Pas u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moji su nazalost u dvoristu, ali kad su bili mali bili su u kuci.........moj prvi pas Teks je spavao na svojoj fotelji u sobi, a Bonita na svojoj........ali jednom prilikom Bonita je legla na moj krevet i u toku noci se povukla ispod jorgana i zaspala pored mene, a glavu stavila na moj jastuk:aha:........tako je bilo lepo spavati sa njom:)........ona onako mekana i topla:heart........:)

Do 5-6 meseca je spavao u krevetu a sada... sada je veliki decko i ima svoj krevet...
Nekad je to ovako izgledalo...
28-08-08_07383-1.jpg

Kod nas je to ovako,odmah posle setnje se izvalio :D

6iuxvk.jpg

Inace voli da spava sam jer mu je vruce ako bilo ko legne pored njega :D dok je ceo minus proveo na terasi,ulazio je u kucu samo da jede i odma grebe da izadje na terasu :D Pit od mog drugara kad mu je hladno samo se nabije uz Avaksa,tako da mu nikakvi kaputici nisu potrebni :D

Gizmo kod mame (i do skoro tate) legne kod nogu i u toku noći se polako, malo po malo došunja do jastuka. Spavao je i samnom dok se nisam odselila kod mimi's dad, onda je on dobio svoj krevetić pored našeg kreveta a sad najviše voli jambolije na podu jer mimi's dad spava po dijagonali, Gizmu je vrućina, krevet je previsok... Voli da je blizu nas, evo, sad, dok sam ovo kucala, on je sve vreme "razmeštao" tepih ispod stola da bise ugnezdio kod mojih nogu.

moj jos ne spava u mom krevetu jer se prvu noc tu ispiskio.. dok ne pocne da obavlja svoje poslove napolju spava u svom krevetu.. naravno preko dana mzoe da se popne ali samo pod mojim nadzorom i neposredno posle pis***** da ne bi bilo belaja.. takodje ujutru kad se probudim odmah ga uzmem dok se ne razbudim.. kakva je to neopisiva sreca sreca radost..to su mi jedni od omiljenih momenata sa njim..

Moje Sunce spava izmedju mene i mog dečka .... i tu nema pogovora.

Kad je nešto ljuta ili razočarana u nas - onda ode da spava na fotelji ... ali, to je retkost .... njeno mesto se u našem krevetu zna i mi smo to tako prihvatili.

Počelo je tako što je jedne noći (2 nedelje nakon što smo je uzeli iz azila) skočila na naš krevet izmedju nas.... ja je skinula, vratila na ''njen'' jastuk ... ona posle 2 minuta opet - ja opet .... i tako celu noć dok na kraju JA NISAM ODUSTALA :) i od tada se zna .... moj dečko, Sunce, pa ja do zida .... :lol:

Како може неко да спава поред животиње која може усред ноћи да се пробуди и поремети човеку сан?:dontunderstand:

Kako neko moze da zivi u zgradi kad komsija u sred noci moze da pusti muziku/premesta stvari/burgija/usisava/urla na zenu/resi da postavlja klimu ranom zorom i poremeti coveku san:eek:

Ti s takvim razmisljanjima i ne spavaju sa zivotinjom:roll: Osim toga, sva je prilika da mi zivotinji kvarimo san prevrcuci se pre nego ona nama... Secam se dok sam se navikavala na novog psa u krevetu da sam spavala "jednim okom" da je ne prignjecim:)

Како може неко да спава поред животиње која може усред ноћи да се пробуди и поремети човеку сан?:dontunderstand:

Gde su spavali Josif i Marija? Gde je rođen Isus Hristos?
:bye:

Inače, životinje uglavnom veoma paze da ne poremete san svom čoveku, bar psi i mačke, jer čak i kada su budni dok njihovi vlasnici nisu, neće ih buditi nego će strpljivo čekati da se vlasnici probude.
To što životinja spava pored čoveka stvar je uspostavljanja hijerarhije u čoporu (samo članovi čopora koji zauzimaju najviše pozicije spavaju u krevetu) i međusobnog poverenja (jer životinja spava pored čoveka, tj. izlaže mu se u najranjivijem stanju).

Moji zlatni retriveri su u dvoristu tako da imam malo prilika da spavam sa njima (a jako bi volela :( )
Ponekad i udju u kucu i spavaju samnom ali to se desi samo nekad :( :(
Mislim da pas moze spavati u krevetu i ako je dlakav i sve to,ali ja moje kad spavaju samnom leze dole pored mojih noga :) :)

pozzzzzzz :bye:

Psa ne pustam ni u kucu,a kamoli u krevet,pa jeste li vi normalni ljudi sa dzukelom u krevet.Ako mislite da vise volite zivotinje zato sto im sve dozvoljavate varate se.
Evo moj dzukac cijelo vrijeme trcka po dvoristu,malo njuska,malo kopa,zivi svoj peci zivot.
Garant mu je bolje nego da je u kuci ili ne daj boze u krevetu.

Psa ne pustam ni u kucu,a kamoli u krevet,pa jeste li vi normalni ljudi sa dzukelom u krevet.Ako mislite da vise volite zivotinje zato sto im sve dozvoljavate varate se.
Evo moj dzukac cijelo vrijeme trcka po dvoristu,malo njuska,malo kopa,zivi svoj peci zivot.
Garant mu je bolje nego da je u kuci ili ne daj boze u krevetu.

Da, u sustini im je toliko lose u krevetu da zato kad ga jednom osete, iz njega ne mozes da ih izbacis:hahaha:

Tebi bih savetovala da se ne zavravas da je tvom psu mnogo dobro, on radi ono sto moze, sto mu je dozvoljeno a ne ono sto bi hteo. Probaj da ostavis otvorena vrata kuce, uci ce unutra gde ste vi (osim ako nije naucen da to ne sme). Isto tako kad bi imao priliku radje bi spavao u krevetu nego na podu. Ne kazem da je nesrecan, naprotiv, verovatno je srecan ima slobodu i hranu, ali srecan je u granicama koje ste mu vi odredili...

Da, u sustini im je toliko lose u krevetu da zato kad ga jednom osete, iz njega ne mozes da ih izbacis:hahaha:

Tebi bih savetovala da se ne zavravas da je tvom psu mnogo dobro, on radi ono sto moze, sto mu je dozvoljeno a ne ono sto bi hteo. Probaj da ostavis otvorena vrata kuce, uci ce unutra gde ste vi (osim ako nije naucen da to ne sme). Isto tako kad bi imao priliku radje bi spavao u krevetu nego na podu. Ne kazem da je nesrecan, naprotiv, verovatno je srecan ima slobodu i hranu, ali srecan je u granicama koje ste mu vi odredili...

Ja se sigurno ne zavaravam i sigurno svog psa volim i postujem vise nego sto to mislis.
U kucu ne smije uci ni pod razno,u pravu si tako je naucen,jer je to ipak pas a ne celjade.
Ima svoju kucu u kojoj spava i leskari i ne spava bilo gdje.
Moj dzukac,Medo mu je ime,vjerovatno je srecan ,zna sta smije sta ne smije,ima ogromnu slobodu,ima ogromno dvoriste,svoju teritoriju,od kada je rodjen nikad nije vezan,a kada mu se prohtije da ide za kerusama on ode pa kad se vrati.Kad mu se juri macka on je pojuri,a nekada spavaju zajedno.
Moj Medo je gospodin pas za sve te vase dzukce!

Poslednja izmena:
Jos pre nego nabavimo ljubimce, moramo znati kako s njima.
Kad je moja Tara, prelepi primerak dalmatinke, bila mala , penjala se u krevet.I onda ja, pod pritiskom okruzenja, zabranim to. Premestimo je u boks. Nije se vise igrala, nije bila vesela, verovatno uvredjena sto nije s nama.
I onda prokleta novogodisnja noc 2003.Nigde se valjda ne puca vise iz petardi kao u Nisu. Ujutro smo je nasli mrtvu, umrla je od straha.
Sebi nikad necu oporostiti sto sam popustila malogradjanstini.
Kucne ljubimce, ako odlucimo drzati u kuci, stanu svejedno, treba negovati. Jeste to obaveza ali to je cena za ljubav koju oni pruzaju nama.
Sto se zdravstvenog aspekta tice, citala sam da u pljuvacki zivotinja ima manje bakterija nego kod coveka!
Mozda sam samo pristrasna?

Jos pre nego nabavimo ljubimce, moramo znati kako s njima.
Kad je moja Tara, prelepi primerak dalmatinke, bila mala , penjala se u krevet.I onda ja, pod pritiskom okruzenja, zabranim to. Premestimo je u boks. Nije se vise igrala, nije bila vesela, verovatno uvredjena sto nije s nama.
I onda prokleta novogodisnja noc 2003.Nigde se valjda ne puca vise iz petardi kao u Nisu. Ujutro smo je nasli mrtvu, umrla je od straha.
Sebi nikad necu oporostiti sto sam popustila malogradjanstini.
Kucne ljubimce, ako odlucimo drzati u kuci, stanu svejedno, treba negovati. Jeste to obaveza ali to je cena za ljubav koju oni pruzaju nama.
Sto se zdravstvenog aspekta tice, citala sam da u pljuvacki zivotinja ima manje bakterija nego kod coveka!
Mozda sam samo pristrasna?

Ceo zivot se "ljubim" sa psima, spavaju mi u krevetu, zivim okruzena njihovim dlakama i nikad nista nisam od njih dobila. Sa druge strane, od ljudi sam se nadobijala i gripova i raznih drugih bolestina.

Zao mi je sto ti se to desilo ali izvukla si zakljucak iz toga i znas kako dalje:ok:

Back