Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće moj uskoro :D Jedva čekam, zaljubljena sam :heart:

nd.9452.jpg

Koji su vasi omiljeni parfemi?
Koje mirisne note volite ?
Koje parfeme koristite leti,zimi,...?
Gde obicno kupujete parfeme?

Ja koristim iskljucivo Economic parfeme,a tek ponekad kupim originanal od Versacija ili Armanija,jer Economici su po kvalitetu gotovo isti kao orginal,a za iste pare dobijem mnogo veci izbor.:D Moji favoriti medju Economic parfemima su 218-D&G,205-Hipnotic Poison i posebno 286-Milion Paco Raban jer je sa njim moj decko odusevljen * on koristi 115-muski MILION. Ove parfeme kupujem svuda gde stignem,a zadnji put sam ih nasla u objektu IDEA na brezanijskoj kosi-tu u prizemlju,preko puta poslednje kase u samoposluzi je skoro otvorena nova parfimerija koja ih drži,pa ne moram više da se cimam do grada.:worth:

imam 20-tak mirisa i nije mi trebao novi ali nisam mogla da odolim i uzeh ga za sitne pare........sve moje preporuke ima, postojan, zanimljiv, izazovan.....niti previse ostar, niti previse sladak, niti previse cvetni.....univerzalan miris sa svezom crtom.....odusevljena sam.....

images

Da li je neko kupovao parfeme sa sajta parfemizatebe.com? Neki ih hvala neki bas i ne...ne znam da li da se usudim da kupim? Jeftiniji su od parfemshop-a, pa zato pitam...

Ja kupovala nekoliko puta i prezadovoljna sam, jedino sto sam dva puta cekala malo duze na isporuku jer u tom momentu nisu imali to sto sam trazila. Samo naruci, bezbedno je.

E, meni se bas dopadaju Paco parfemi, imala sam par...mogla bih jos neki...:)

Mislim da je devojcica...voli kad lepo mirisem...:)

Inace Nina se i meni svdija..ali ti parfemi stvarno nisu kvalitetni...u skladu sa cenom...
A Boss cu da probam...;)

Nina Ricci love in paris je najpostojaniji parfem koji sam ja imala, i najvise su me pitali za njega koji je to parfem koji imam na sebi....odlican je!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back