Ivan xcv
Aktivan član
- Poruka
- 1.028
evo i ja da dodam da i mog tako nekad uhvati "ludilo"...
i da nemas razloga da brines

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam da li ovi vasi to imaju, ali ovom mom se od skoro pojavilo na glavi na nakim "percima" crni krajevi, tj. kao da se zavrsavaju crnom bojom...ne znam zasto se to pojavljuje? sada mu ta perca kada se nakostresi izgledaju kao neke iglice...![]()
ne znam da li ovi vasi to imaju, ali ovom mom se od skoro pojavilo na glavi na nakim "percima" crni krajevi, tj. kao da se zavrsavaju crnom bojom...ne znam zasto se to pojavljuje? sada mu ta perca kada se nakostresi izgledaju kao neke iglice...![]()
znam za to,ali evo lenja sam,pa nikako da to uradim.inace,djura je u kavezu samo ako jede,ili kad pada mrak,stane na ljuljasku.ujutru izlaziZa Djuricu i njegove staratelje... zamenite mu šipke u kavezu za drvene... najbolje ako možete neka prirodna grana, zbog nogu.
nije valjda da mu je ovo jedina hranilica?![]()
Ovako... ptica mi ima šugu u poodmakloj fazi... ništa to ne bi bilo toliko zabrinjavajuće i nepopravljivo da cela stvar nije počela da se odražava na kljunu. Lečimo je rastvorom glicerola i joda. Iz provincije sam pa i nemam pristup veterinaru koji nešto o tome zna. Svesna sam da bez antibiotika uspeha nema. Ako je neko imao iskustva ili zna nešto o ovome neka se brzo javi, molim vas.
da, na malog.... ok,onda cu morati da nabavim veci kavez....koje dimenzije bi trebale?![]()