Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobila pre desetak dana na poklon....iako sam ljubitelj jacih i orjentalnih nota, F by Ferragamo mozda probija moju granicu, koja je ruku na srce jako visoko postavljena...dovoljna je kap da mirisete citav dan...

F%20by%20Ferragamo%20Women%20Perfume%2030ml.jpg

Ja sam danas u Sephori probala na sebi Mango - Lady Rebel, simpatican je, a povoljan. 50 mililitara je oko 30 evra, ima ga i u setu sa losionom za telo, samo nesto malo skupljem. Isplati se uzeti komplet.

Kit-Lady-Rebel-Mango_diapo_full_gallery.jpg

Dobila sam poklon tester novi Lancome Tresor - Midnight rose, ne dopada mi se za mene licno, ali ne bih rekla bas i da je los.

http://2.***************/-0ryvP5U76jI/Tluio420EHI/AAAAAAAAIE4/3lKqxaChVYI/s1600/lancome-tresor-midnight-rose.jpg

Sebe sam u Jasminu castila Puma - Animagical setom od parfema i gela za tusiranje, trebalo mi je tako nesto za svaki dan.

201356.jpg

za svaki dan preporucujem tesori d'oriente.....ne zna se koji je bolji....a za 500 dinama dobijes 100 ml a drzi fenomenalno....moj muz je odusevljen sa

o.7555.jpg

ovo je tipican cvetni miris ali u kolekciji ima razlicitih grupa: orjentalni, drveni, gurmanski....za svaciji ukus.....

Ja sam se vrtela u free shopu oko Daisy Marc Jacobs i nisam mogla da se odlucim izmedju 2 varijante...I nisam ni uzela.
Pre neki dan sam kupila Burberry Weekend, ko zna koji po redu...Nesto mi ne lezi sada, vise je za prolece, leto...
Da nisam postala toliki stek za parfeme (kupujem samo na popustu) uzela bih Sicily ili Cinemu.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam se vrtela u free shopu oko Daisy Marc Jacobs i nisam mogla da se odlucim izmedju 2 varijante...I nisam ni uzela.
Pre neki dan sam kupila Burberry Weekend, ko zna koji po redu...Nesto mi ne lezi sada, vise je za prolece, leto...
Da nisam postala toliki stek za parfeme (kupujem samo na popustu) uzela bih Sicily ili Cinemu.

Uh, ja bih izabrala zmureci. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back