Pas Paša

Isto tako i ja ubijem svakog vuka, kad god imam neprobojni prsluk i pušku velikog kalibra. Ali šta se dešava kad nemam sve to, ili jedan šarplaninac kad nema šiljke oko vrata?

- - - - - - - - - -

Pa dobro, zna se da su u bivšoj BiH vaše linije pale i da ste svedeni na onaj malo manje očekivani procenat. Uz svu pomoć zapada i žrtvovanja (ubijanja) sopstvenog naroda.

Razlika je da.smo.mi stali pred Armiju i odbranili se a ne kao tvoji đedović iz Like, magla za BG...

Kad smo se naoružani, vidjeli smo šta bi...

Pa prema teoriji o poreklu Albanaca koju vole srpski nacionalisti (da su Sipci sa Kavkaza) oni su sa Kakvaza doneli i velikog psa koji lici na medveda, a to je Sarplaninac. Ako je Dereticeva teorija tacna, onda sarplaninac jeste arbanaski ker :) :D Kako sad, ako nije, onda su Aljbinoti starosedeoci Balkana

Војска Александра Македонског је донела ове псе са Тибета.

hahah opet ovaj baHlija doso da lijeci komplekse z:D tacno je koeficijent inteligencije kod ove poturadi manji i od onog procenta u kojem obitavaju

11b3j43.jpg

:lol:

Ma ne, razlika je što ste vi krenuli u terorizam. I tako ste i završili, kao polupani teroristi.

Ja shvatam da kao vlaški naseljenik Like i Banije imaš frustracije prema nama ali opet ću te poučiti:

Teroristi su oni koji napadaju međunarodno priznatu državu i zatvaraju civile i ubijaju iste. Za to su junačine već osuđene.

Polupani su ostali oni koji su izgubili 100% hrvatske (pa ti đedovinu gledaš na razglednici (iako je tvoja prava đedovina današnja Rumunija)) i 54% Bih i na kraju su priznali i nezavisnu RH i ostali da žive i prihvate ono.sve što su odbili 1992. godine, čak i Aliju lično kao predsjednika predsjedništva.

Jel jasnije, garavi?

- - - - - - - - - -

hahah opet ovaj baHlija doso da lijeci komplekse z:D tacno je koeficijent inteligencije kod ove poturadi manji i od onog procenta u kojem obitavaju

11b3j43.jpg

:lol:

Karta ti nije dobra na avataru..

Чуј вредност поклона,.
Реко' ја, треба се организовати па увећати вредност поклона, поклонити руском председнику све уличне џукце који данас ординирају и уринирају по Србији.

Мада мислим да би кинески председник више умео да цени вредност таквог поклона.

Ти ме некако подсећаш на један за.еб кад сам 79-е први пут сам дошао у Србију.
Без шеме сам отишао до платоа и распитао се и некако је пао договор да се нађемо на Небојши и дошао је неки старији фрик (личио је на Драшковића) и причао окупљеним гребаторима како су моји (политички емигранти) прави људи и “штатијазнам” па смо дунули нешто одлично а после ми увалио ђубре од корова док су сви нешто по српски занимљиво брбљали а туристи се згражавали и бежали.
Један мали крезуби Сарајлија, малолетник уличар побегао од куће, је испричао као виц; носорогу носорогу зашто не носиш бркове? Па да ме лептири неби за.ебавали!
Лупетање урађеном довољно за цепање због начина, очекивања и апсурдности.

Стоного стоного, куд’ ће ти душа?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

TO MU DODJE DA JE I PAPAGAJ tigrica SRPSKI BREND jer jbg kad sam rastao skoro svaki drugi stan je imao papagaja...

ahahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahahaahhhahahahahahhaah

inace imam nemackog ovcara.
najbolji psi na svjetu. cast svim psima, ali jedan je nemacki ovcar.

OVO JE POST GODINE. :D

Pa da...zaista sam dugo mislila da je vucjak nas pas.

А какве то везе има са псима?

A kakve vez ima sa temom tvoja opska da ce (taj) pas jedva docekati da se uvalja u izmet ili vec sta..? 'Ajde sto nije tacno, nego ne moras da bas uvek demonstriras mrznju ka psima kao da si samo ti na ovom svetu i tvoje misljeje...a tema je sada i nesto drugo.

Pa štos i jeste u tome da si dobro mislila.

Nemački ovčar jeste rasa koja je nastala ukrštanjima koja je sprovodio Max Fon Stepanic od pasa koji su bili nalik starim srpskim vučjacima.

Ne razumem odlicno govorni engleski, ali ukapirala sam s pocetka spota da je spomenut i srpski pas. Thnx. :ok:

Јесте нека чангризава вештица, да не кажем баба, која олако скреће са теме и тако думи о дрангулијама из икеје док занемарује поенту о уништавању домаћег произвођача али ни ти ниси имуна од пренагљивања само што је то јужњачко милије од квази урбаног.

Pa naravno da je sve bolje od kvaziurbanog.

P.S. Ne smatram je "vesticom", naprotiv, samo smatram da ne ume da proceni kad nije vazno da "trubi" na sva zvona sto ne voli pse.

stene je lijepo , ali je idiot vucic bio kreten ko i obicno

doveli stene pred stotine ljudi i aparata, sevaju blicevi, stene prepadnuto zbunjeno... a vozd stao uzo povodac i rece : paša dodji

jes on je pudlica ko ovi njegovi pa je to dovoljno da mali psic doleti pred masom ljudi nepoznatom krelcu i sedne pored noge na njegovu jednu rec...

debil...

Ја гу процењувам ко особењашће, ма родољубно ал површно на терет на теми а ти, псити непсити, љубиш да се бакћеш са лудорије.

:lol:....Ma ne ljutim se ja na nju :)...navikla sam da je navikla da bude u centru paznje ponekad i na pogrsan nacin.

:zpozdrav:

Ja shvatam da kao vlaški naseljenik Like i Banije imaš frustracije prema nama ali opet ću te poučiti:

Teroristi su oni koji napadaju međunarodno priznatu državu i zatvaraju civile i ubijaju iste. Za to su junačine već osuđene.

Polupani su ostali oni koji su izgubili 100% hrvatske (pa ti đedovinu gledaš na razglednici (iako je tvoja prava đedovina današnja Rumunija)) i 54% Bih i na kraju su priznali i nezavisnu RH i ostali da žive i prihvate ono.sve što su odbili 1992. godine, čak i Aliju lično kao predsjednika predsjedništva.

Jel jasnije, garavi?

- - - - - - - - - -

Karta ti nije dobra na avataru..

Tako je, a teroristi iz redova jedne religije, ne naroda, tačnije muslimani, su napali SFRJ i vojsku i civile te države. I tu možemo da stavimo tačku na definiciju terorizma.

Evo vidi.

Tačka broj 1 koju ne možeš da mi adekvatno odgovoriš je odakle imaš cifru od 23%...

Ti si samo jedan loš trik sa svim svojim plinovima jer iz vas vrišti neznanje...

- - - - - - - - - -

Ne vi, mi smo, pitaj @kapetanmark kako je bježao s Ozrena...

Rekao sam ti već, zaokružio sam sa 22,8 na 23 posto, tako da si još počašćen. A što se terorizma tiče, 8/9/10 hiljada je sasvim solidna cifra, pa još za samo nekoliko sati, veoma efikasno :kafa:

Back