veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Terorista je oko 20000 zaleglo, ja mislim...Svakako premalo..
A, ti hoćeš da gledamo ukupno, a ne samo dnevne učinke? Pa dobro, koliko smo ono ukupno tvojih drugara terorista pobili? Nekih pedesetak hiljada beše?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Terorista je oko 20000 zaleglo, ja mislim...Svakako premalo..
A, ti hoćeš da gledamo ukupno, a ne samo dnevne učinke? Pa dobro, koliko smo ono ukupno tvojih drugara terorista pobili? Nekih pedesetak hiljada beše?
Odgovor, ne vrdaj... tačnije 20775 terorista... I ne govori o sebi u prvom licu množine, jadno je, ti si sigurno nesposoban za vojni rok..

Super, eto i mi smo pobili duplo više tvojih terorista, nabili ostatak u 23 posto i sasvim smo zadovoljni urađenim![]()
Ko to "vi"? Ne laskaj sebi nego odgovori na pitanje ili se poklopi ušima...

ocel neko da odgovori sta je bilo s pasom? uze li ga putin pod svoje okrilje ili ga ostavi onim dzukelama?
ocel neko da odgovori sta je bilo s pasom? uze li ga putin pod svoje okrilje ili ga ostavi onim dzukelama?
Proverava se da kuce nije seksualno zlostavljano....

Немој тако, па штене је мужјак, није наш АВ АВ настран па да насрће на мужјаке.![]()
Била би увреда да је одбио поклон.

pa i ja to kazem...plus bi znacilo da priznaje kosovo...![]()
Изгледа да се Путин млати са џукелама само пред камерама ради имиџа, им се угасе камере друга песма.

Да ми је неко пре пар година рекао да ће тема о неком керу на Политици имати 17 страна, мислио бих да је луд.
Па шта ћеш кад смо све проблеме решили и нема ништа важније од њих.
Ево читам, сад је и Општина Врачар џукела-френдли.
- - - - - - - - - -
B92: Odluka ove opštine kao primer za sve ostale http://www.b92.net/ljubimac/vesti.php?yyyy=2019&mm=01&nav_id=1495507
Е баш ћу да бацам петарде.
Е баш ћу да бацам петарде.
Не, не смеш да узнемираваш њихова величанства, него да им носиш храну да би били сити и задовољни.