Parfemi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon što sam probala Midnight Fantasy i mnogo mi se dopao...

images

...gotovo sam rešena da probam i...

5474758w

Tema će biti spojena sa temom o parfemima. :)

Ne znam kako miriše, bar se ne sećam, mislim da me do sad još nije ni privukao da ga probam.

A s obzirom na to da notne kompozicije parfema sa našom kožom uvek čine različitu, jedinstvenu hemiju, ne mora da znači da se onom kome se ne dopada na njemu samom, isti parfem ne bi svideo na nekom drugom. ;)

Želim da svima srdačno preporučim dva sajta:

1. Za online kupovinu parfema: http://www.parfemshop.rs/

Povoljne cene, brza isporuka, plaćanje pouzećem.

I 2. Gde možete čitati o utiscima o parfemima onih koji su ih probali: http://www.punmiris.com/

Zaista pomaže pri odluci.

Nadam se da će vam biti korisni.

Cek' cek' Megi, kako je za ime boga ovaj sajt ovakooooooo jeftin:lol:. Jel moguce da parfem koji u radnji staje oko 8000dinara preko ovag sajta dodje upola povoljnije hm hm...? Jesi li ti isprobala neku narudzbinu?

Oooooo Neizreciva donela si mi lepse vesti od Deda Mraza:lol:, Freya je bila tupava i parfeme je uvek kupovala po parfimerijama do sada...akcenat na do sada, mislim da ce da padne jedna Lolita Lempicka hihihihi...

Oooooo Neizreciva donela si mi lepse vesti od Deda Mraza:lol:, Freya je bila tupava i parfeme je uvek kupovala po parfimerijama do sada...akcenat na do sada, mislim da ce da padne jedna Lolita Lempicka hihihihi...

koliko znam i megi je kupovala i nije se pokajala....slicne cene su i kod nas u subotici na buvljaku i jesu originali....a jos je bolje ako nadjes maznuto :)))....ja imam par originala i testera i ne zalim se :)....

Definitivno cu i ja morati da krenem da narucujem sa tog sajta. Potsetila sam se danas kako mirise Chanel Allure.....bozanstven je. Na sajtu je oko 50e, a u parfimeriji 10 000din.

Cek' cek' Megi, kako je za ime boga ovaj sajt ovakooooooo jeftin:lol:. Jel moguce da parfem koji u radnji staje oko 8000dinara preko ovag sajta dodje upola povoljnije hm hm...? Jesi li ti isprobala neku narudzbinu?

koliko znam i megi je kupovala i nije se pokajala....slicne cene su i kod nas u subotici na buvljaku i jesu originali....a jos je bolje ako nadjes maznuto :)))....ja imam par originala i testera i ne zalim se :)....

Cene na ovom sajtu su gotovo iste kao cene po kojima po Beogradu šaneri prodaju parfeme.

Oui, naručila sam dva puta parfem sa njihovog sajta, a i moja drugarica je jednom, plaća se pouzećem po aktuelnom kursu evra, roba stiže brzo kurirskom poštom, parfemi su zapakovani, trajni, ma, bez greške. :)

parfemshop je siguran, to je potvrdjeno
ALI im se desava da posalju iscureli parfem ali jako jako retko, ali u tom slucaju reklamirate i nema nikakve frke
logicno je da se desi nekad greska u pakovanju ili slicno.
samo, ja chanel kod njih ne bih uzimala, cene su isuvise niske u odnosu na parfimerije gde se chanel vec dovoljno cenovno razlikuje od drugih parfema, a i chanel se kopira na svakom koraku pa je nekad tesko prepoznati razliku

ja ovih dana narucujem ВВ london od njih

Hvala cure, sad mi dodje da se umlatim kako sam gloopava bila i nikada cak ni od sanere nisam uzela, narucujem sada punim srcem, jedina je nevolja sto bih kupila masu njih:lol:...nije lako kad nemas para nije lako kad imas veliki izbor, kako god da okrenes muka:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back