Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zelela sam ga na blef....svidela mi se reklama i sastav....i na kraju ispade moj najomiljeniji parfem....Liberte.....malko sladak, malko je gorak, ima narandze u sebi i meda.....neobican i uvek nosiv....univerzalan za mene....i tako sexi.....:)....ovo je jedini parfem (do sada otkriven) koji imam nameru uvek da imam....izuzetno postojan a i cena mu je vrlo popularna.....ma savrsen

mini_liberte-cacharel-2270.jpg

imam na sebi light blue.....toliko dobar letnji miris, univerzalan, upecatljiv, jak ali ne i naporan....miris mora i mediterana....ali, nikako da se stopi sa mojom kozom, osetim ga pri svakom pokretu i brzo mi dosadi....a bas mi zao zbog toga.....

imam na sebi light blue.....toliko dobar letnji miris, univerzalan, upecatljiv, jak ali ne i naporan....miris mora i mediterana....ali, nikako da se stopi sa mojom kozom, osetim ga pri svakom pokretu i brzo mi dosadi....a bas mi zao zbog toga.....

I ja ga volim, ali nikad ne uzmem 2x isti miris... :) (osim Sicily D&G)
Probaj ovaj, skoro je identican miris, ista nota, ali ipak za nijansu drugaciji kad "odreaguje" na kozi...
Moschino%20I%20Love.jpg

Imam jos 2/3 bocice i nikako da ga potrosim a dobila sam ga pre 5 godina :)....ali hvala na savetu.....

danas na sebi imam Shine od Avona....bio neka bagatela ali mi se strasno dopada za vrelo leto....citrusi i jasmin, vrlo osvezavajuci miris....naprskam se puno i dugo mirisim na sveze.....:)

Veceras sam usla u Beautique resena da kupim novi parfem.

Zelela sam odmak od Moschina, trenutno koristim Light Clouds.

Uvek posegnem za istim parfemima, meni najdrazim (Bvlgari Notte, Boss Deep Red, Burberry...).

Opet sam uhvatila sebe kako otvaram Burberry Weekend, jedan od parfema koje volim. :)

Zelim parfem koji nisam koristila do sada! :)

Dopada mi se Acqua di Gioia. :)
Svakako bi bio novitet jer Armanijeve parfeme nisam intezivno koristila.

Boss Orange je cudesno lep, no njihove parfeme volim odavno. :)

Jasno je da se vrtim oko istih kuca, mirisnih nota. :)

Napustila sam parfimeriju s pregrst mirisljavih testera, poptuno zbunjena.
Nisam kupila nista.

Sutra cu ceo ritual ponoviti ali moram se odluciti.

Javljam sta sam pazarila. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back