Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da a moze da se uzme i tipa neka cetvorodnevna il sedmodnevna il tako nesto..isto je naravno povoljnije...a sve to vidis tamo na licu mesta gde kupis kartu i nisi lud da uzmes pojedinacnu od 1,5 e
Dajte malo više informacija
Npr iz licnog iskustva najbolji plan obilaska. Odakle krenuti i kuda se kretati. Koliko moze da se obidje za 1 dan. Koliko vremena treba za neku destinaciju?
Koje je najbolje vreme za neku destinaciju? Neko pomenu Versaj i muziku al ne rece u koje vreme se to desava.
Pa ni link za neku dobru mapu ne bi bio na odmet.
Koje je radno vreme?
Preko koje agencije ste isli?
Da li je neko isao individualno?
Kako ste se snalazili?
Koji su mogući problemi?
Ako se ide individualno kako od aerodroma do hotela?
Kakve su cene u restoranima (naravno onim za prosečnog čoveka)? Koji restoran bi preporučili i zašto?
Šta izbegavati?
Ja planiram sa porodicom (muz, dete od 4g i ja) u maju da posetim Pariz. Pa sta bi meni savetovali (sem da ne vodim dete sto ne dolazi u obzir)?
Obavezno podji da vidis Père lachaise....
U metrou ne mozes da se ne snadjes, veruj mi !
Sve je logicno, super oznaceno, videces...
Mozda. Nisam sigurna. Samo ako ostane vremena ...
Ma nije. Sa grobljem i grobovima poznatih ličnosti sam se upoznala preko neta i meni je to dovoljno. Nekada davno bi mi znacilo da posetim neki, a danas ipak ne. Uostalom vodim malo dete tako da mi groblje nije bas mesto za nju.
Znacilo bi mi ako mozes da mi preporucis neku od kartica i gde se moze kupiti. Ono sto sam po netu saznala nije mi se jos sleglo. Misli ima ih puno. Pa eto iz licnog iskustva sta je po tebi najbolje. Znaci planiram muzeje (samo Luvr i Orsej, mozda i Rodenov), spomenike i crkve (da ne nabrajam glavne atrakcije) prevoz uglavnom metroom, mozda neki bus usput, odlazak do Monmartra i Diznilenda i naravno voznja Senom.
Gde kupovati (krpice, cipelice) a da ne "izuvaju iz cipela" ?