bems
Ističe se
- Poruka
- 2.649
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto mene u parizu sredinom marta![]()
imam samo 4 dana, od kojih makar pola moram u shopingvase preporuke ovde su mi mnogo znacile (hvala svima koliko vas ima), interesuje me par sitnica, tipa u kojim ulicama je najveci broj butika, kakva su peciva (
), kakve su odokativne cene po bistroima, kaficima i td...
hvala![]()
Malo.... premalo.... ma i 1 mjesec je malo za Pariz 

...idemo nas dve krajem aprila...hotel je kod mosta Alexandar III, izlazi 450evra sa doruckom za sest nocenja po sobi + 400 evra za dve povratne Lufthansine karte...
mi smo za dve osobe dali 200 eura tri nocenja sa doruckom + 400 evra povratne er frans.
...hm...ja sam vec napravila rezervaciju hotela ali ovaj sajt nudi zaista prelepe hotele po izuzetno niskim cenama...jel neko slucajno koristio njihove usluge? Nije mi jasno zasto su toliko hoteli jeftiniji...
...ja sam koristio i koristiccu...cene su im normalne, evropske, za ono shto se daje...a zato shto je Srbija bila u "gettu", navikla si da najmanja rupa na Kopaoniku koshta kao lux apartman u St. Moritz-u.
...nisam ja navikla na nasu ponudu, nikada nisam koristila usluge nasih agencija i oduvek sama organizujem svoja putovanja samo su cene ovde preniske i to me buni...Pet puta sam koristila usluge sajta Venere i uvek je sve bilo u najboljem redu a ovi hoteli na Venere sajtu imaju ili duplo visu cenu ili nemaju ukljucen dorucak koji se naplacuje oko 10 evra po coveku po danu...zato sam zbunjena, ne iz razloga straha od nepoznatog, jer ga nemam, vec ne vidim na sajtu gde je zackoljica pa rekoh mozda je neko video...neverovatno je da hotel koji preko Hotels.com, Venere, Bookig.com kosta 700 - 800 evra a putem ovog sajta 450evra sa ukljucenim doruckom...E idem i ja u Pariz uskoro... Sta je ovo svi idete u Pariz... Hocete mi reci sta jos mogu da obicem u Parizu pored onog standardnog Ajfelov toranj,Diznilend,Luvr....

)
@Daisy 82 Hvala puno za sve ovo..si....
![]()

Nema na čemu.... drago mi je ako sam bar malo pomogla![]()

I ja ti se puno zahvaljujem,ja u Pariz putujem u maju mesecu,takodje idem i u Amsterdam,pa me zbog parica zanima da li bi mogla da mi kazes cene nekih ulaznica,koliko kosta jedan prosecan rucak u Parizu,ili pak pice u nekom nocnom klubu.Izvini ako je oco puno,ako si raspolozena informisi me ..... hvala unapred.![]()

ali je vredelo. cena je 13 eura po osobi za vrh, sa tim da mi i dalje nisu jasni ljudi koji odu do drugog nivoa a treci preskoce...pogled sa vrha je neopisiv i ne moze ga ni jedna slika docarati ali eto...
ja nisam volela 

izasle smo iz metroa u ugledali jedan od najlepsih evropskih bulevara. savet - radnje rade od 10 ujitru
popili smo kafu u jednom od kafica na samom ulazu (6 eura kafa
) i nastavile ka trijumfalnoj kapiji. usput, nema cega nema. disney store, gap, zara, luj viton, svarovski, mekdonald, pa malo prosjaka, pa beneton, boss, pa po koja lutalica, pa ulicni prodavci, ma haos... do trijumfalne kapije, svakom smo kupili po nesto, sebi najvise i zapucali pravac u metro
na samu kapiju se nismo penjali, vetar je ubijao koliko je duvao, tako da... drugi put.
ali, kontam, otici cu ponovo, nekad... ispred same mona lize, koja se zagonentno smesi iza debelog stakla je naravno i najveca guzva. stala, videla, slikala i eto. sad mi ostaje da procim taj someh
u radnji sa suvenirima, kupila i poster pa cu skontati nekako.
zamislite, mali restorancic, sa malenim stocicima, lampama i crvenim abazurima, u pozadini se svira neki dzez.... mmmmmm....