Jos od proslog leta planiram da ovog posetim Pariz na par dana, pa onda idem na jug Francuske na malo duze u posetu. Volela bih ako neko moze da mi preporuci neki jeftini hotelcic u kojem je i sam odseo, ne trazim nikakav luksuz samo da je cisto i po mogucnosti bezbedno. Koliko sam shvatila svi ste koristili metro za prevoz. Moj muz je mislio da iznajmimo auto, ali meni to ne deluje kao pametna ideja, sta vi mislite? Isla bih pocetkom juna, ali tad cu vec biti u 5. mesecu, ako sve bude ok stomak me nece spreciti. Nisam zainteresovana za kupovinu i trzne centre, ali sve me dugo interesuje, proucicu i ovo sto ste ovde napisali i uzecu sigurno neki vodic. Ne znam da li cu uspeti da postignem da toliko setam po ceo dan ali trudicu se da vidim sto vise, uvek mogu da sednem negde na sok ili da nesto pojedem pa taman i odmorim. Jos nesto ne dolazim iz Srbije pa necu koristiti nase agencije, pa ako neko moze da mi preporuci smestaj koji nije bas na kraju grada, koji mogu online da rezervisem. Pozdrav svima