Glosi nije sa Altine, ta kod koje ides je profesor hemije, napisala sam ti i bavi se i numerologijom, ali mislim da ces biti zadovoljna sa njom... Jedva cekam utiske!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako, da ne bi došlo do daljih zabuna:Ovde možete da razmenjujete iskustva, naravno, ali ne tako da tema liči na reklamiranje izvesne osobe ili osoba.
A kontakt preko pp.![]()
Licno ne mislim da ce doci do prave kataklizme u onom smislu smaka sveta iz vise razloga. Da bi doslo odnosno dogodilo se Vaskrsenje mrtvih ...zivi to moraju videti, prosta logika. Znaci zivi ljudi moraju postojati u trenutku Sudnjeg Dana. Ti mrtvi koji su ili vekovima mrtvi ili kratko unazad mrtvi moraju vaskrsnuti, a zivi se pretvoriti tj. preobraziti kao Hristos na Gori Tavorskoj u svetlosna bica kakva je Bog stvorio nekada od Adama Kadmona do prognanstva iz Raja.
Sva prorocanstva koja govore o tom nekom kraju fakat govore o 3. Svetskom ratu, o zemljotresima, poplavama, pomeranju i promeni reljefa itd...i borbi Antihrista i njegovih sledbenika protiv Bozijih ljudi, i svi ti preddogadjaji imaju za cilj da coveka i narod kao celinu osveste, pokaju i privedu Bogu. Tako da po mom skromnom misljenju nece biti klasicnog smaka sveta, ali pojedinacnih i kolektivnih nesreca i katastrofa da.,
Slazem se sa Wibu da Bog postoji nezavisno od nase i vere i percepcije i poimanja i shvatanja.
Ja koji Jesam...koje je ovo stivo koje iscitavas, zanima me, jer je malo drugacije od uobicajenog koje licno iscitavam.
Naravno da Bog postoji nezavisno od krecije ali takođe Bog, kao konačnost-apsolut, ne može Sebe doživjeti beskonačnim ukoliko iz Sebe-koji-jeste ne stvara beskonačnost postajućih kombinacija, kreaciju.Slazem se sa Wibu da Bog postoji nezavisno od nase i vere i percepcije i poimanja i shvatanja.