Pariz

• Začetnik teme Začetnik teme P.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@El reuerte II
vec smo rezervisali hotel. Najjeftinije sto smo nasli a da nije na Pigalu :)

Šta to fali Pigalu ? Pigal je prelep, i na odličnoj poziciji za polazak u razgledanje grada.

To su predrasude zaostale iz vremena Alena Delona i Steve Markovića ......

Danas prostitutke i kriminalci ne stoje na trgu, nego rade od kuće .....

images

@El Muerte II
thanks, razumela
tourisme2.jpg

images

Ja razumem kad se Amerikanci fasciniraju onom plastikom u obliku Evropskih znamenitosti u Las Vegasu, ili Japanci koji su sagradili Ajfelovu kulu višu od one u Parizu.

Ali meni jeste bezveze ići da se vidi kopija u minijaturi, a ne iskoristiti to vreme da se u gradu vidi još neki original. Pa i sedenje u bašti nekog autentičnog pariskog kafea je za moju pamet bolje utrošeno vreme.

Al ok, pričam o nečemu gde nisam bio :)

Pozz

Ja razumem roditelje koji vode decu u Diznilend, ipak je to za decu najbolji provod.

Ali posetiti Pariz na nedelju dana i trošiti vreme na Diznilend, je isto kao otići u Egipat do piramide, a ne ući u nju zato što je unutra zagušljivo. Ili biti na finalu Wimbldona, a ne gledati meč zato što u kafiću na stadionu imaju odličan čaj ...

Karikiram, ali se slažem da je doživljaj sedeti ispred nekog bistroa na Montmartru i posmatrati buduće umetnike kako na ulici imrovizuju u slikaju .....

@Phantom der Nacht i Nicola S.

Pa da al eto ..... :) Dosta toga mi planiramo no kad se nadjemo tamo znacemo sto je realno i najbolje za sve. Nedelju dana nije malo a ni mnogo, pa sta bude bice. Ono sto je sada bitno za mene je da saznam sta je sve moguce "otkriti", jer idemo prvi put u Pariz, a da li ce biti jos koji put ko to sad zna.

Pozz

Večeras će se sigurno dogoditi najveće kolektivno samoubistvo u istoriji Srbije, a i šire, zato što si se ti naljutila ..... HAHAHAHAHA

Hahahah, evo ti pisem iz raja...desilo se "kolektivno samoubistvo Srbije"....brate, ti ne da si na jakim psihoaktivnim supstancama, nego se SAMOUBIJAS svakodnevno svojim sopstvenim mislima...Well done my friend, neces ti dugo izdrzati na planeti zemlji s takvim attitudom. I majke ti, koji doprinos ti da dade na ovom forumu sto se tice saveta???A da, sorry, dala si, takav da ce da te banuju administratori.........buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Molim vas koji ste vadili vizu ili znate nesto o tome da mi kazete, koliko je njmanje radnog staza potrebno zaposlenom licu da dobije turisticku vizu?Hvala

Hvala vam puno!!!! Mislila sam da je glupo da pitam tako nesto ambasadu...Ja sam apsolvent pa me zanima,da li ce biti sanse da kad diplomiram(ako se odmah zaposlim) dobijem vizu...

Back