Pas Paša

Pa ti si to pitao i tebi je to palo na pemet da bi umanjio i omalovazio vrednost poklona, meni ne.

Чуј вредност поклона,.
Реко' ја, треба се организовати па увећати вредност поклона, поклонити руском председнику све уличне џукце који данас ординирају и уринирају по Србији.

Мада мислим да би кинески председник више умео да цени вредност таквог поклона.

Како се беше звао онај... а да, Српски Одбрамбени Пас.

Српски одбрамбени пас, живи сведок српског царства

„Има нам на свакој планини у Царству добрих, народних и крвних лавова што огњишта и стоку бране од давнина“

http://www.srpska.ru/article.php?nid=15454

Ај сеј, би хепи што је њезино крадљивско нижечанство усвојило тебе ћистог Јатаганмалца, намјестилати зубиће и дала те лајуцкат по форум за покују коску ав ав, па енд hawhawhaw maj jy.
Настрану пошалица но дедер телуј нафорум, твој ју, хау је Питагорко оно израћунао ђе тутанкаменков сав стаде утебе прије но што си побјего црним црнцима фром протопарног котљича, то бјеше право фани.
То из право ћудо и Пићо право дизервује макар катедрицу код Светог Андрије уземљи Шкота, пришкота енд иних скотова.

To su lovacke price. Pusti to.
Vuk je vuk.

Moj deda je imao 3 šarplaninca,
pošto je imao velika stada ovaca.
Stavio im je gvozdene ogrlice sa šiljcima oko vrata.
Masu su vukova pobili, iako vukovi napadaju samo
čoporativno, tj, svi zajedno.

I, šarplaninac je uvek spreman ne samo da brani gazdu i imanje,
već i da pogine za to.

A nauče se lako:
Samo ga treba, dok je štene,
voditi granicom imanja, i on će znati šta je
"njegova nadležnost"

Чуј вредност поклона,.
Реко' ја, треба се организовати па увећати вредност поклона, поклонити руском председнику све уличне џукце који данас ординирају и уринирају по Србији.

Мада мислим да би кинески председник више умео да цени вредност таквог поклона.

Pa sta onda mesas tu specijalce i postavljas takva pitanja?

Kazi lepo,meni se iz tog i tog razloga ne dopada ovaj poklon, i ne glnajvi me pitanjima.

Pa da, ali nema kuce na selu ili nije bilo ranije bar, da nema vucjaka. Tako da sam ispocetka mislila da je vucjak nas pas. Kasnije sam tek saznala da je nemacki ovcar, hocu da kazem, toliko je odomcen i omiljen da sam od detinjstva stekla utisak da je nas.

Sarplaninac je takodje zastupljen bio cesto, ali iskljucivo od onih koji su imali velika stada.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

TO MU DODJE DA JE I PAPAGAJ tigrica SRPSKI BREND jer jbg kad sam rastao skoro svaki drugi stan je imao papagaja...

ahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahaahhhahahahahahhaah

inace imam nemackog ovcara.
najbolji psi na svjetu. cast svim psima, ali jedan je nemacki ovcar.

OVO JE POST GODINE. :D

...tacnije samozivnici bez empatije okrenuti samo ka sebi.

A ludilo je tvoje, jer na svakoj temi o psima, i cak i kad i nije tema ti pokazujes patolosku mrznju i mesas se da spamujes zlobno.

А какве то везе има са псима?

blondi.jpg

Prilozi

• adolf-hitler-sa-njemackim-ovcarom.jpg
    adolf-hitler-sa-njemackim-ovcarom.jpg
    122 KB · Pregleda: 3

već i da pogine za to.

A nauče se lako:
"njegova nadležnost"

Vuk je u odnosu na psa u svakoj osobini za borbu, dominantan.

Samo pit za borbe mu moze parirati.

Poslednja izmena:
http://www.srpska.ru/article.php?nid=15454

Ruski predsednik Vladimir Putin napustio je Srbiju svega nakon 8 sati koliko je boravio, iako je prvobitno bilo predodređeno da će ostati čak dva dana. To se ipak iz nekog razloga nije dogodilo.

Srpski predsednik Vučić na poklon je dao Putinu pred kamerama psa šarplaninca po imenu Paša. Putin se jeste raznežio poklonu i obradovao ali sve to nije bilo po protokolu. Inače ruski predsednik je tokom čitave posete bio vidno neraspoložen, a to najverovatnije zbog nepridržavanja protokola koji je grubo prekršen u čak 8 navrata.

U jednom trenutku kada su vlasti u Beogradu pokušale da umešaju Putina u politički miting on je lično reagovao i izjavio da u sklopu posete nije u planu i poseta nekakvim mitinzima.

On je odbio i da govori ispred Hrama iako ga je lično patrijarh Irinej zamolio za to. Samo se kratko zahvalio okupljenima.

Pas Paša je po svim našim informacijama takođe ostao u Srbiji.Osoblje iz protokola Putina je naglasilo Srbima da nije u planu odnos psa za Moskvu pa je tako iz “bezbednosnih” razloga ostao u Beogradu.

Па добро, поред потурица и муслиманијака има честитих Срба Алаховог Закона као нпр професор Беговић који је 41-е побегао од вас и побратимио се мојим дедом и никада више није желео ни да вас види ни чује
Ти се прејако чујеш али је рахметли чика Бего, хвала Богу, тога поштеђен јер ви у рај не стижете.

Mijače, uteklico, kako u te?

Dakle, verovatno je malo poznato da Shiptari svim silama pokušavaju da registruju Šarplanince kao
svoju domaću vrstu pasa.
Tu negde nalaze i podršku medju malo priglupim kučkarkama, pa je jedan od dobrih poteza dati
malo publiciteta našoj vrsti pasa. Ko nije upoznat i na ovom forumu, ali i na kinologiji ordinira grupa Shiptara,
najčešće kao likovi iz Makedonije.

Ne damo Pašu … naš je ,,, evo ga i dokaza, bre...

Pogledajte prilog 527415

Mokri snovi...

- - - - - - - - - -

Мени право фино, као Американац слободно је.бем исламисте ууста али ја ценим и поштујем све муслимане осим потурица који негирањем корена остају изроди, па чак и ако си као од “Богумила” и Гота и штатијазнам од ме бујрум ти Мујо!

Mijače, takvi lajavi kao ti većinom uteknu i prije nego linija padne, a oni posebno strašljivi dobace i do JuEsEj da ne gledaju dobre Bošnjane kako čiste separatističke jedinice..

baš sam se bio obradovao kada je onaj babin podanik da mu ne spominjem sada ime , ponudio joj čaj ......reko evo sada će biti ono što ne može biti ......ebiga , stipsa neka , kao da je štotlanđanin a ne babin podanik , ponudio čaj a nije ponudio da plati avion , i od toga ne bi ništa .
Rešio sam bio , da ako treba i sevis tanjira i čaša kupim . mislio sam da će to biti sudar decenije , ono , ona bi njega digla intelektualno i moralno , mislim u svakom pogledu .

ps što se teme tiče , video sam vojnog mešanca , Domaći vučjak i šarplaninac kako iz mesta preskoči ogradu od 2 metra , a sa druge strane nemački terijer preskače istu takvu i još se penje uz masnu banderu ......reko ako lopovi nalete ovde , nahebali su i to opasno . :deda:

već i da pogine za to.

A nauče se lako:
"njegova nadležnost"

Isto tako i ja ubijem svakog vuka, kad god imam neprobojni prsluk i pušku velikog kalibra. Ali šta se dešava kad nemam sve to, ili jedan šarplaninac kad nema šiljke oko vrata?

- - - - - - - - - -

Mijače, takvi lajavi kao ti većinom uteknu i prije nego linija padne, a oni posebno strašljivi dobace i do JuEsEj da ne gledaju dobre Bošnjane kako čiste separatističke jedinice..

Pa dobro, zna se da su u bivšoj BiH vaše linije pale i da ste svedeni na onaj malo manje očekivani procenat. Uz svu pomoć zapada i žrtvovanja (ubijanja) sopstvenog naroda.

Back