Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.135
Karta inteligencije u Njemackoj. Veoma jasno se razlikuje da je protestantski sjever manje (svijetle povrsine) inteligentan od juga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno. Poznato je da se viši IQ pripisuje severnijim narodima, kao i fizičkim visočijim osobama. Što bi rekli...nije mi jasno šta se na Balkanu uopšte "kur..te"!Karta inteligencije u Njemackoj. Veoma jasno se razlikuje da je protestantski sjever manje (svijetle povrsine) inteligentan od juga.
Pogledajte prilog 854754
Gde u Normadiji nađe kafanu, leba ti?Ne, to je njihovo misljenje, njihov stav koji sam provjerio s njima sjedeci za stolom u kafani, gdje su me oni pozvali radi upoznavanja. Htjeli su i da ucestvujem u njihovim religijskim sastancima.
Za Napolena je tačno!Ali..."kompleks", inače nazvan po njemu, je učinio svoje!Znaci, obrnuto nego na karti? Upravo je drukcije na karti. Klima je ostrija sto se dublje ide u brda i kontinent. E sad, da li su brdjani koji su nastali od Avara i Slovena visi rastom ne znam, ali znam da je Napoleon zavrtao usi visim rastom.
Što je surovija klima, to je adaptacija(sposobnost ljudi da joj se prilagode veća).Poznato je da ljudi koji žive u brdskim i planinskim krajevima, takođe imaju procentualno viši IQ, od onih koji žive u toplijim krajevima. Blaža klima je takođe specifična po tome, što se rađa veći broj ženske dece. Ukoliko smatraš, da su muškarci kao pol inteligentniji od žena, odatle bi mogao izvući taj zaključak.Znaci, obrnuto nego na karti? Upravo je drukcije na karti. Klima je ostrija sto se dublje ide u brda i kontinent. E sad, da li su brdjani koji su nastali od Avara i Slovena visi rastom ne znam, ali znam da je Napoleon zavrtao usi visim rastom.
Ko je tebe mogao toliko mrzeti i zašto?Ne pitam da bi nam ovde odgovarala na takva pitanja, već samo karikiram. Dete od 5 godina!U biti silovanja je mržnja, to je sexualno nasilje.Ni ja ne verujem, da je tvoja sexualna orijentacija posledica traume.Ja svakako ne verujem da je koren moje orijentacije trauma, moguce da me trauma samo vise okrenula jednom polu a mozda sam mogla voleti oba, svakako sam bila bejbi dajk i pre silovanja.
Ali eto, kad krenete da govnjavite o feminizmu setite se koliko je zena seksualno zlostavljano od strane muskaraca, to nisu neki nepoznati manijaci i kripovi, kad dete bude silovano to je najcesce clan porodice, uze ili sire.
Ja svakako ne verujem da je koren moje orijentacije trauma, moguce da me trauma samo vise okrenula jednom polu a mozda sam mogla voleti oba, svakako sam bila bejbi dajk i pre silovanja.
Ali eto, kad krenete da govnjavite o feminizmu setite se koliko je zena seksualno zlostavljano od strane muskaraca, to nisu neki nepoznati manijaci i kripovi, kad dete bude silovano to je najcesce clan porodice, uze ili sire.
Bolje imati uravnoteženu, zaokruženu inteligenciju, nego ekstrem koji nužno biva poništen svojom suprotnošću.
Stalno se pominje da su 98% stvaralaca bilo kog tipa (umetnost, nauka) na svetu muškarci, ali se propušta da se pomene da je to i 98% nasilnika, ubica, silovatelja, psihopata
Za "mušku" dominaciju, zahvalite crkvi! Fizička snaga kao atribut ličnosti, nikada nije tu moć, niti će. Feminizam kao pokret jeste civilizacijska tekovina. Srušio je mnoge tabue i postavio ženu kao biće, na pijedestal koji zaslužuje - ljudsko biće!
Šta misliš da je bilo pre patrijarhata? 'Elem..glavnu ulogu u dominaciji muškaraca(na našim prostorima), ne i šire, jer negde ga uopšte nije ni bilo, niti ga danas ima... , odigrala je crkva! Hrišćanstvo je "zarozalo" žene u građane 2-og reda.
Šta su bili stari Rim, Grčka, civilizacije Maja i Inka...?Patrijarhat je crkvena (hrišćanska) tvorevina!Isto kao i crkvene dogme.Pre toga, žene su tretirane kao ravnopravna bića sa muškarcima.Ženu je patrijarhat "stavio u okove" ,crkva je bila samo oruđe u rukama muškaraca.
Muška superiornost = batine i silovanje
You summed it up nicely![]()
Naravno da je uvodni post budalastina, ali ovo je glupost na budalastinu.Muška superiornost = batine i silovanje
You summed it up nicely![]()
Znaci muskarac je stvarao civilizaciju? Neka bude da je tako i ta civilizacija puca po svojim savovima jer je dosla do kraja kruga. Takvoj civilizaciji je potreban novi podsticaj da udje u visi krug svesti, a takvu svest muskarci generalno ne poseduju i da bi se napravio taj impuls, potpuno nevazno da li je matrijarhat, patrijarhat ili nesto trece, oslobadja se zenska nesvest ili ako hoces nadsvest kojom se i muskarci izdizu u sledecu civilizaciju.Civilizaciju je stvorio muskarac. I u okviru takve civilizacije vremenom su zenama zbog socio-ekonomskih promena data "jednaka" prava ( u sustini su dobile sve muske beneficije preko tradicionalno zenskih al ae). Ali opet ne valja i feministkinje sad vec hoce da "preuzmu one vode jer zena zna bolje bla bla" i slicne gluposti.
Da li one ne shvataju da ako recimo preuzmu vodjenje civilizacije od muskaraca, konstrukta koji je on stvorio, da ce se to urusiti? Istoija ne poznaje ni jedan na duze staze odrziv i uspesan oblik socijalnog uredjenja a da je matrijarhat. Znaci civilizacija bi se urusila i vratili bi se u varvarstvo gde bi fizicka snaga o svemu odlucivala i normalno posto su muskarci i fizicki neuporedivo jaci (ako izuzmemo Holivud) opet bi se nasle u istoj situaciji ko i pre nego sto su im data prava.
Ne,... nego će sedeti doma i tebi titrati jaj. a!Smesno. Feminizam se nije za nista izborio. Muskarac je fizicki jaci i dao vam je prava jer su potrebe kapitalizma stalna akumulacija i sveza radna snaga. Vi ste danas "jednake" jer mora da radite ko konji. Pa su vam to upakovali u vidu retardirane serije gde su ulickane karijeriskinje cupi sto prevrcu nogicama super ideal zene. Svaka bi da bude modna blogerka lol
I da, muska superiornost postoji zato sto je domen svesti racionalan i u tom domenu muskarci su generalno bolji.
Jeste...zato se sada pripazite, da ne izumrete k'o vrsta!Sta je bilo pre? Nisi imala nikakva prava, sedela si u pecini jer muskarac je fizicki jaci i mogao je sa tobom da radi sta hoce. Ako se protivis odalami te toljagom po glavi, ako opires siluje ako uzvratis ubije. Pa to je i poenta uvodnog posta. Kako ti zamisljas da je funkcionisao odnos pre uspostavljanja pravila prvo preko patrijarhata a posle preko feminizma da se slabijem daju prava da ga jaci ne bi tlacio? Jer svuda u prirodi jaci tlaci, jaci vlada slabiji se pokorava ili nestaje.
Ne,... nego će sedeti doma i tebi titrati jaj. a!