gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Celzi-Wigan 2 , jel moze Ples? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma Wigan igra zonu dobro, imaju nekoliko zivotinja u timu... ako im ovi ne uguraju tri komada u prvom, u drugom imaju sansu da im ga zavuku onako ko sto radi Preston u 88 iz X-2 ...0:1 al' bi bio sok bajo, a?PLESsitnihDEMONA:Ti znas da kod mene sve sto kazes za kladzu moze! Ne znam kakv je taj Wigan na strani...ali udri. Ko ima para tako se kladi...pa se omasti par puta godisnje na kikseve i boli ga uvo!

Ugurao sam Boku,jer igraju poslendju utakmicu kod kuce u ovom delu sezone. Kod njih se titule na polusezoni racunaju kao konacna titula kod nas. Ima jos dva kola pred kraj i sada igraju sa Indepedijenteom kod kuce,pa onda gostuju i imaju samo bod vise od Gimnazije iz La Plate.banegad2004:@ples
opet si ugurao boku
igrao sam prosle nedelje na njih. bilo odlozeno
puko na leverkuzen
to bane carebanegad2004:psz
galatasaraj
hamburg
marsej
porto
carlton
100 din - 4776 din
bice zayebano
Svaka cast majstore, jes da nemas veze sa fudbalom ko sto rece schale ...banegad2004:to bane care
dobio si pare

PLESsitnihDEMONA:Sve doshlo?! Lepo,lepo! Ajde Bane vikni turu za sve!![]()
A sada nagradno pitanje za sve!
Koji je ovo stadion na tiketu? He he he!

Yebote,stvarno doslo!!! Iz 2-2!!! 0:1/1:4Macro_ek:KARDIF GH vs KOHANS ----- TIP 2 oko 2.5
[/color]
U pravu si ples i da znas kako se lepo vidi uzivo i kad izlazis na autoput.Bas super prizor!Nadam se da ces imati prilike da i sam budes gost tog stadiona.Divan je!PLESsitnihDEMONA:Allianz Arena svetli crveno kada igra Bajern,a plavo (cini mi se) kada igra Minhen 1860 i valjda belo kada igra Nemacka!
Neverovatan stadion!!!