta mozes od njih dobiti,a sta ne.
Ker je ker,a covjek je covjek i to treba razdvojiti,ne mozemo imati isti status.

A ti se dobro klanjas! Koliko li ti vremena treba da smislis ovo?
Ako imas sta pametno da pises,pisi,ne mora biti ni pametno,ali da je koliko toliko vezano za ovo o cem` se pise!

Evo ti gore citirani svi tvoji postovi, pocev od prvog u kojem pises "jeste li vi normalni sa dzukelom u krevet". Svi su na temu odgovorili normalno, ja ovako, ja onako, jedino ti si odmah krenuo sa kvalifikacijama i odredjivanjem sta je normalno a sta nije. Jedini si ti usao u raspravu, svi su drugi postovali sta misle i kako se ponasaju oni sami, bez kvalifikovanja drugih, ali ne i ti. Ti si morao da svima natrljas nos, jer 'ebi ga, samo si ti ispravan i zivis kako treba, ponasas se prema zivotinjama i prema ljudima po propisu, i sve sto iskace iz tvog poimanja "pravilnog" i "nepravilnog" izopaceno je, i nakaradno. Sram te bre bilo, ko si ti da meris i prosudjujes tudje ponasanje i nacin zivota, i da li imaju i prema kome imaju ili nemaju odbojnost, sve si ti procenio i ocenio samo na osnovu toga da li osoba dozvoljava ili ne dozvoljava zivotinji da spava na krevetu.

Edit: na srecu delimo samo virtuelni prostor gde ne mozes da me sputavas ni na koji nacin...

Poslednja izmena:
Jedini si ti usao u raspravu

Svaka cast na trudu!

Nisam ovo sve citao sto si napisala,izvini.

Ja sam jedini usao u raspravu,a sada i ti,iz prostog razloga sto se ne slazem sa razmisljanjem veceg dijela ovdje,Pa sto ne bismo malo i suprostavili misljenje,a ne svi isto mislimo?Jer ipak isto ne mislimo,jos je neko bio protiv kerova u krevetu,pogledaj...
A ti upotrebljavas "onu stvar" u svojim recenicama pa stoga nemoj meni soliti pamet.
Dzukac je za ispred kuce,a ne za u kucu!

Ajd` sad opleti...:bye:

Ni ja psa ne bih puštala u krevet, ali ko hoće, to je njegova stvar.
Jednom sam kod zubara, privatnika, zatekla psa u ordinaciji. Vodila sam dijete da mu izvade zub. Par dana poslije toga, dijete je dobilo apsces i imala sam toliko problema, malo je falilo da ishod bude fatalan.
Od tada imam još veću odbojnost prema životinjama u kući, a pogotovo u krevetu.

Moj mali sin spava sa svojim psom.
To jest, kad pas to zeli (sin nocu "dzogira" po krevetu).
Izabrao ga je sam. Zapravo je prvo smislio ime (Mudrica, kakav smeh), a onda je trazio psa koji ce se u to ime uklopiti. Kad smo ga pronasli, bio je izdvojen od ostalih u kartonskoj kutiji, cak su se i ostali kucici od njega odmakli. I to je bio Mudrica, bez daljnjeg. Kaze, prepoznao ga je.
Spavaju jedan pored drugog. Sin savije ruku, pa Mudrica tu stavi glavu i prebaci sapicu preko ostatka ruke).
Moj sin otada nema astmaticne napade, ni nocne more.
A svako jutro je radost - pas mu skida pidzamu, vukuci za nogavice i rukave.
Da ne pominjem da se ni sin od njega nije odmicao, kad se kuca razboleo.
Cini se bezuslovna ljubav. Pas ga voli tako. A i sin njega, jer mu prasta i papuce koje trazimo po dvoristu (pas je mali pa prolazi kroz otvore za macke, koje smo ugradili na vratima i zivi kako hoce), i stosta drugo i njegov kuca nikada nije kriv.
Ta se ljubav ne moze meriti uobicajenim paramertima. To je cista sreca.

Sto dzukci, gospodine Bagudina? Vidite koliko clanova ima na ovom forumu a samo vas cujem da tako oslovljavate svog ljubimca & ili sta vam god znaci vas pas&
A ono za zubara tek?!!! Ona kineska izreka> KO NE ZNA A NE ZNA DA NEZNA, KLONI GA SE! sve vise ima smisla!

Sto dzukci, gospodine Bagudina? Vidite koliko clanova ima na ovom forumu a samo vas cujem da tako oslovljavate svog ljubimca & ili sta vam god znaci vas pas&
A ono za zubara tek?!!! Ona kineska izreka> KO NE ZNA A NE ZNA DA NEZNA, KLONI GA SE! sve vise ima smisla!

Čovjeku se može reći da je konj, idiot, ali psa nazvati DŽUKCOM je uvreda.

Ovo dolje neću da komentarišem, ja znam šta sam prošla.

Dzukac,ker,pas,dzukela,a vi to nikad niste culi?
Ker je podredjen covjeku,a ne covjek keru,to je tako priroda osmislila,a ne ja?I sta je vama na ovoj temi pa se vama ne moze suprotstaviti misljene,vi se ovdje svi volite,sve je divno krasno,pa niko ne smije iznijeti drugacije misljenje,sta li?
Moj pas je jedan sasvim obican seoski dzukac,Medo,vec sam pisao o njemu i siguran sam da bolje zivi u svom dvoristu nego dzukela koja spava u necijem krevetu.
Eno ga upravo sada laje na nekoga na ulici,ima svoju teritoriju i uziva pokazujuci da je tu on gazda.

A za razliku od vaseg kera,ja ga ne tretiram kao ljubimca,vec vise kao clana porodice,ali clana koji spava u dvoristu u svojoj kucici,a ne na mome krevetu.

Šta pas ima da traži u ordinaciji? Je li mi mjesto tamo) Ko može garantovati da nije dirao instrumente?
Gospođa zubarka je pokušavala da prebaci na mene krivicu, optužujući me da sam čačkala po dječjim ustima.:roll:
Trebala sam ih prijaviti zbog toga. I oni su mi neka najuglednija ordinacija u gradu.

Ovaj...:think: Tvoje je pravo da smatras da pas ne sme da bude u ordinaciji, da je lizao instrumente i da su zubari kod kojih si vodila dete neodgovorni. I svakako verujem da ti nije blo ni malo lako da to prozivljavas sa detetom i da si trazila krivca, to je sasvim prirodno, Ali kad realno sagledas situaciju, dete je apces moglo da dobije od ko zna cega, dobro da nisi pokrenula tuzbu jer tesko bi dokazala da je kriv pas:)

Ne ljuti se, smedjooka, znam da volis zivotinje cim pratis temu, samo me redovno razbesni sto ljudi cesto napadaju zivotinje za stosta. One su u stvari onakve kakvim ih mi oblikujemo.. Zelim ti zdravlje i da promenis tog zubara.
P.S. Puno me ljudi, prijatelja do sada izneverilo ili napustilo. Zivotinja nikad.
Nije li dovoljno razloga da ih branim na ulici, u dvoristu, na forumu....

Ovaj...:think: Tvoje je pravo da smatras da pas ne sme da bude u ordinaciji, da je lizao instrumente i da su zubari kod kojih si vodila dete neodgovorni. I svakako verujem da ti nije blo ni malo lako da to prozivljavas sa detetom i da si trazila krivca, to je sasvim prirodno, Ali kad realno sagledas situaciju, dete je apces moglo da dobije od ko zna cega, dobro da nisi pokrenula tuzbu jer tesko bi dokazala da je kriv pas:)

To nije moje pravo da smatram, to bi trebalo da se ZNA.

Nisam ih tužila, ali sam ih "reklamirala" gdje sam stigla.

Back