Paradoks feminizma

A sada pitaj Dionisa za izvor navoda o vezi neplodnosti i zainteresovanosti za nauku, hajde
Rekao je da je izjavio Nice pa mozes da proveris da li je to istina, ako te zanima.

Takve bombasticne izjave bas lice na neozbiljne portale sa naslovima tipa "Najpametnija osoba u istoriji covecanstva bila je zena, a kada procitate cime se bavila OSTACETE BEZ TEKSTA".

Prvo sto je nema ni u jednoj listi najpametniih ljudi, drugo i da jeste najpametnij ne dokazuje se inteligencija zena jednim primerom.

Sve je danas manje pravih muškaraca, zato ovde stalno i kmečite na ovakvim i sličnim temama. Biti muškarac ne znači, po defoltu...biti čovek!

Zena trazi prosjecnog muskarca, jer je sebi uvrtila da smo svi jednaki. A onda na kraju nalazi lezbo kombinaciju. kmecao ili ne kmecao, nista se nece promijeniti. Ne moze prosjecan IQ odlucivati o tome ko je "pravi".

Naravno da nisu bili žene.Da li čuo za mnoge žene (vladarke) koje su pre Hrista(pa i posle njega, upravljale čitavim carstvima, zbog nesposobnih muževa) Šta misliš... , da li su možda bile glupe i obespravljene?
P. S. Odgovor već mogu i da naslutim!
Ako mislis da vlada kraljica zato sto je sposobnija od sina a ne zato sto je sin u tom trenutku bio dete onda ne znam sta da ti kazem.

Vladarke pre Hrista, npr Kleopatra ili Nefertiti. Uzmete za primer jednu koja je pukom srecom bila kraljica zbog necije smrti ili je bila starija od brace a ignorises to da je i u to vreme bilo mnogo vise muskaraca koji su vladali. Evo i danas Britanija ima kraljicu a ne kralja pa ona nema Bog zna kakvu ulogu.

Zena trazi prosjecnog muskarca, jer je sebi uvrtila da smo svi jednaki. A onda na kraju nalazi lezbo kombinaciju. kmecao ili ne kmecao, nista se nece promijeniti. Ne moze prosjecan IQ odlucivati o tome ko je "pravi".
Kakve veze ima bilo čiji IQ, ima sa temom? Uzimam da svi ovde čitamo i pišemo, nismo debili...visoki IQ imaju inače i psihopate, pa ko bi njima dao pravo, odlučuvati o bilo čemu?

Za mene su pomislili (moja terapeutkinja i njen kolega) da sam lezbejka jer me silovao muskarac kad sam imala 5 godina i time stvorio trajnu traumu. Ne znam kako se to uklapa u prosecnost. Moguce zbog toga sto u proseku svaka zena dozivi neki oblik seksualnog nasilja. Od strane muskarca, dakako.

Ja svakako ne verujem da je koren moje orijentacije trauma, moguce da me trauma samo vise okrenula jednom polu a mozda sam mogla voleti oba, svakako sam bila bejbi dajk i pre silovanja.
Ali eto, kad krenete da govnjavite o feminizmu setite se koliko je zena seksualno zlostavljano od strane muskaraca, to nisu neki nepoznati manijaci i kripovi, kad dete bude silovano to je najcesce clan porodice, uze ili sire.

Kakve veze ima bilo čiji IQ, ima sa temom? Uzimam da svi ovde čitamo i pišemo, nismo debili...visoki IQ imaju inače i psihopate, pa ko bi njima dao pravo, odlučuvati o bilo čemu?

Psihopate nece ugroziti kulturu, a posto Sneaky zeli da se prosjecni i niski ne mnoze previse, onda da ih pustimo na zene i socijaliste? Evo, otvaram kladionicu. Kladim se da ce sledeci Brejvik da prebaci cifru 100.

Psihopate nece ugroziti kulturu, a posto Sneaky zeli da se prosjecni i niski ne mnoze previse, onda da ih pustimo na zene i socijaliste? Evo, otvaram kladionicu. Kladim se da ce sledeci Brejvik da prebaci cifru 100.
Dominantnu kulturu (mušku, belu, i kulture koje oponašaju taj model) bukvalno oblikuju psihopate, a i korporacije (pošto već imaju prava osoba) ispunjavaju sve stavke čekliste za sociopatiju

Psihopate nastaju iskljucivo u dodiru sa prosjecnima, kad im ovi pocnu zavrtati ventil za vazduh. Inace, varvari se kite tudjom kulturom, a to ne znaci da su kulturni. Isto tako se zene danas kite drzavnim polozajima, a to ne znaci da su glava drzave. Mozda neki drugi organ.

Bilo bi interesantno uraditi analizu kako se određene crte udružuju sa određenim stavovima i formiraju lako prepoznatljive tipove ličnosti

Npr, ženomrsci su uglavnom i beli suprematisti, homofobi, anti ekološki nastrojeni (smatraju Zemlju nižim oblikom organizma koji im je dat na beskonačnu eksploataciju i silovanje, isto kao i ženski rad i telo), pro-rat, pro-tradicionalizam, pro-nuklearna porodica, pro-ekonomski konzervatizam, anti-empatija

Sve se to može podvesti pod "sadizam" i njegove manifestacije

Možda je ovo na kraju sve psihologija.

Zene su demokrate, budistkinje, a to je prosjek. Hriscanstvo je za socijaliste. Ima i religijsko-moralna skala.

pravo pitanje filosofije je A STA AKO JA NISAM U PRAVU ?

da mi je to da procitam...imas misljenje kao i ja kao i svi ok.
neko podrzava neko ne, neko se kao seljacina svadja sa alfa/macho/nabedjenim "muskarcima" ... i tako

bez uvrede filosofi su po meni uvek sami u svojim mislima ... i tako nekako deluju da tuzno skoncaju zivote

ali dobro ja kao da me zaposela Emili Bronte i neki ljubavni roman

Psihopate nastaju iskljucivo u dodiru sa prosjecnima, kad im ovi pocnu zavrtati ventil za vazduh. Inace, varvari se kite tudjom kulturom, a to ne znaci da su kulturni. Isto tako se zene danas kite drzavnim polozajima, a to ne znaci da su glava drzave. Mozda neki drugi organ.
Drugačije rečeno...žene se "uzdižu" na položajima preko ku.ca, jer u glavi nemaju ništa?!Šovinizam, pored nacionalizma, su dve" hronične boljke" ljudi sa ovih prostora. IQ sa ovim nema nikakve veze..., kompleksi su u pitanju!

Drugačije rečeno...žene se "uzdižu" na položajima preko ku.ca, jer u glavi nemaju ništa?!Šovinizam, pored nacionalizma, su dve" hronične boljke" ljudi sa ovih prostora. IQ sa ovim nema nikakve veze..., kompleksi su u pitanju!

Pa dobro, mi smo zadnji napustili monarhiju, pa smo onda zadnji i u svemu. Uglavnom, oportunizam nece spasiti kulturu od nacionalizma.

Back