Pas Paša

Све што је за омаловажавање треба омаловажити до максимума, посебно будале које живе у неком свом свету и искомплексиране идиоте.

pa dobro ne bih se slozio. ljudi koji setaju buldoge, pitbulove, dobermane vucjake bez povoca (a ima ih vise nego puno) su oni koji traze kavgu.

Шта ће им поводац, пас напада само лоше људе, дакле ти људи треба да буду захвални псима што су им указали на то да има нешто лоше у њима, и да треба да пораде на себи.

Шта ће им поводац, пас напада само лоше људе, дакле ти људи треба да буду захвални псима што су им указали на то да има нешто лоше у њима, и да треба да пораде на себи.

pa nije bas samo lose ljude da napada, evo mog sina je napao ker ni krivog ni duznog. mislim da ako nekom pas ugrozi sigurnost ovaj treba da ima pravo da ga ubije cak ako je vlasnicki.

Smesno je ovo sto pises.

Pa nije smesno, to radi pas sa medvedom, koji zivi sa ovcama i ima iskustvo u prirodi.
Tu potvrdu imam i od Kangala da i oni to rade, pokusavaju udare medveda u doljni deo da ga sruse.
Ako ne moze onda ga samo napada okolo.
To nece da radi pas koji zivi kuci, nema to iskustvo.

- - - - - - - - - -

Jes kvaran.

Jesi li video ocnjake kod vuka?

A da li si ti odgajio i jednog sarplaninca?

- - - - - - - - - -

Ja pisem o stavrima o kojima znam, a ti na svim temamam sve znas kao da si sve zivo doktorirao?
Ne mogu da verujem?

- - - - - - - - - -

Na primer, malo koji Sarplaninac moze da pobedi Kangala.
Ali moze da se bije dugo sa njime.

Pa nije smesno, to radi pas sa medvedom, koji zivi sa ovcama i ima iskustvo u prirodi.
Tu potvrdu imam i od Kangala da i oni to rade, pokusavaju udare medveda u doljni deo da ga sruse.
Ako ne moze onda ga samo napada okolo.
To nece da radi pas koji zivi kuci, nema to iskustvo.

- - - - - - - - - -

A da li si ti odgajio i jednog sarplaninca?

- - - - - - - - - -

Ja pisem o stavrima o kojima znam, a ti na svim temamam sve znas kao da si sve zivo doktorirao?
Ne mogu da verujem?

Svasta se danas naziva Sarplanincem.

ovo bas u mom kraju...:lol: ovakve scene su i pre bile ceste samo se niko nije setio da snima...

- - - - - - - - - -

Od macaka ne mogu se odlucim
Domaca prugasta ili ruska plava
a opet persijska a opet i sijamska...
Svaka super na svoj nacin...

ako hoces macku koja se minimalno linja uzmi rusku plavu, eventualno kratkodlaku sijamsku...

Pa prema teoriji o poreklu Albanaca koju vole srpski nacionalisti (da su Sipci sa Kavkaza) oni su sa Kakvaza doneli i velikog psa koji lici na medveda, a to je Sarplaninac. Ako je Dereticeva teorija tacna, onda sarplaninac jeste arbanaski ker :) :D Kako sad, ako nije, onda su Aljbinoti starosedeoci Balkana

Типујем да си у прошлом форумском облику био она наводно цура која је пропагирала америчку секту ЛСД.

Svasta se danas naziva Sarplanincem.

A ti kao znas sta je svasta sta ne?

Koliko si odgajio?
Da li si i imao Jednog?
Ko nije imao sarca, ne moze da prica o tom psu.
Ko ima tog psa, taj tesko da moze da se prebaci na drugu rasu.
Osim da nema uslove.
Pricam o sarcu koji nije negde iza supe na 60 cm lancu.

U mom selu sve ljudi nabavili sarce, jer vuk ne ide na sarca.
Inace sve drugo podavise

Pisao sam unazad zasto ne ide.

Mnogo se napatili vukovi, ljudi ne smeju nocu da izadju.
Samo je sarac zastita od toga.

To su cinjenice, ne samo u inat pricanje da bi pobedio u diksusiji kao neki ovde.

A u vezi borbem vode vukovi.
Ali nije istina da sarac ne moze da pobedi vuka.
To samo dusmani iz inata i zavisti mogu da kazu da je nemoguce.

Samo je problem sto se vuk ne upusta u brobu sa sarcem.
Pa cak ni copor, ako zna da ima jos mogucnosti.

Poslednja izmena:
A ti kao znas sta je svasta sta ne?

Koliko si odgajio?
Da li si i imao Jednog?
Ko nije imao sarca, ne moze da prica o tom psu.
Ko ima tog psa, taj tesko da moze da se prebaci na drugu rasu.
Osim da nema uslove.

U mom selu sve ljudi nabavili sarce, jer vuk ne ide na sarca.
Inace sve drugo podavise

Pisao sam unazad zasto ne ide.

Mnogo se napatili vukovi, ljudi ne smeju nocu da izadju.
Samo je sarac zastita od toga.

To su cinjenice, ne samo u inat pricanje da bi pobedio u diksusiji kao neki ovde.
Sve je to lepo ali budimo realni.

Dakle, verovatno je malo poznato da Shiptari svim silama pokušavaju da registruju Šarplanince kao
svoju domaću vrstu pasa.
Tu negde nalaze i podršku medju malo priglupim kučkarkama, pa je jedan od dobrih poteza dati
malo publiciteta našoj vrsti pasa. Ko nije upoznat i na ovom forumu, ali i na kinologiji ordinira grupa Shiptara,
najčešće kao likovi iz Makedonije.

Siftari naj voledu srpske cajke radodajke, droplje, srot, jer je za njih i najgora Srpkinja PRESTIZ...AV je siftar i je.be nas sve i ne bira spol, i promovira njine dzukele, sas musli imena.

Nastvak "Murat je najbolji i *****"....

Back